UFO

BBC-ploeg gearresteerd buiten topgeheime UFO-basis

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een cameraploeg van de BBC is gearresteerd wegens een poging de topgeheime militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht binnen te dringen.

Bewakers hielden de documentairemakers met automatische geweren onder schot. Ze moesten drie uur lang met het gezicht omlaag gericht op de grond liggen terwijl de FBI de televisieploeg natrok.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De 12-koppige ploeg bezocht het beruchte Area 51 in Nevada, waar de Amerikaanse overheid buitenaardse intelligente wezens verborgen zou houden, om een documentaire te maken over UFO’s.

Buitenaards ruimteschip

In 1989 beweerde Bob Lazar dat hij in S-4 bij Area 51 werkte, waar hij contractueel werd uitbesteed voor werk aan een buitenaards ruimteschip. In een documentaire uit 1996, geregisseerd door Bruce Burgess, kwam een interview voor met een 71-jarige ingenieur die beweerde dat hij als oud-medewerker bij Area 51 tijdens de jaren 1950 aan een simulator had gewerkt, die was gemaakt aan de hand van een neergestort buitenaards toestel.

Het Beeb-team negeerde waarschuwingsborden, glipte langs de bewaking en filmde binnen de omheining.

Enkele momenten later werd de cameraploeg omsingeld door de militaire politie. Alle telefoons, portemonnees en identiteitsbewijzen werden in beslag genomen.

Aanslagen in Londen

De 34-jarige UFO-expert Darren Perks zei dat één van de agenten tegen hem had gezegd: “Luister jongen, wij kunnen jou laten verdwijnen en je lichaam zou nooit worden gevonden.”

De filmmakers, die bezig waren met het opnemen van een aflevering van Conspiracy Road Trip, kregen ieder een boete van 465 euro. Ook mogen ze niet spreken over wat ze hebben gezien. Maar Darren gaf toe: “We hebben alleen maar een stuk asfalt gezien.”

Het team zorgde eerder voor ophef toen in een aflevering over de terroristische aanslagen in Londen van 7 juli 2005 werd gesteld dat de bomexplosies waren gepland met hulp van de overheid om zo steun te krijgen voor de Irakoorlog.

Bron: Thesun.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
investigator
investigator
11 jaren geleden

It’s just a weatherballoon

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Die arrestatie is nogal logisch, en was vragen om!!!Toen ik mijn dienstplicht vervulde als bewaker, LB Luchtmacht bewaker, kwamen er ook bij “alert force”( nu QRA) mensen over de hekken die wij moesten arresteren om ze over te dragen aan de Marechaussee.Als je toch informatie wil, moet je een slimmere jongen zijn dan deze!!Als bewaker zijnde weet je de plekjes wel, waar je zo naar binnen kunt glippen.Dus een vet slimme aktie, van zeer domme mensen.Infiltreer dan. Dat is pas beter!!En fotograveer en bespioneer en dan breng je het toch pas naar buiten??Alleen bij pakken is het strafje vele malen hoger, en wordt je een politiek doelwit.Het is maar wat je wil.En in een tijd waar zogenaamde terroristische aanslagen kunnen worden verwacht, zou ik dit vast doen.Dus mooi niet. Je had zelfs een kogel achter je aan kunnen krijgen.Dus spreken we hier over MAZZEL.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De BBC weet simpelweg niet dat de weg ernaar toe, al grondgebied is van defentie.En daar gelden hun wetten en regeltjes, en niet die van de politie.

DingieM
DingieM
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Die arrestatie is nogal logisch, en was vragen om!!!…Dus spreken we hier over MAZZEL.[/quote]

Volgens mij snap je de kern van dit voorval echt niet. Het gaat om buitengewone beveiliging van een plek waarvan iedereen alles over zou moeten weten. Hoe strenger de beveiliging hoe meer er verborgen wordt gehouden.
Als je dit niet eens snapt, blijf dan weg.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x