BuitenlandCorona

Beelden: Massale protesten in Europa tegen coronaregels en vaccinatieplicht

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In diverse landen in Europa hebben zaterdag massale demonstraties plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In meerdere grote steden in Duitsland, waaronder Hamburg en Düsseldorf, gingen talloze mensen de straat op.

Ze droegen borden met daarop teksten als ‘Nee tegen verplichte vaccinatie!’ en ‘Blijf van onze kinderen af’. In Duitsland kunnen kinderen sinds kort worden ingeënt tegen corona. Er waren ook demonstraties in onder meer Frankfurt am Mein, Karlsruhe en Freiburg.


In Londen werd een grote vrijheidsmars gehouden. Demonstranten liepen in een enorme stoet door de binnenstad. Vele duizenden betogers verzamelden zich op Parliament Square, het plein bij het Britse parlement. Ze riepen: “Schaam jullie.”

Mensen hadden borden bij zich met teksten als ‘Geen vaccinpaspoorten’, ‘Samen staan we sterk’ en ‘Onze kinderen zijn geen labratten!’


Ook in Frankrijk en Oostenrijk werd gedemonstreerd tegen de coronaregels.

Parijs:


Wenen:

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Equalizer
Equalizer
11 maanden geleden

Hoe harder regeringen duwen, hoe harder burgers zullen terugduwen. Dit spel zullen de burgers echter gaan winnen omdat de leugens en de onsmakelijkheid ervan alsmaar zichtbaarder worden en daardoor steeds meer mensen wakker gaan worden. Het is een sneeuwbaleffect. De Cabal heeft zich wat dit betreft ernstig vergist en de tegenstand vanuit diverse lagen en hoeken van de samenleving in heel veel landen begint een serieuze dreiging voor hen te vormen. Dit leidt tot haastige reacties en paniekgedrag bij de regeringen die daarmee steeds meer fouten zullen maken en alsmaar ongeloofwaardiger zullen worden. Het eindresultaat zal zijn dat de Cabal – mede door grote interne verdeeldheid én aanvallen vanuit formidabele facties die achter de schermen opereren – ten val wordt gebracht. Wat daarna gebeurt is vrij onduidelijk, maar de wereld zal er totaal anders uitzien.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Ik vind het fantastisch, dat er honderdduizenden mensen in de verschillende Europese landen de straat opgaan. Zelf ben ik de afgelopen maanden ook naar diverse demonstraties geweest.

Maar….. ik heb het gevoel, dat deze protesten geen sikkepit helpen. Als ik mij goed kan herinneren, stond er ook in dat vreselijke plan van Klaus Schwab, dat er protesten zouden komen. Dat is allemaal allang ingecalculeerd.

Wat blijft er dan over? Zelf hebben mijn man en ik ervoor gekozen om nergens, maar dan ook nergens meer aan mee te doen.
Dus totaal alles negeren. Als ik het goed begrepen heb, doen velen ditzelfde. Daarom is het zo compleet belachelijk om ONS, de vaccinvrije mensen, de schuld te geven van het oplopen van besmettingen. Hoe kan dat, als je nergens komt?

Ik denk dat de beste acties moeten komen van bijvoorbeeld de havenarbeiders en de boeren.
Het land platleggen. Het is drastisch, maar de enige manier om de heersende macht aan te pakken. Je moet het ze laten voelen in hun portemonnee.
Kijk…. WIJ hebben toch helemaal niets meer te verliezen. Binnenkort komen de boetes en als je die niet wilt of kunt betalen, volgt de gevangenis.

Ik weet dat er velen net zo denken als mijn man en ik: over our dead bodies.
Wij zullen nooit buigen.

fransje
fransje
11 maanden geleden

Vandaag 19/12 museumplein Amsterdam

William
William
11 maanden geleden

Het Cabal trekt zich er geen reet van aan… en gaan gewoon door.. hier is rekening mee gehouden in hun plan.. het sterkste wapen wat we hebben is om “onmiddelijk” met deze onzin te stoppen.. daar houden ze nl GEEN rekening mee.. en belangerijk.. de zwakke schakel uitvergroten en keiharde confrontatie.. WAAR komt al die oversterfte vandaan? (en niet de leugenaars van de Telegraaf serieus nemen)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x