Mens en Dier

Journaliste belandt na Pfizer met hartontsteking in het ziekenhuis: ‘Ik zou ‘m zo weer halen’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journaliste Georgia Clark van de Australische krant The Daily Telegraph belandde na de Pfizer-prik met een hartontsteking in het ziekenhuis. Opmerkelijk genoeg zegt ze dat ze het vaccin zo weer zou nemen. “Bijwerkingen kunnen worden behandeld, sterven aan corona niet. De voordelen zijn veel groter dan de nadelen.”

In een filmpje dat de journaliste op Twitter heeft geplaatst, zegt ze dat ze al een week last heeft van pijn op de borst. Ongeveer een week nadat ze haar tweede dosis van het Pfizer-vaccin had gekregen, kwam de pijn opzetten. Ze krijgt nu medicijnen tegen de pijn.


‘Offers brengen voor het algemeen belang’

Artsen hebben haar gediagnosticeerd met pericarditis, een ontsteking van het hartzakje. Bij onderzoek van het hart wordt in zo’n geval vaak vocht in het hartzakje gezien. Een gevreesde complicatie is dat er door de ontsteking zoveel vocht in het hartzakje komt dat het hart zich bij het ontspannen niet meer met bloed kan vullen. Dit kan levensbedreigend zijn.

Ondanks deze bijwerkingen zou ik het vaccin zo weer nemen, zegt de journaliste. Ze voegt toe dat we ‘offers moeten brengen voor het algemeen belang’.

Compleet gehersenspoeld

Het filmpje maakt veel reacties los. Zo schrijft iemand: “Dit is het toonbeeld van cognitieve dissonantie en de geïndoctrineerde mens.” Een ander zegt: “En maar niet toegeven, compleet gehersenspoeld.” Weer een ander reageert: “Knap staaltje brainwashing.”

4.6 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ed Kas
Ed Kas
1 jaar geleden

Corona tast het vermogen tot nadenken aan….

Ron
Ron
1 jaar geleden

Op naar de booster.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Als je gevangen zit in de corona sekte is ontsnappen niet meer mogelijk. Ik merk dat ook in mijn omgeving. 2 oudere dames zonder co morbiditeit met hersen infarct enkele dagen na de prik. Waag het niet een verband te leggen met het “vaccin”. Het vaccin wordt verdedigd tot de dood erop volgt.

Pazmaster
Pazmaster
1 jaar geleden

Ze kan gewoon niet toegeven dat de prikjes levensgevaarlijk (kunnen) zijn. D’r ego is te groot dan goed voor haar is. Nou dan neem je lekker toch nog zo’n gifspuit, het is jouw lichaam. Leef je lekker uit!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x