CoronaBuitenland

Beelden: Europese bevolking komt massaal in opstand tegen coronapas en prikplicht

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Mensen gingen zaterdag massaal de straat op in Europese hoofdsteden om te protesteren tegen de coronapas en vaccinatieplicht. Onder andere in Athene, Helsinki, Londen, Parijs en Stockholm werd een enorme mensenmassa op de been gebracht.

Beelden vanuit Londen:


Bij de ambtswoning van de Britse premier gooiden zorgmedewerkers hun uniform richting de politie uit protest tegen de vaccinatieplicht:


Op maandag geldt in Frankrijk een nieuwe coronapas. Ongevaccineerden hebben niet langer toegang tot sportwedstrijden, cafés, bioscopen en vele andere plekken. In veel Franse steden werd zaterdag gedemonstreerd.

Beelden vanuit Parijs:


In Zweden, waar vaccinatiecertificaten nodig zijn voor evenementen, liepen mensen een mars door het centrum van Stockholm, waarna ze zich verzamelden op een plein. Het protest was georganiseerd door de Frihetsrorelsen oftewel vrijheidsbeweging. Ook in Goteborg gingen mensen de straat op.

Beelden vanuit Stockholm:


Vele duizenden mensen liepen zaterdag door de straten van Helsinki om te protesteren tegen vaccinatiepaspoorten:

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Verschijnt niet in de reguliere media, dus gebeurt het niet, aldus de massa.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Het werd een keertje tijd ook…..het is werkelijk waar niet te geloven hoe de Hersenloze Kudde Schapen zich heeft laten vernederen….ze zijn mij allemaal ZWAAR tegengevallen wat een stelletje Lafaards & Schijtlijsters….Kleine kindjes zomaar zonder slag of stoot in laten spuiten met Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazis….dan ben je als Mens NIKS WAARD….

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

In Nederland worden de anders denkenden, tijdens hun demonstratie, uitgedaagd, gedemoniseerd en daarna lam geknuppeld.

De verlosser
De verlosser
1 jaar geleden

Covid=300Ghz 5G

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x