Mens en Dier

Journaliste belandt na Pfizer met hartontsteking in het ziekenhuis: ‘Ik zou ‘m zo weer halen’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journaliste Georgia Clark van de Australische krant The Daily Telegraph belandde na de Pfizer-prik met een hartontsteking in het ziekenhuis. Opmerkelijk genoeg zegt ze dat ze het vaccin zo weer zou nemen. “Bijwerkingen kunnen worden behandeld, sterven aan corona niet. De voordelen zijn veel groter dan de nadelen.”

In een filmpje dat de journaliste op Twitter heeft geplaatst, zegt ze dat ze al een week last heeft van pijn op de borst. Ongeveer een week nadat ze haar tweede dosis van het Pfizer-vaccin had gekregen, kwam de pijn opzetten. Ze krijgt nu medicijnen tegen de pijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

‘Offers brengen voor het algemeen belang’

Artsen hebben haar gediagnosticeerd met pericarditis, een ontsteking van het hartzakje. Bij onderzoek van het hart wordt in zo’n geval vaak vocht in het hartzakje gezien. Een gevreesde complicatie is dat er door de ontsteking zoveel vocht in het hartzakje komt dat het hart zich bij het ontspannen niet meer met bloed kan vullen. Dit kan levensbedreigend zijn.

Ondanks deze bijwerkingen zou ik het vaccin zo weer nemen, zegt de journaliste. Ze voegt toe dat we ‘offers moeten brengen voor het algemeen belang’.

Compleet gehersenspoeld

Het filmpje maakt veel reacties los. Zo schrijft iemand: “Dit is het toonbeeld van cognitieve dissonantie en de geïndoctrineerde mens.” Een ander zegt: “En maar niet toegeven, compleet gehersenspoeld.” Weer een ander reageert: “Knap staaltje brainwashing.”

4.6 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ed Kas
Ed Kas
2 jaren geleden

Corona tast het vermogen tot nadenken aan….

Ron
Ron
2 jaren geleden

Op naar de booster.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Als je gevangen zit in de corona sekte is ontsnappen niet meer mogelijk. Ik merk dat ook in mijn omgeving. 2 oudere dames zonder co morbiditeit met hersen infarct enkele dagen na de prik. Waag het niet een verband te leggen met het “vaccin”. Het vaccin wordt verdedigd tot de dood erop volgt.

Pazmaster
Pazmaster
2 jaren geleden

Ze kan gewoon niet toegeven dat de prikjes levensgevaarlijk (kunnen) zijn. D’r ego is te groot dan goed voor haar is. Nou dan neem je lekker toch nog zo’n gifspuit, het is jouw lichaam. Leef je lekker uit!

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x