BuitenlandCorona

Beelden: Massale protesten in Europa tegen coronaregels en vaccinatieplicht

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In diverse landen in Europa hebben zaterdag massale demonstraties plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In meerdere grote steden in Duitsland, waaronder Hamburg en Düsseldorf, gingen talloze mensen de straat op.

Ze droegen borden met daarop teksten als ‘Nee tegen verplichte vaccinatie!’ en ‘Blijf van onze kinderen af’. In Duitsland kunnen kinderen sinds kort worden ingeënt tegen corona. Er waren ook demonstraties in onder meer Frankfurt am Mein, Karlsruhe en Freiburg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png


In Londen werd een grote vrijheidsmars gehouden. Demonstranten liepen in een enorme stoet door de binnenstad. Vele duizenden betogers verzamelden zich op Parliament Square, het plein bij het Britse parlement. Ze riepen: “Schaam jullie.”

Mensen hadden borden bij zich met teksten als ‘Geen vaccinpaspoorten’, ‘Samen staan we sterk’ en ‘Onze kinderen zijn geen labratten!’


Ook in Frankrijk en Oostenrijk werd gedemonstreerd tegen de coronaregels.

Parijs:


Wenen:

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

Hoe harder regeringen duwen, hoe harder burgers zullen terugduwen. Dit spel zullen de burgers echter gaan winnen omdat de leugens en de onsmakelijkheid ervan alsmaar zichtbaarder worden en daardoor steeds meer mensen wakker gaan worden. Het is een sneeuwbaleffect. De Cabal heeft zich wat dit betreft ernstig vergist en de tegenstand vanuit diverse lagen en hoeken van de samenleving in heel veel landen begint een serieuze dreiging voor hen te vormen. Dit leidt tot haastige reacties en paniekgedrag bij de regeringen die daarmee steeds meer fouten zullen maken en alsmaar ongeloofwaardiger zullen worden. Het eindresultaat zal zijn dat de Cabal – mede door grote interne verdeeldheid én aanvallen vanuit formidabele facties die achter de schermen opereren – ten val wordt gebracht. Wat daarna gebeurt is vrij onduidelijk, maar de wereld zal er totaal anders uitzien.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik vind het fantastisch, dat er honderdduizenden mensen in de verschillende Europese landen de straat opgaan. Zelf ben ik de afgelopen maanden ook naar diverse demonstraties geweest.

Maar….. ik heb het gevoel, dat deze protesten geen sikkepit helpen. Als ik mij goed kan herinneren, stond er ook in dat vreselijke plan van Klaus Schwab, dat er protesten zouden komen. Dat is allemaal allang ingecalculeerd.

Wat blijft er dan over? Zelf hebben mijn man en ik ervoor gekozen om nergens, maar dan ook nergens meer aan mee te doen.
Dus totaal alles negeren. Als ik het goed begrepen heb, doen velen ditzelfde. Daarom is het zo compleet belachelijk om ONS, de vaccinvrije mensen, de schuld te geven van het oplopen van besmettingen. Hoe kan dat, als je nergens komt?

Ik denk dat de beste acties moeten komen van bijvoorbeeld de havenarbeiders en de boeren.
Het land platleggen. Het is drastisch, maar de enige manier om de heersende macht aan te pakken. Je moet het ze laten voelen in hun portemonnee.
Kijk…. WIJ hebben toch helemaal niets meer te verliezen. Binnenkort komen de boetes en als je die niet wilt of kunt betalen, volgt de gevangenis.

Ik weet dat er velen net zo denken als mijn man en ik: over our dead bodies.
Wij zullen nooit buigen.

fransje
fransje
2 jaren geleden

Vandaag 19/12 museumplein Amsterdam

William
William
2 jaren geleden

Het Cabal trekt zich er geen reet van aan… en gaan gewoon door.. hier is rekening mee gehouden in hun plan.. het sterkste wapen wat we hebben is om “onmiddelijk” met deze onzin te stoppen.. daar houden ze nl GEEN rekening mee.. en belangerijk.. de zwakke schakel uitvergroten en keiharde confrontatie.. WAAR komt al die oversterfte vandaan? (en niet de leugenaars van de Telegraaf serieus nemen)

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x