Binnenland

Regeringspartijen weigeren debat over politiegeweld tegen boeren: ‘Echt te gek voor woorden’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

In de Tweede Kamer is geen meerderheid voor een spoeddebat over een uit de hand gelopen boerenprotest dinsdagavond in Heerenveen. Politieagenten schoten daar gericht op boeren.

BBB-leider Caroline van der Plas, Wybren van Haga en Gideon van Meijeren (FVD) riepen op tot een spoeddebat. De coalitie wil geen debat.

“Belachelijk dat hypocriete partijen vorige week wél wilden debatteren over boerenprotesten en nu er geschoten wordt op boeren is er geen steun voor een debat. Het kabinet escaleert onnodig,” reageert Van Haga. “Waarom geen poging om de geest terug te krijgen in de fles?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoax

“Het kartel weigert een debat over het politiegeweld tegen de boeren. Er zou eerst een onderzoek moeten worden afgewacht. Hoe anders was het vorige week, toen alle Kamerleden direct conclusies trokken over de vermeende bedreiging van Derk Boswijk, wat een hoax bleek,” schrijft Forum voor Democratie.

“Precies een week geleden stonden we hier omdat er een tweet verstuurd was door een Kamerlid dat bezoek gehad zou hebben en toen had iedereen zijn oordeel klaar, wist iedereen precies wat er gebeurd was. Er zou sprake zijn van intimidatie en bedreiging. Er moest een spoeddebat komen,” zei Van Meijeren in de Kamer, terwijl achter hem VVD-Kamerlid Bente Becker besmuikt zat te lachen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Corrupt

“Nu zien we video’s waarin te zien is dat de politie gericht schiet op een ongewapende burger en die agent loopt waarschijnlijk nog steeds rond met zijn pistool. En nu is er geen steun omdat we een onderzoek willen afwachten?” vroeg Van Meijeren.

Wat hier nu gebeurt, dat is… Ik zou toch echt geen ander woord kunnen gebruiken dan ‘corrupt’. Echt te gek voor woorden, aldus Van Meijeren.

“Gericht schieten door de politie op een jonge boer is geen reden voor een spoeddebat, maar een bezoek aan huis door een oud vrouwtje wel?” vraagt mediadirecteur Peter Vlemmix van Ongehoord Nederland zich af.

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

De burger betaald het salaris van de politici.
De burger betaald het salaris van de politie.
De burger, ja die mag zelf de tering krijgen en zijn bek houden.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Eén grote boevenbende!

Erwin
Erwin
1 maand geleden

Gooi de boel maar helemaal plat. Dat overleven we in ieder geval wél.

jopie
jopie
1 maand geleden

hET ZAL U TIJD WORDEN DAT HET KABINET MET DE HEL EGERING GFAAT VALLEN. ZE WILLEN ALLEEN EEN DEBAT ALS HET HUN UITKOMT. STELLETJE HYPOCRIETE, HUICHELAARS. ONZE RECHTSTAAT WAS AL NAAR DE KNOPPEN, MAAER HET WORDT STEEDS ERGER.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x