Great ResetMens en Dier

‘Het World Economic Forum is machtiger dan de Europese Unie’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen waarschuwde in het derde Ongehoord Nieuwscafé op NPO Radio 1 voor de toenemende macht van het World Economic Forum. Wie is machtiger: het WEF of de Europese Unie? “Ik neig naar het WEF,” zei Van Houwelingen.

“Uit de WEF Papers blijkt vooral dat onze Staat, ons staatsapparaat helemaal verweven is geraakt met deze buitenlandse organisatie,” zei Van Houwelingen. Hij noemde als voorbeeld de Known Traveller Digital Identity, een initiatief waar Nederland bij betrokken is en dat de doorstroming moet vergemakkelijken door middel van biometrische gegevens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Grote gevolgen

“Er wordt een heel informatiesysteem opgetuigd, wat waarschijnlijk grote gevolgen heeft voor onze privacy, zoals bij de QR-code die nu is ingevoerd en de covidpassen die over heel Europa verspreid zijn geraakt. Dus uiteindelijk is het een controlesysteem. Dat is wat wordt opgetuigd,” zei het Kamerlid.

Wat uit de WEF Papers ook blijkt, is dat Nederlandse politici zaken coördineren voor het World Economic Forum. “Minister Kaag is de facto in heel veel opzichten een WEF-projectleider,” lichtte Van Houwelingen toe. “Ze zitten onder andere in een Global Action Group. Kaag stuurt een lokale groep in het Midden-Oosten en Afrika aan. Daar is ze voorzitter van.”

Vervolgvragen

Nu is de vraag: wat zijn de doelen van die groep? “Dat zijn vervolgvragen,” zei hij. “We constateren nu al dat deze minister uitgebreid betrokken is bij allerlei WEF-projecten.”

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nico
nico
2 jaren geleden

Alles is te kraken en te hacken hoe meer computers hoe meer digitale systemen hoe erger het wordt , een cookie wetgeving helpt hier niet tegen die is er alleen om winkelende mensen op internet te pesten.

Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Het neutrale Zwitserland heeft, met zen Rotschilds, dan ook meer oorlogen veroorzaakt dan de meeste andere landen. En steeds met propere handen, en nog vollere kluizen, op het einde van de rit. Sean Hross heeft hier veel info over op yt.

Marie
Marie
2 jaren geleden

Al Qaq-Kaag de Zwarte Weduwe.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

En God, de Heilige Geest, en de Mensenzoon zijn de machtigste. De vrije Geest in gedaante van vrouw en man zal zich NOOIT onderwerpen aan het beest van Satan. De vrije Geest zal een weg vinden en de confrontatie met het beest niet uit de weg gaan. De dagen van het beest zijn al geteld.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x