Universum

Zagen deze 6 kosmonauten engelen in de ruimte? Nog altijd geen verklaring voor bizarre waarneming

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1985 voerden zes kosmonauten op een dag experimenten uit in hun ruimtestation, Saljoet 7 , toen het schip plotseling werd gehuld in een oranje waas.

De kosmonauten Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovjev, Svetlana Savitskaja, Igor Volk en Vladimir Dzjanibekov werden korte tijd verblind door een fel licht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vervolgens zagen ze buiten het ruimtestation de silhouetten van zeven gedaantes die de ruimtevaarders aan engelen deden denken.

Bizarre waarneming

De bemanning bracht het controlecentrum op aarde op de hoogte van de bizarre waarneming.

Documenten over het incident werden geclassificeerd als topgeheim. Alle bemanningsleden werden onderworpen aan psychologische en medische onderzoeken, maar ze bleken kerngezond te zijn.

Ook Amerikaanse astronauten zouden aan boord van spaceshuttles van de NASA engelachtige wezens hebben gezien.

Witte stad

Op 26 december 1994 maakte de Hubble-telescoop honderden foto’s van een soort witte stad in de ruimte. Het verhaal gaat dat de foto’s nooit zijn vrijgegeven.

Een kosmonaut die zes maanden lang in het ruimtestation Mir leefde en werkte, zei dat hij tijdens zijn verblijf samen met zijn partner de meest fantastische visioenen kreeg.

Onzichtbare hand

Piloten maken vaak melding van soortgelijke fenomenen. Er zijn gevallen bekend waarbij piloten tijdens lange vluchten voelden dat de stuurknuppel werd overgenomen door een ‘onzichtbare hand’.

De Amerikaanse luchtmacht concludeerde dat bijna 15 procent van de piloten zoiets heeft meegemaakt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Straalmans
Straalmans
5 jaren geleden

De mens heeft niets te zoeken in de ruimte. Zijn lichaam is gemaakt en geschikt voor het functioneren op de aarde. Als hij de ruimte ingaat, zal hij er oorlog en vernieling brengen. De Ruimtewezens zullen dit ook niet toestaan.

PREDATOR
PREDATOR
5 jaren geleden

Engelen hebben geen vleugels nodig,dus het waren geen engelen..

Motu
Motu
5 jaren geleden

in de ruimte leven gaat nog eeuwen duren.. wat je zelden hoort, is dat zowat alle astronauten die langer als een aantal maanden aaneengesloten daar boven hangen, bijna allemaal kanker hebben gekregen daarna..

Ons lichaam is daar nog lang niet voor geschikt.. daar is nog wat evolutie voor nodig.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Die 7 engelen(aliens) waren met de voorbereidingen bezig om het universum. planeet de aarde en de mensheid te behoeden van een totale vernietiging en dit omdat de huidige aardse wetenschap hier toe in staat is dit te veroorzaken: ” The Cern Collider is creating a Shiva-mentality: They discovered the Higgs-boson-/God’s-partical and when they use it wrongly it can vanish the whole univers at once(google Stephen Hawking). Donald Trump is doing the same on a lesser scale and by starting a space-war, from space he than try to control and destroy the Earth/mankind, while in the meantime he himselfs and the elite than will escape to other planets and to colonize these. Most of these destructions we can avoid by letting use the Aliens in an active way Death Ray’s Mechanism and under the inspiration of the Almighty. On the same time demons, satanists and all kind of pervers porno can be healed by this “.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x