Mens en Dier

Robert Jensen over harde lockdown: ‘Ze krijgen hun zin niet, dus blijven ze treiteren’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf morgen geldt in Nederland een harde lockdown. Het kabinet heeft het advies van het OMT om zoveel mogelijk sectoren te sluiten, overgenomen. De lockdown blijft tot zeker 14 januari van kracht.

De maatregel is bedoeld om ‘de snelle verspreiding van de omikronvariant een halt toe te roepen’. Alleen essentiële winkels als supermarkten en drogisten mogen open blijven.

Leugen

Robert Jensen trekt op social media fel van leer. “Kansloos verhaal die lockdown. Wij die dat nepvaccin nog niet hebben genomen, gaan dat nooit doen. En veel mensen die dat wel hebben genomen, weigeren nu de nepbooster. Blijft over de hersenloze meelopers die nog een penis op hun voorhoofd laten zetten als dat moet. Blijf sterk!” schrijft Jensen.

Over de lockdown zegt hij: “Ze doen dit niet omdat het allemaal zo lekker gaat voor ze. ‘85 procent is gevaccineerd’ is een leugen. Het is veel lager. Ze krijgen hun zin niet, dus blijven ze treiteren. Kinderachtig, maar dat is het spel waar zij in zitten. Don’t let them control you and you will be happy!”

We weten nog niks

Jensen vat ook de inbreng van RIVM-baas Jaap van Dissel samen. “Van Dissel: ‘We weten nog niks, kan meevallen, modellen geven het resultaat van de bullshit-data die we erin gooien, we hebben meer tijd nodig, want we weten echt nog niks. In de tussentijd gooi ik jullie in lockdown. Ik geef nu het woord aan twee andere psychopaten’.”

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rogier Patriot
Rogier Patriot
9 maanden geleden

Racisme en discriminatie en het uitsluiten van mensen maar je mag het niet vergelijken met WOII

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Maar ja, de massa in zijn geheel stinkt er wel weer in.
En ik kijk er niet raar vanop dat de massa het zelfs lekker vindt om een beetje mishandeld te worden, althans daar lijkt het wel op gelet op hun gedrag.

Avap
Avap
9 maanden geleden

Er is paniek aan de andere kant. Het gaat de goede kant op.

Linda
Linda
9 maanden geleden

Dat is precies waar het om gaat: treiteren. In de hoop dat je murw wordt en alsnog dat nep”vaccin” neemt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

179
0
We lezen graag je reactie!x