Buitenland

BBC-presentatrice overleden door AstraZeneca-prik, journalist in ziekenhuis na Pfizer

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

BBC-presentatrice Lisa Shaw is gestorven aan de gevolgen van het AstraZeneca-vaccin, zo heeft een lijkschouwer vandaag geconcludeerd. Het is voor zover bekend het eerste geval in Groot-Brittannië waarbij de coronaprik officieel is aangemerkt als onderliggende doodsoorzaak.

De gezonde 44-jarige Shaw, die werkte voor BBC Radio Newcastle, overleed in mei nadat ze na haar eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin last kreeg van hoofdpijn. Ze kreeg bloedproppen in haar brein die een dodelijke beroerte veroorzaakten.

Pericarditis

Daarnaast lijdt een journalist van de Australische zender Seven News aan een hartaandoening als gevolg van het Pfizer-coronavaccin. De onderzoeksjournalist, Denham Hitchcock, heeft naar eigen zeggen pericarditis, een ontsteking van het hartzakje.

Hitchcock zegt dat de aandoening is veroorzaakt door de eerste dosis van het Pfizer-vaccin. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De journalist had last van pijn op de borst, rillingen en ook was hij erg duizelig.

Laat je niet misleiden

Het Australische parlementslid Craig Kelly schrijft in een reactie: “Ze zeggen dat het ‘veilig en effectief’ is. Ze zeggen dat bijwerkingen ‘zeldzaam’ zijn. Ze zeggen dat het jou niet overkomt. Tot het jou, een geliefde of een kind overkomt. Ze zeggen maar wat. Laat je niet misleiden.”

Eerder belandde journaliste Georgia Clark van de Australische krant The Daily Telegraph na de Pfizer-prik met een hartontsteking in het ziekenhuis. Opmerkelijk genoeg zei ze dat ze het vaccin zo weer zou nemen.

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
1 jaar geleden

Hier staat de teller van overlijen het bpoc20220 al boven de 1600 en dik 1500 met ernstige vaccinatieschade

Effe
Effe
1 jaar geleden

Laatst werd ik op deze video geatendeerd.
https://www.bitchute.com/video/YKktYdEGBRnP/

Die zou iedereen moeten zien. Daar wordt excellent in uitgelegd wat er aan de kern van de corona leugen ligt.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Als je probleemloos frikandellen kunt eten kun je ook tegen een prik, aldus Hugo. Misschien hebben ze daar helemaal geen frikandellen, kijk dan wordt het wel link natuurlijk.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Tja, als je al een death wish had, is het een goed alternatief. Sommige journalisten gaan wel erg ver.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x