Homepagina » Universum » Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming
Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming

Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming

In 1985 voerden zes kosmonauten op een dag experimenten uit in hun ruimtestation, Saljoet 7 , toen het schip plotseling werd gehuld in een oranje waas.

De kosmonauten Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovjev, Svetlana Savitskaja, Igor Volk en Vladimir Dzjanibekov werden korte tijd verblind door een fel licht.

Vervolgens zagen ze buiten het ruimtestation de silhouetten van zeven gedaantes die de ruimtevaarders aan engelen deden denken.

Bizarre waarneming

De bemanning bracht het controlecentrum op aarde op de hoogte van de bizarre waarneming.

Documenten over het incident werden geclassificeerd als topgeheim. Alle bemanningsleden werden onderworpen aan psychologische en medische onderzoeken, maar ze bleken kerngezond te zijn.

Ook Amerikaanse astronauten zouden aan boord van spaceshuttles van de NASA engelachtige wezens hebben gezien.

Witte stad

Op 26 december 1994 maakte de Hubble-telescoop honderden foto’s van een soort witte stad in de ruimte. Het verhaal gaat dat de foto’s nooit zijn vrijgegeven.

Een kosmonaut die zes maanden lang in het ruimtestation Mir leefde en werkte, zei dat hij tijdens zijn verblijf samen met zijn partner de meest fantastische visioenen kreeg.

Onzichtbare hand

Piloten maken vaak melding van soortgelijke fenomenen. Er zijn gevallen bekend waarbij piloten tijdens lange vluchten voelden dat de stuurknuppel werd overgenomen door een ‘onzichtbare hand’.

De Amerikaanse luchtmacht concludeerde dat bijna 15 procent van de piloten zoiets heeft meegemaakt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. De mens heeft niets te zoeken in de ruimte. Zijn lichaam is gemaakt en geschikt voor het functioneren op de aarde. Als hij de ruimte ingaat, zal hij er oorlog en vernieling brengen. De Ruimtewezens zullen dit ook niet toestaan.

  9 likes
  • Dit weet u omdat?

   7 likes
   • …..omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, verder uit botten, vlees, haren, weefsel, noem maar op. En…….omdat we niet kunnen vliegen en zweven en niet zonder voedsel kunnen. Ik heb geen natuurlijke voedselbank gezien in de ruimte.
    ….omdat de mens oorlogszuchtig is en ook bijzonder hebzuchtig.
    ….omdat de Aarde er is voor de Aardse wezens en de ruimte er is voor de Ruimtewezens.
    Voor de rest kunt u het wel zelf verzinnen.

    4 likes
 2. Engelen hebben geen vleugels nodig,dus het waren geen engelen..

  1 likes
 3. in de ruimte leven gaat nog eeuwen duren.. wat je zelden hoort, is dat zowat alle astronauten die langer als een aantal maanden aaneengesloten daar boven hangen, bijna allemaal kanker hebben gekregen daarna..

  Ons lichaam is daar nog lang niet voor geschikt.. daar is nog wat evolutie voor nodig.

  0 likes
 4. Die 7 engelen(aliens) waren met de voorbereidingen bezig om het universum. planeet de aarde en de mensheid te behoeden van een totale vernietiging en dit omdat de huidige aardse wetenschap hier toe in staat is dit te veroorzaken: ” The Cern Collider is creating a Shiva-mentality: They discovered the Higgs-boson-/God’s-partical and when they use it wrongly it can vanish the whole univers at once(google Stephen Hawking). Donald Trump is doing the same on a lesser scale and by starting a space-war, from space he than try to control and destroy the Earth/mankind, while in the meantime he himselfs and the elite than will escape to other planets and to colonize these. Most of these destructions we can avoid by letting use the Aliens in an active way Death Ray’s Mechanism and under the inspiration of the Almighty. On the same time demons, satanists and all kind of pervers porno can be healed by this “.

  0 likes
  • Vertrouw er maar op dat niks zeker is…. ze hebben allen een eigen agenda…. zelfs de “engelen”… Survival of the fittest…. dat is de clue. De tijdloze oorlogsvoering van alle soorten en rassen. Er is daar of waar dan ook niemand en dan echt ook niemand die zich echt druk maakt om 1 individu…. als ze je niet kunnen gebruiken of je niet doet wat ze willen…. je wordt vanzelf netzo als hun als je lang genoeg met dat zootje te maken hebt… hard, ongevoelig en onbetrouwbaar. Je moet je eigen agenda in de ruimte gooien of in een vuurkorfje.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...