Mens en DierCorona

Nobelprijswinnaar snoeihard: ‘Nederland zet record voor slechtste corona-aanpak ooit’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook in het buitenland wordt met verbazing gereageerd op het besluit van de Nederlandse regering om een harde lockdown in te stellen. De Israëlisch-Amerikaanse Nobelprijswinnaar Michael Levitt schrijft: “Verdrietige maar vredige kerst in Nederland. Zet ook record voor slechtste corona-aanpak ooit.”

Hij merkt op dat Nederland 18 dagen geleden heeft gepiekt, zoals voorspeld. De Zuid-Afrikaanse omikronvariant piekt binnenkort en heeft een case fatality ratio (CFR) van 0,26 procent. Het is daarmee de variant met de laagste CFR, aldus de biofysicus.

“Waarom??!!” vraagt hij.

Belachelijk

Auteur en spreker Hans van Tellingen reageert: “Nobelprijswinnaar complimenteert ons OMT en kabinet met het slechtste covidbeleid ter wereld. Men zet het land op slot terwijl we al 18 dagen naar beneden gaan met de curves. Dat men bang is voor omikron is belachelijk. Dat is verreweg de mildste variant van het virus.”

“Het valt anderen ook op, we zijn niet alleen,” zegt schrijver Leon de Winter. Regisseur Dick Maas voegt toe: “De stupiditeit kent geen grenzen.”

Middeleeuws

Vorig jaar zei Levitt dat de lockdowns geen levens hebben gered. “Ze hebben juist levens gekost,” zei hij tegen The Telegraph. Hij zei ook dat de meeste voorspellingen over het coronavirus onjuist zijn. De Nobelprijswinnaar noemde lockdowns ‘middeleeuws’ en stelde dat epidemiologen overdrijven zodat mensen naar hen zullen luisteren.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Corona-aanpak?

Dit gebeuren, zoals het nu plaatsvindt, eigenlijk na een 4 of vier vanaf maart 2020, valt alleen te verklaren vanuit het totalitarisme.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Zo lang mensen verslaafd zijn aan hun klote mobieltje, veranderd er niet veel.
Die hele hightech zooi moet van de planeet af, en terug naar 2G netwerk maximaal. Gewoon bereikbaar kunnen zijn en sms berichtje kunnen sturen is voldoende. Rest is overbodig en maakt de mensen en vooral de jeugd oerdom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Als iedereen zijn mobieltje eens in de afvalbak gooit is het zo afgelopen met dictatuur.

Geert-Jan
Geert-Jan
1 jaar geleden

The Ghost’s of christmas Past,Present and Future moeten maar is langs gaan bij de bewindslieden van dit regime!?

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Dat kan toch allemaal maar in Nederland.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x