Homepagina » Gezondheid » Website Radboudumc overbelast na ‘revolutionaire’ publicatie over Alzheimer-bestrijdende groene thee
Website Radboudumc overbelast na 'revolutionaire' publicatie over Alzheimer-bestrijdende groene thee

Website Radboudumc overbelast na ‘revolutionaire’ publicatie over Alzheimer-bestrijdende groene thee

Een academisch ziekenhuis dat informatie verstrekt over de geneeskrachtige werking van groene thee. Dat is niet de meest voor hand liggende combinatie. Toen het recept voor Alzheimer-bestrijdende groene thee afgelopen maand op Radboudalzheimercentrum.nl werd geplaatst, raakte de website een aantal dagen overbelast.

Het recept is ingediend door mantelzorger Pieter de Boer, partner van Grietje, die aan dementie lijdt. Hij schreef een handleiding met praktische tips. Hij heeft onder andere systematisch het CO2-gehalte in de slaapkamer gemeten en cijfermatig onderbouwd dat zijn vrouw minder ‘spookt’ in een goed geventileerde ruimte.

De Boer geeft ook advies over hoe je het beste groene thee kunt zetten. Die thee bevat EGCG, een antioxidant die een remmende werking heeft op het Alzheimerproces. “Uit literatuuronderzoek is gebleken dat EGCG een beschermende werking heeft op hersenweefsel,” aldus Olga Meulenbroek van het Radboudumc.

Ruim drie jaar geleden kreeg De Boer te horen dat zijn dementerende vrouw nog maar een paar maanden te leven had. Ze was beland in de laatste mensonterende fase van Alzheimer. Ze herkende niemand, had ademhalingsproblemen, was haar oriëntatie kwijt en was incontinent. De dood zou als een verlossing komen, zo werd gezegd.

De Boer besloot zijn eigen koers te varen. Door een kennis werd hij gewezen op een Duitse arts die met wisselend succes groene thee inzette bij de behandeling van alzheimerpatiënten. Hij gaf haar verse groene thee met citroensap, om de juiste zuurgraad te bewerkstelligen.

Er leek een ‘wonder’ te gebeuren: Grietje sliep door, het dwalen stopte en ze knapte enorm op. Afgelopen zomer is het stel zelfs weer samen op vakantie geweest. Ze is niet meer incontinent, hangt niet meer voorover en overdag geen gehum of tandenknarsen meer.

Bij het Radboudumc is deze praktijkervaring omgezet in beleid. Dat is revolutionair, want in traditionele medische kringen verdwijnen positieve ervaringen naar de prullenbak als er wetenschappelijk niets over bekend is. “Ik weet dat vanaf nu duizenden mensen een beter leven kunnen krijgen,” zegt De Boer.

[Gelderlander]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Nog even heel duidelijk.

Alzheimer is een EIWIT ziekte waarvan het eiwit aan het hersenvlees blijft plakken waardoor het dan geen zuurstof krijgt vanuit het bloed.

Vasculaire dementie word ook onder de noemer Alzheimer gezet maar het komt voort uit een TIA dus een hersenbeschadiging. Deze vorm van dementie gaat veel sneller als de EIWIT ziekte.

densie
densie
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

groene thee heeft een anti oxiderende werking…. meneer pascal…
en werkt gunstig op het metabolisme in….meneer pascal
nu en voor straks slaap lekker en morgen ge ZON d weer op meneer pascal!

max
max
Reactie op  densie
6 jaren geleden

mag hij nog eens een keertje wat UITLEGGEN?? ipv hem zo af te blaffen???

densie
densie
Reactie op  max
6 jaren geleden

mijn oprechte excuses dan…
alhoewel ik het zeker niet aanvallend heb willen zeggen… gisterenavond stond er bij pascal nog onder….:
dat geloof ik dus niet
nu wil ik niet paranoia doen, maar dat gedeelte is verdwenen, en dat is eigenlijk waarom ik zo reageerde vanwege het sceptische er in…
ik weet er “toevallig” wél heel veel van…ïn alle bescheidenheid en niet om belerend te zijn…

Pascal
Pascal
Reactie op  densie
6 jaren geleden

Dank je Max!

Ik had erbij gezet dat ik er niet in geloofde, ik geloof dat het lekker kan zijn maar ik geloof niet dat een stukje groen een ernstige ziekte kan genezen.

Het genezen van ziektes en het voorkomen van ziektes in een normaal leven heeft alles te maken met Frequenties waar je op dat moment in leeft!

Boppie
Boppie
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

@Pascal

En dat vind ik dus super interessant wat je zegt en (deels) geloof ik dat ook (door eigen ondervinding/ervaring).

Pascal
Pascal
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

Boppie
12 november 2014 17:48 at 17:48

Beste 2Boppie,

Met Frequenties bedoel ik geluid vanuit het heelal wat alles met ons DNA te doen heeft. Ons DNA word met geluid vanuit het heelal bespeeld en geregeld door de creator van de mens. De mens is een project en product van daarboven.

Zij bepalen onze cellenstructuur met het aansturen van ons DNA met hun frequentie. Kanker is een ziekte die vanuit een foutje in onze cellenstructuur optreed en dus zo ontstaat. Als je de frequentie aanpast kan die structuur veel beter gedijen en is kanker verleden tijd. Dit werk natuurlijk met alle ziektes of aandoeningen. Vorig jaar werd al gemeld dat ADHD niet meer bestaat wat ook met die Frequentie van het tijdperk vissen te maken heeft. Ik denk dat ADHD of ADD een frequentie allergie is waar ik en vele andere veel last van hebben en hadden.

We moeten eens stil gaan staan met de gedachte dat we een griepgolf hebben. Hoe komt dat??
Stonden we met ze alle in dezelfde tram?? Nee, ik denk dat het te maken heeft met een frequentiewissel waardoor het lichaam van de mens even moet worstelen en een griepje ontstaat. Och de media brengt de griepgolf nieuws en iedereen gelooft wat ze liegend melden.

Als je nog verder gaat kijken moet je ook gaan inzien dat wij de mens software zijn als je met geluid je DNA aangestuurd kan worden.

Boppie
Boppie
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

@Pascal

Lieve Pascal,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om het uit te leggen. Op de 1 of andere manier begrijp ik je woorden.

Ik werk zelf veel met geluid zoals klankschalen, klankstaven, aura chimes etc. en ik merk dat de trilling/frequentie in een ruimte veranderd. Ik weet niet of dat er ook een onderdeel is van het geheel.

Zo geloof ik bijvoorbeeld dat bepaalde klassieke melodieën gemaakt zijn d.t.v. “niet aardse energieën” en deze in staat zijn mensen in een bepaalde sfeer te brengen waarbij mensen (geestelijk) geheeld kunnen worden.
Dat is wat ik persoonlijk geloof (door eigen ondervinding).

Maar jij weet daar zo te lezen veel meer van. Ik vind het reuze interessant!

Liefs van Boppie 😉

Pascal
Pascal
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

Hoi Boppie,

Je nierstenen vergruizen ze ook met een frequentie en je magnetron werkt ook met een frequentie om je eten op te warmen.

Ik weet wel dat uit frequenties symbolen ontstaan en zo is de kerk volledig behangen met symboliek.

Om de mens zijn DNA te kunnen sturen krijgen wij de frequentie van Saturnus en zijn gemaakte ringen die als computer van ons zonnestelsel dient. Zo word de mens zijn software (DNA) geupdate door Saturnus.

The Sound of Saturn: http://youtu.be/mjgK0zwCDnE via @YouTube

Hier een mooi filmpje over onze update.

2012 DNA UPGRADE : HUMANS ARE MUTATING INTO A BRAND NEW SPECIES!! (HD): http://youtu.be/Fhul51pJpcU via @YouTube

Wat je ziet in het zand als symboliek gebeurd ook op je huid over je gehele lichaam en op die manier worden wij allemaal gemuteerd tot een mens die veel meer kan en dus ook niet meer ziek kan worden. Ons hersenpercentage gaat toenemen, we worden telepatisch en veel meer.

Gr. Pas

Sonja
Sonja
6 jaren geleden

Zeker het proberen waard! Schaden doet het niet.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Mijn advies blijft Visolie van zeer schone kwaliteit.
Er zijn meerderen die door dit supplement bijna helemaal cognitief hersteld zijn. Chemische middelen gebruikt in de medische industry werken het herstel tegen. Ook raden dokters het af… ze volgen enkel wat zij geleerd hebben van het medische diktaat. Het is tijd om de zorg terug in handen te nemen mensen. De Big Farma en Big Ensurance maken de algehele gezondheid van de mensen erbarmelijk.

anoniempje
anoniempje
6 jaren geleden

ik vind het een geweldig goed bericht, ontzettend positief!
Erg fijn om te lezen.
Bij mijn weten zijn er verschillende middelen de ingezet kunnen worden, zoals inderdaad groene thee, levertraanolie (visolie), kokosolie, kurkuma extract, etc.

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Maakt het wat uit hoe mensen hun kwaliteit van leven verbeteren? Linksom of rechtsom; het gaat toch om het resultaat …?

Yep
Yep
6 jaren geleden

Maar de oorzaak van haar aandoening wordt niet over gerept. En dat is wellicht teveel zware metalen en gifstoffen die het zenuwstelsel aantasten. Afkomstig van medicijnen (vol met aluminium!) vaccinaties, en in ons voorverpakte eten zitten e-nrs die eveneens het zenuwstelsel aantasten. De gifstoffen verzuren het lichaam in de fase na de aantasting waardoor degeneratie het gevolg is.
En groene thee is maar 1 van de dingen die een positieve werking hebben. De waarheid achterhaald zich wel dat je in het ziekenhuis alleen maar zieker wordt of ziek gemaakt/gehouden wordt.
Onderzoek alles zelf en neem nooit klakkeloos dingen aan van die witte jassen! Ze hebben tenslotte alleen MEDICIJNEN gestudeerd en weten niets over gezondheid of hoe het lichaam werkelijk weer gezond kan worden. Dat past n.l. niet in het protocol van BIG PHARMA!

Pablo Hein
Pablo Hein
6 jaren geleden

Ja, want al de schaapjes die heilig in het overheids mantra’s geloven, zich onderanig stellen tegen de Mengele wetenschap, die geloven dat als een minister zegt dat natuur duivels is dat ook zo moet zijn, al die zielepoten die het niet eens durven om maar iets alternatiefs op te gaan zoeken, want oh oh oh, straffe Gods! De overheid moetje niet sarren! En het Zwarte Piet met de roede heet stichting Skeptisch of zo. Je zou belachelijk gemaakt worden , niet?
Ja, en dan komt iets uit de wetenschap zelf, en al wat vanuit hun onderdrukte intuitie stevig tegen het histerische aan genegeerd, want oh de helige wetenschap niet? ineens naar de oppervlakte uitbarst,
Dan krijg je inderdaad de servers plat.
Nu moeten we de kans pakken en feeks Schippers met dit onder haar neus wrijven!
En trouwens er is zo gigantisch veel uit de natuur wat veel beter werkt dan chemische zooi. Dankzij mijn levenswijze, ik had giepverschijnsels maandag avond, griep op diensdag en vandaag aan de beter kant. Niet de eerste keer ook. Ik ben 60.

Candor
Candor
6 jaren geleden

Reactie op Pablo Hein .

De zogenaamde Heksen waren de healers van vroeger , mensen kwamen naar hen toe en werden geheeld met Kruiden .
Natuurlijk net zoals het vandaag gaat, nam dit de controle weg van anderen .
Dus op de brandstapel want dit was werk van de Duivel .
Witch komt van het woord Wicca wat wise one betekent .

De mindcontrole zorgt voor het beeld wat de mensen krijgen als je het woord Heks gebruikt .

Niets meer dan hetzelfde liedje , POWER en CONTOLE .

Er is nog niet veel veranderd tov de zogenaamde middeleeuwen

Alles zit in de natuur en de Indianen wisten exact hoe ze het leven moesten bekijken en welke kruiden er gebruikt moesten worden om iemand te helen .

Wij zijn natuur en daar ligt de oplossing voor de meeste problemen .

9forNews
9forNews
Reactie op  Candor
6 jaren geleden

Kleine aanvulling: dus niet ‘Wicca’ zoals een moderne heksenstroming genoemd wordt, maar het Oud-Engelse woord ‘wicce’ of ‘wicca’, wat inderdaad ‘wijze (man of vrouw)’ betekent. De stroming die ‘Wicca’ genoemd wordt bestaat pas sinds 1954 en is ontstaan uit het gedachtegoed van Gerald Gardner, waarbij ‘de oude wijsheid’ is gebruikt, aangevuld met andere ideeën. Een ‘wicca’ is een heks, niet elke heks een Wicca!

doler
doler
6 jaren geleden

de natuur levert alles wat de mens nodig heeft
de natuur is compleet, alleen de mens heeft er een zooitje van gemaakt
we vertrouwen meer op pillen omdat we denken dat het makkelijker is en zodat we niet ziek hoeven te zijn
ehhhh we mogen niet meer ziek zijn daar hebben we geen tijd meer voor

Harrie
Harrie
6 jaren geleden

Laat meneer Pascal gewoon even niet zo.n arrogante meneer Pascal zijn als dat lukt meneer pascal. En nu naar bed meneer paskwal

densie
densie
Reactie op  Harrie
6 jaren geleden

weet je… meneer pascal heeft eerder te kennen gegeven een of ander onderdrukkend middel te gebruiken…en ik ben er zeker van dat het onmogelijk is inzicht te krijgen, zonder helder van Geest te zijn en in het hart te luisteren…dáár alleen is waarheid te vinden, in de bron… ‘t heeft geen zin…
t wordt een pingpong spelletje, discussie (discus werpen) = aanval = geen inzicht…= geen wijsheid… Wicca, misschien een westerse benadering van een genezer…oftewel sjamaan…. pfff ik ben er zelf even ingestonken…jammer, maar wel weer duidelijkheid voor mij ZELF….wie het oor heeft om te horen…en het oog om te zien…zwijgt en wacht….
namaste ik doe niet meer mee. en dat rijmt!

Boppie
Boppie
Reactie op  densie
6 jaren geleden

@Densie

Ik gebruik bijvoorbeeld het kruid Skullcap (Scutellaria lateriflora). Dat is een kruid dat het lichaam erg ontspant. Ik maak daar thee van waar je zeer van ontspant maar heel helder blijft. Het is geen drug maar een ontspanningsthee.

Ik vind je reacties altijd leuk Densie en hoop dat je blijft reageren 🙂 . We hebben allemaal onze eigen ervaringen op dat gebied. Wij gebruiken ook groene thee, kurkuma, gember etc. om bepaalde lichamelijke klachten te laten verminderen maar mediteren en zingen ook om onszelf te ontdoen van bepaalde spanningen/blokkades.

En laat die pingpong spelletjes maar wat ze zijn. Ik kan en wil ook niemand overtuigen van mijn ervaringen/gelijk, ik heb die intentie ook niet en dat geld ook voor jou. Gewoon lekker je ding zeggen en wie er wel/niet mee eens is… prima.

Dan kunnen we spiegels voor elkaar zijn want ik leer op dit forum van iedereen iets en dat stukje neem ik mee voor mijn eigen ontwikkeling.

Liefs van Boppie.

Pascal
Pascal
Reactie op  Harrie
6 jaren geleden

Beste Harry,

Het is goed als je een reactie plaatst op de ander zijn mening maar jij geeft enkel commentaar en je onderbouwd geheel niets waarom je mij arrogant vind.

Mijn moeder heeft Alzheimer en heb me daardoor goed onderlegd dus weet ik waarover ik praat.

Over dat genezend groen heb ik een mening dat ik daar niet in geloof maar ook dat is mijn mening. Jou harde manier van naar voren komen zegt al heel veel over jou groene genezende denkwijze. Ik zou zeggen blijf zo denken en wellicht genees jezelf nog eens.

Onderbouw ook je eigen denken in je reactie eens??

x

Check Also

vaccin

‘Mijn oma van 93 is vanochtend overleden. Een paar dagen na de tweede vaccinatie’

De ziekenhuis- en verpleeghuismedewerkers die ik heb ...

lockdowns

World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

Lockdowns zorgen ervoor dat ondernemers failliet gaan, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x