Buitenland

Medewerker politieke partij vermoord om contacten met WikiLeaks. Welke geheimen wilde hij naar buiten brengen?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is bijna een jaar geleden dat staflid van de Amerikaanse Democratische Partij Seth Rich werd vermoord. Tot op heden bleef zijn dood onopgelost.

Volgens diverse complottheorieën heeft de moord op Rich te maken met zijn werk voor de Democratic National Committee.

FOX 5 beschikt over nieuwe informatie die kan bewijzen dat de complotdenkers al die tijd gelijk hebben gehad.

Verkiezingshack

Rod Wheeler, een privédetective die door de familie van Rich is ingehuurd, suggereert dat op diens laptop bewijs kan worden gevonden waaruit blijkt dat hij voor zijn dood communiceerde met WikiLeaks.

De klokkenluiderssite onthulde vorig jaar duizenden e-mails waaruit bleek dat de partijleiding van de Democratische Partij systematisch heeft geprobeerd de campagne van Democraat Bernie Sanders te dwarsbomen.

Volgens Hillary Clinton zitten de Russen achter de verkiezingshack, maar WikiLeaks-oprichter Julian Assange leek te suggereren dat Rich de e-mails heeft gelekt.

Doofpot

Men vraagt zich nu af waarom de politie de afgelopen maanden steeds heeft gezegd dat het ging om een overval die slecht was afgelopen, aangezien daar geen bewijs voor is.

Wheeler heeft zelf een onderzoek ingesteld en zei dat er sprake is van een doofpot en dat de politie opdracht heeft gekregen om het onderzoek te staken.

“De politie en de FBI weigeren mee te werken,” zei Wheeler. “Die computer kan de moord oplossen en ligt op het politiebureau of bij de FBI.”

Hoogst ongewoon

Op de vraag of er informatie is die Rich linkt aan WikiLeaks antwoordde hij: “Absoluut. Ja. Dat is bevestigd.”

Een politiebron zou tegen de privédetective hebben gezegd: “Rod, we kregen te horen dat we het onderzoek moesten stopzetten en ik kan geen informatie met je delen.”

En dan is hoogst ongewoon, zei Wheeler.

[FOX 5 DC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
5 jaren geleden

Vrij zeker dat het antwoord in de Clinton hoek te vinden is. Het zoveelste slachtoffer rondom de Clintons.

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

De famili van Rich eist rectificatie:
“But since then, the main source has changed his story, D.C. police and the FBI have disputed the most explosive claims, and Rich’s family has called on [Fox News / Fox 5] to issue retractions, saying that “inaccurate reporting” is “damaging the legacy” of Rich, a 27-year-old DNC staffer who was slain as he walked to his Washington home.”

Die Wheeler is ook een rare:
“During one appearance on Fox News, [ Rod Wheeler ] asserted that armed bands of lesbians were roaming American cities and assaulting children.”

http://www.huffingtonpost.com/entry/fox-news-seth-rich_us_591cd078e4b034684b093717

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x