Mens en Dier

Karin Bloemen speelt Rothschild-telg in nieuwe show: ‘Rutte en Voldemort doen precies wat wij zeggen’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Ik heb begrepen dat ik hier vanavond het volk mag toespreken, zegt cabaretière Karin Bloemen in haar nieuwe show ‘Waar waren we gebleven’ terwijl ze een telg van de steenrijke Rothschild-familie speelt. Ze heeft een enorme bril op en een dikke sigaar in haar hand.

“Soms [moet je] gewoon zorgen dat de wereldbevolking wordt gehalveerd,” zegt Bloemen, terwijl het stil blijft in de zaal. “Mooi die stilte. Kijk, het is een meerjarenprojectje natuurlijk. We liggen aardig op schema hoor. Het gaat echt de goede kant op, dus we zijn blij. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie dat doorhebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We kijken graag op van die conspiracy sites. En dan zien we altijd allemaal dingen staan die worden beweerd over de moord op Kennedy, 9/11, maar bijvoorbeeld ook over de rituelen die wij houden, de reptielmensen, de Great Reset, de aliens waar we allang contact mee hebben. U begrijpt, dat is ook allemaal waar,” vervolgt Bloemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zij doen precies wat wij zeggen

“Het is niet de bedoeling dat jullie dat doorhebben en dus hebben wij een geweldige oplossing bedacht: mensen die dit soort dingen beweren, noemen wij gewoon complotdenkers. Dat werkt ongelooflijk goed. Zo gauw je iemand een complotdenker noemt, wordt-ie niet meer serieus genomen. Fan-tas-tisch,” aldus de cabaretière.

“Er zijn natuurlijk wat Nederlanders bij betrokken. Ernst Kuipers. Voldemort. Zo noemen wij hem heel graag. Die fluisteren we dan in wat hij tegen het volk moet zeggen. Geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om tegen te sputteren. We hebben allemaal geheime informatie over hem. Geloof me, u wilt die foto’s echt niet zien. Zo hebben wij natuurlijk ook dingetjes van alle anderen. Van Ab Osterhaus, van Jaap van Dissel, van Marion Koopmans, die vrouw met die processierupsen boven d’r ogen. We hebben dingen van Hugo de Jonge, die maakt schoenen van reptielmensen. Over Mark Rutte weten wij meer dan genoeg, die luisteren wij al jaren af. Ik versta het niet, het is allemaal in het Russisch. Zij doen precies wat wij zeggen,” zegt Bloemen.

“We plannen natuurlijk alles een paar jaar vooruit. Over de volgende stap zijn we nog vreselijk aan het overleggen. Wat moeten we doen? Vind ik zelf enig om te bedenken. We moeten kiezen tussen de vogelgriep of de Derde Wereldoorlog. Een oorlog levert ook heel veel geld op. Daar zien wij absoluut Poet-in.”

Karin is wakker

“De stilte is prachtig. Ik vlieg zo weer met mijn privéjet naar Monaco, naar de familie Rothschild. Dat zijn hele lieve, leuke en vooral hele rijke mensen. Vrienden voor het leven. Als ik een tip mag geven mensen: koop een zwemvest,” zegt Bloemen.

De beelden zijn onder meer door Vrouwen voor Vrijheid op social media geplaatst. “Een interessant optreden van Karin Bloemen. Met humor kun je dingen op tafel leggen. Zou Karin ons iets mee willen geven met dit optreden? Of is het puur satire, of persiflage? Time will tell. En grappig is het wel,” aldus de organisatie.

Karin is ‘wakker’. Ze retweette eind vorige maand een bericht van Karin Metz over de echte coronacijfers in Australië. Ene Claz zegt daarnaast op Telegram: “Geweldig mens! Ik heb bij de heropening van het Olympisch Stadion met haar mogen samenwerken. Zij is echt – en geloof mij, gezien haar verleden – wakker. Ik heb dus het idee dat ze haar publiek in de maling neemt en probeert wakker te maken.”

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
2 jaren geleden

Geweldig !

Elise
Elise
2 jaren geleden

Nou, als ze dit echt wil, mensen wakker maken, dan wens ik haar veel succes!

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Meer meer meer… we moeten de vijand volkomen belachelijk maken en al hun macht wegnemen door de elites en hun slaven zo belachelijk te maken dat niemand nog naar ze luistert. Politie agenten en boa’s, justitie, politiek, alle leidinggevende die de corona bullshit pushen… we moeten ze allemaal uitlachen en negeren. Ontneem ze hun macht door ze geen seconde meer serieus te nemen. Liefde is wat we nodig hebben.

jan hendrik
jan hendrik
2 jaren geleden

Nagh… 🙁 Als je er zo grapjes over maakt, geef je alleen maar de boodschap dat je het niet echt serieus hoeft te nemen. Zo van: het is misschien wel zo maar dat geeft niet.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x