Homepagina » Universum » Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming
Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming

Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming

In 1985 voerden zes kosmonauten op een dag experimenten uit in hun ruimtestation, Saljoet 7 , toen het schip plotseling werd gehuld in een oranje waas.

De kosmonauten Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovjev, Svetlana Savitskaja, Igor Volk en Vladimir Dzjanibekov werden korte tijd verblind door een fel licht.

Vervolgens zagen ze buiten het ruimtestation de silhouetten van zeven gedaantes die de ruimtevaarders aan engelen deden denken.

Bizarre waarneming

De bemanning bracht het controlecentrum op aarde op de hoogte van de bizarre waarneming.

Documenten over het incident werden geclassificeerd als topgeheim. Alle bemanningsleden werden onderworpen aan psychologische en medische onderzoeken, maar ze bleken kerngezond te zijn.

Ook Amerikaanse astronauten zouden aan boord van spaceshuttles van de NASA engelachtige wezens hebben gezien.

Witte stad

Op 26 december 1994 maakte de Hubble-telescoop honderden foto’s van een soort witte stad in de ruimte. Het verhaal gaat dat de foto’s nooit zijn vrijgegeven.

Een kosmonaut die zes maanden lang in het ruimtestation Mir leefde en werkte, zei dat hij tijdens zijn verblijf samen met zijn partner de meest fantastische visioenen kreeg.

Onzichtbare hand

Piloten maken vaak melding van soortgelijke fenomenen. Er zijn gevallen bekend waarbij piloten tijdens lange vluchten voelden dat de stuurknuppel werd overgenomen door een ‘onzichtbare hand’.

De Amerikaanse luchtmacht concludeerde dat bijna 15 procent van de piloten zoiets heeft meegemaakt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

De mens heeft niets te zoeken in de ruimte. Zijn lichaam is gemaakt en geschikt voor het functioneren op de aarde. Als hij de ruimte ingaat, zal hij er oorlog en vernieling brengen. De Ruimtewezens zullen dit ook niet toestaan.

juist
juist
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

Dit weet u omdat?

Straalmans
Straalmans
Reactie op  juist
1 jaar geleden

…..omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, verder uit botten, vlees, haren, weefsel, noem maar op. En…….omdat we niet kunnen vliegen en zweven en niet zonder voedsel kunnen. Ik heb geen natuurlijke voedselbank gezien in de ruimte.
….omdat de mens oorlogszuchtig is en ook bijzonder hebzuchtig.
….omdat de Aarde er is voor de Aardse wezens en de ruimte er is voor de Ruimtewezens.
Voor de rest kunt u het wel zelf verzinnen.

Bas
Bas
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

Als we allemaal zo zouden denken liepen we vandaag de dag nog als Fred Flinstone rond in een tijgervelletje.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Engelen hebben geen vleugels nodig,dus het waren geen engelen..

Thomas
Thomas
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

Aannames gebaseerd op beperkte kennis brengen als feiten maken is ook niet nodig maar toch maakt u zich daar schuldig aan….

Motu
Motu
1 jaar geleden

in de ruimte leven gaat nog eeuwen duren.. wat je zelden hoort, is dat zowat alle astronauten die langer als een aantal maanden aaneengesloten daar boven hangen, bijna allemaal kanker hebben gekregen daarna..

Ons lichaam is daar nog lang niet voor geschikt.. daar is nog wat evolutie voor nodig.

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Die 7 engelen(aliens) waren met de voorbereidingen bezig om het universum. planeet de aarde en de mensheid te behoeden van een totale vernietiging en dit omdat de huidige aardse wetenschap hier toe in staat is dit te veroorzaken: ” The Cern Collider is creating a Shiva-mentality: They discovered the Higgs-boson-/God’s-partical and when they use it wrongly it can vanish the whole univers at once(google Stephen Hawking). Donald Trump is doing the same on a lesser scale and by starting a space-war, from space he than try to control and destroy the Earth/mankind, while in the meantime he himselfs and the elite than will escape to other planets and to colonize these. Most of these destructions we can avoid by letting use the Aliens in an active way Death Ray’s Mechanism and under the inspiration of the Almighty. On the same time demons, satanists and all kind of pervers porno can be healed by this “.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

Vertrouw er maar op dat niks zeker is…. ze hebben allen een eigen agenda…. zelfs de “engelen”… Survival of the fittest…. dat is de clue. De tijdloze oorlogsvoering van alle soorten en rassen. Er is daar of waar dan ook niemand en dan echt ook niemand die zich echt druk maakt om 1 individu…. als ze je niet kunnen gebruiken of je niet doet wat ze willen…. je wordt vanzelf netzo als hun als je lang genoeg met dat zootje te maken hebt… hard, ongevoelig en onbetrouwbaar. Je moet je eigen agenda in de ruimte gooien of in een vuurkorfje.

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x