Binnenland

Beelden van ‘Gestapo’ die schiet op vreedzame boeren gaan hele wereld over: ‘En Rutte zag dat het goed was’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Bij een politieactie werd dinsdag gericht geschoten op boeren. De 16-jarige boer Jouke werd daarbij op een haar na gemist. De bizarre beelden van de politie die schiet op vreedzaam protesterende trekkers gaan de hele wereld over, constateert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Waar een klein land groot in kan zijn. En Rutte zag dat het goed was.”

Fractieassistent van FVD Hengelo Jurgen van het Bolscher deelde op Twitter beelden van de politieactie en vroeg: “Waar is deze overheid mee bezig?” FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen antwoordt: “Je bedoelt het Schwabinet? Dat vertegenwoordigt overduidelijk niet het Nederlands belang, ze dienen immers een globalistische agenda (2030) en die globalisten willen dat verzet tegen hun agenda keihard wordt neergeslagen. Zo simpel is het.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Regime slaat keihard toe als je niet wil meegaan in Great Reset

Het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove voegt eraan toe: “In Nederland heeft de politie met scherp geschoten op boeren die géén bedreiging vormden. Het regime slaat keihard toe als je niet wil meegaan in The Great Reset.”

“De Nederlandse politie heeft het vuur geopend op volstrekt vreedzame en ongewapende boeren. Dit is waarom je geen afstand doet van je wapens: ongewapende mensen maken geen schijn van kans tegen tirannie,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Gestapo

Beelden van de schietende agenten zijn onder meer gedeeld door journalist Keean Bexte, die speciaal vanuit Canada is overgevlogen naar Nederland om verslag te doen van de boerenacties, de Britse radiopresentator Maajid Nawaz en Ian Miles Cheong, die op Twitter honderdduizenden volgers heeft.

“Nederlandse Gestapo confronteert protesterende boer met getrokken wapen. Waag het niet om te demonstreren. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn,” schrijft Cheong erbij.


4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

208 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
1 jaar geleden

Steun de boeren nu en koop bij hen je eten.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ik heb Politie Heerenveen gebeld & gevraagd hoe hun f*cking wervings- & selectiebeleid werkt…Gaan jullie alle Psychiatrische instellingen af of zo?!!! Om daar de Zwaarste Psychopaten vandaan te trekken…waarom Schieten jullie GERICHT op 16-Jarige….ZESTIENJARIGE Kinderen die GÉÉN ENKELE BEDREIGING vormen??!!! Daar moet je wel een VERDOMD goede reden voor hebben!!!! De Politie moet DE-ESCALEREND optreden..Wat jullie nu doen is de hele boel ZWAAR ESCALEREN…dit gaat zo gegarandeerd leiden tot een Burgeroorlog!!! Is dat wat jullie willen??!! 

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
1 jaar geleden

Ze hadden toch ook hun tazer kunnen gebruiken , dit is intimidatie met als middel een vuurwapen.
Politie zijn nu officieel criminelen met dit gedrag!

Underground
Underground
1 jaar geleden

Zal mij benieuwen of deze psychopaat zomers nog steeds met een appeltje durft te fietsen ? Het is toch niet normaal meer wat hier in (NSB) Nederland gebeurd. Ze komen, nog wel overal mee weg. Maar je begrijpt zelf ook wel, dat dit een andere wending gaat krijgen. De maat is vol, voor rutte met zijn meelopers. Wat een smerig volk is dit zeg !!

Back to top button
208
0
We lezen graag je reactie!x