CoronaBuitenland

Truckers reizen massaal af naar Canadese parlement: ‘Het is tijd om wakker te worden, het is tijd voor actie’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Sinds 15 januari mogen buitenlandse truckers Canada alleen binnenkomen als ze volledig gevaccineerd zijn tegen corona. Ook Canadese truckers die naar de Verenigde Staten willen, moeten sinds zaterdag zijn ingeënt. Vele duizenden truckers protesteren tegen de vaccinatieplicht en reizen vanuit heel Canada – en ook de VS – af richting het Canadese parlement in Ottawa.

Het is de bedoeling om vele duizenden voertuigen bij het parlement te parkeren, zeggen de organisatoren van het protest. Sinds dinsdag organiseren Amerikaanse truckers hun eigen verzetsbeweging.

“Gedurende deze pandemie heb ik toegekeken hoe onze overheid langzaam maar zeker de economie, mentale gezondheid en toekomstige stabiliteit van dit land heeft verwoest,” zei Patty Every, een ondernemer uit Nova Scotia en oprichter van de Atlantic Freedom Fighters.

Het is tijd om op te staan

De verplichtingen die worden opgelegd, hebben veel meer schade toegebracht dan de pandemie zelf. Het Canadese volk heeft er genoeg van. Het is tijd om op te staan en datgene te beschermen waar ons land voor staat: vrijheid, aldus Every.

Canadese en Amerikaanse truckers zetten samen de beweging Nations Unite For Freedom op. “We hopen dat andere landen zullen volgen,” zei Every, die moeite had haar emoties de baas te blijven.

“Duizenden en duizenden voertuigen gaan vanaf 23 januari vanuit elk uithoek van het land als konvooi afreizen naar de hoofdstad. Diverse vrijheidsorganisaties in Canada hebben de handen ineengeslagen.”

Betogers vertrekken op een specifiek tijdstip vanuit elke staat of provincie om op 28 januari de hoofdstad te bereiken. Volgens Every zijn er al minstens 2000 vrachtwagens onderweg.

De overheid moet beseffen dat zij voor het volk werkt

Pat King uit Alberta was 15 jaar lang vrachtwagenchauffeur. “We kunnen niet langer zo blijven leven. En als vader moet ik de toekomst van mijn kinderen en de toekomstige generaties beschermen,” zei hij.

Ryan Mihilewicz, een trucker uit Saskatchewan, zei: “Onze veteranen hebben hard gevochten voor onze vrijheden en al die vrijheden worden van ons afgenomen. Het is tijd dat Canadezen iets terugdoen. De overheid moet beseffen dat zij voor het volk werkt, niet andersom.”

Volgens Every reizen ook ‘talloze’ trucks uit Quebec af naar het parlement.

Het is tijd voor actie

Eerder deze maand kondigde premier François Legault van Quebec aan dat inwoners van de provincie die niet gevaccineerd zijn tegen corona een boete moeten betalen. Het is nog onduidelijk hoe hoog de heffing wordt. Volgens Legault gaat het om een ‘aanzienlijk’ bedrag.

Joanie Pelchat, één van de organisatoren in Quebec, zei: “Het is tijd om wakker te worden. Het is tijd voor actie. We gaan bergafwaarts en daar moet verandering in komen. Er moet een einde komen aan de overmatige overheidsbemoeienis. Ik doe dit voor de toekomst van mijn dochter en de toekomst van Canada.”

[The Epoch Times]

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

Prachtig om te lezen hoe er wereldwijd steeds meer mensen zich verenigen om het MONSTER te verslaan.

Dat is ook precies wat er moet gebeuren. Alleen samen krijgen wij de overheid onder controle.

In Canada en de Verenigde Staten zijn ze in ieder geval mooi bezig.

Dat zal vast wel een spectaculair gezicht zijn om een grote hoeveelheid vrachtwagens gezamenlijk te zien optrekken.

GENOEG IS GENOEG!

Vaccinatieplicht is de allergrootste schande aller tijden. Het is niets meer dan een soort verkrachting van een lichaam, ALS deze persoon dat niet wilt.

Als je je dan ook nog realiseert, dat dit hele gebeuren nog steeds in een experimentele fase zit, dan trek je helemaal je haren uit je hoofd.

Een hele wereldbevolking gebruiken als proefkonijnen.

Dat getuigt van een kwaadheid, dat wij met z’n allen nog nooit eerder hebben aanschouwd.

Daar vallen zelfs de experimenten in de Tweede Wereldoorlog (hoe méér dan verschrikkelijk ook!) bij in het niet.

TOCH, hoe geweldig al deze acties ook zijn…. in de plannen van de grootste misdadigers aller tijden, is hier al lang rekening mee gehouden.

Denk maar aan de zin: burgers zullen gaan morren en zich verzetten.

Het is eigenlijk net een soort van schaakspel en het vervelende is, dat deze kwaadaardige geesten deze plannen al tientallen jaren hebben voorbereid.

Steeds wordt er gezegd: WIJ zijn met meer. Dat is waar, maar die WIJ zullen dan veel meer met elkaar moeten gaan samenwerken.

Er is, jammer genoeg, nog veel te veel verdeeldheid.

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
4 maanden geleden

Goed voorbeeld doet goed volgen.
Wanneer doen wij dit ook?
Zet het op, doe mee

logisch denken
logisch denken
4 maanden geleden

BUILD BACK BETTER !!
Ook in Amerika en Canada worden de dogma’s van vaccinwappies uit het WEF kamp wet.

Vecht voor je vrijheid, vecht voor je grondrechten. We zijn geen slaven van klaus schwab zijn ideeen.

Skippy
Skippy
4 maanden geleden

En in Nederland slapen we gewoon door en maken we ons druk om The voice.
2G, 3G, of wat dan ook zijn in aantocht, vaccinatieplicht komt er ook aan. Macht en tegenmacht blijken hetzelfde te zijn.
Ook al zijn er tienduizenden ernstige bijwerkingen of nog erger, massaal de booster halen? Of toch niet?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x