Buitenland

De BBC is een nepnieuwsfabriek waar de Britten om lachen. Russische veiligheidschef haalt uit

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Groot-Brittannië probeert relevant te blijven in Europa door kampioen anti-Rusland te worden, maar de Britten doorzien deze list. Dat heeft de Russische veiligheidschef Nikolaj Patroesjev gezegd.

Patroesjev, het voormalige hoofd van de Russische veiligheidsdienst FSB, zei in een interview met de krant Rossijskaja Gazeta dat het Britse establishment nog altijd niet kan verkroppen dat Groot-Brittannië minder machtig is dan haar voormalige kolonie, de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Continentaal Europa is het arrogante, eenzijdige beleid van Londen zat,” zei hij.

Nepnieuwsfabriek

De Russische functionaris zei dat het land probeert relevant te blijven in Europa door de kruistocht tegen Rusland te leiden.

“Groot-Brittannië doet zich voor als een voorbeelddemocratie, maar het is niet duidelijk hoe dat valt te rijmen met de strenge censuur in de Britse media,” zei hij.

“De BBC is een nepnieuwsfabriek waar de Britten om lachen,” voegde Patroesjev toe.

Dieptepunt

De relatie tussen Groot-Brittannië en Rusland bereikte vorig jaar een dieptepunt na de vergiftiging van ex-spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia.

Londen gaf Rusland de schuld van de aanslag, maar Moskou ontkende alle betrokkenheid.

De Britse politie gaf camerabeelden vrij van twee verdachten, maar die zeiden in gesprek met RT dat ze geen geheim agenten waren, maar eenvoudige toeristen.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Je kunt zo langzamerhand wel concluderen dat de Russen goed op de hoogte zijn van wat er zoal in Europa gebeurt….
Dit artikel over Engeland is hetzelfde van wat zich hier ook voordoet, ook allemaal anti Rusland propaganda bij de media…….en politiek… Alleen in Engeland wonen aardig wat rijke Russen en dat is soms een makkelijk prooi…….
Zowel de media als de politiek zijn inmiddels zo dom doorzichtig geworden dat de gemiddelde burger het ook doorziet…….Alles is hier ook nep, en Democratie heeft inmiddels vele gezichten……Groot gedeelte van Europeesche landen maken er een zooi van, het is net een soap, maar wel een hele dure…….

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

Rusland heeft net als Amerika en China hun belangen, militair industriële belangen in de geo politiek. Maar het onderwerp BBC is wel raak. Deze staatsomroep wordt tot op de dag van vandaag bestuurd door pedofielen. Je zou de BBC absoluut een propaganda zender kunnen noemen. Zoals Louise schreef moet GB hun arrogante mond eens gaan houden met hun ontelbare Russische miljardairs. Wat een enorm decadente troep is het in Londen. De miljardairs laten zwembaden in hun privé jets bouwen, weten van gekkigheid niet wat ze met hun geld moeten doen. En de BBC,kijkt weg.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Op http://www.Angel-Wings.nl
Staat een artikel over Brexit en wat de Russen er van vinden ( Pravda)…… vandaag 18 Jan.

rob
rob
5 jaren geleden

Elk nieuws ,waar het ook verdaan komt ,heeft ten alle tijden verdikkingsmiddelen toegevoegd.. zodat de smaak bitter of zoet is ..en er zijn vele waarvan de smaak niet bevalt en voegen hun eigen
verdikkingsmiddelen toe ..zodat onderling de smaken worden geproefd en beproeft..

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x