Binnenland

Wie is de baas in Nederland? In ieder geval niet de kiezer! Baudet op dreef tijdens ‘belachelijke en verschrikkelijke’ Algemene Beschouwingen

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna iedereen heeft mij achter de schermen toegefluisterd dit net zo belachelijk en net zo verschrikkelijk en net zo’n idiote tijdverspilling te vinden als ik, zei FvD-voorman Thierry Baudet tijdens de Algemene Beschouwingen.

“Dit moreel vliegen afvangen, in de hoop het Acht Uur Journaal te halen, waarom?” klonk het.

“De coalitie luistert toch niet,” zei Baudet. “Argumenten zijn zinloos in dit huis. Het is allemaal voor de bühne, het is allemaal schijn, zoals de discussie over de zinloze afschaf van de dividendbelasting laat zien.”

Wie is de baas?

De vraag die zich volgens hem opdringt is: wie is dan eigenlijk wel de baas in dit land? Wie kan wel iets beïnvloeden?

“Is het Mark Rutte nog wel?” vroeg hij. “Is het de koning? Is het Juncker? Is het Soros? Is het Angela Merkel? Is het Paul Polman van Unilever?”

“Wie in Nederland in ieder geval niet de baas is, dat is de kiezer,” zei Baudet.

Massale migratie

“Die heeft niet gevraagd om een 200 miljard euro verslindende energietransitie, die hem een kwart van zijn inkomen kost, om misschien over 80 jaar eventueel 0,00007 graden minder temperatuurstijging te bewerkstelligen,” klonk het.

“Die kiezer heeft ook niet gevraagd om decennia van massale migratie die de sociale cohesie in Nederland serieus heeft ondermijnd,” vervolgde het Tweede Kamerlid.

Geen enkel verkiezingsprogramma

“De kiezer heeft niet gevraagd om de invoering van de uitzichtloze euro of om afschaffing van de dividendbelasting,” merkte hij op.

“Dat laatste stond zelfs in geen enkel verkiezingsprogramma,” benadrukte Baudet. “Datzelfde geldt voor de btw-verhoging die we hebben gekregen.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: YouTube/Forum Democratie

[Forum Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
3 jaren geleden

Hulde voor deze man. Hoop dat hij nog lang zijn hart mag luchten in de 2e kamer. De anderen lijken dat contact met hun hart en de connectie naar hun hersens al heel lang kwijt te zijn. Om over spiritualitiet nog maar te zwijgen.

Op dat laatste vlak begreep ik dat we al duizenden jaren geholpen worden door zielen die hier uit andere sterrenstelsels naartoe zijn gekomen om ons vooruit te helpen.

Begreep dat o.a.de Pleiadians het H E L E M A A L K O T S B E U zijn om zich elke keer weer in onze realiteit te laten meeslepen en om de rotzooi die wij ervan maken elke keer weer moeten oplossen. Dit levert hen niet alleen veel verdriet op, maar ook in elk leven meer karma. Mensen willen gewoon niet begrijpen dat er veel meer leven is in het universum dan wij ons kunnen voorstellen. In allerlei andere sterrenstelsels, maar ook in andere dimensies. En ook op aarde spelen er krachten waar de meesten helemaal niks vanaf weten. Sterker nog: we worden zo opgeslokt door onze dagelijkse illusies, dat we het niet eens in overweging willen nemen.

Voordat wij die realiteit onder ogen gaan zien en ons gaan beseffen dat er véél meer is dan de sneuheid van ons materialistische bestaan, gaat er niks veranderen! Echt niet! Politieke leiders kunnen het niet voor ons oplossen! Ook Thierry niet, ondanks dat hij (en zijn collega’s) in NL nog mijn enige hoop is om toch in ieder geval een kentering op gang te brengen in ons politieke bewustzijn. Maar dan zijn we er nog lang niet!

Jur
Jur
3 jaren geleden

Hoe weten we zeker dat Baudet niet weer één van de velen puppets is?

Evert
Evert
3 jaren geleden

Figuren als Rutte en Pechtold verdienen een middeleeuwse straf….

salvar
salvar
3 jaren geleden

wat je leest of hoort van baudet is de waarheid en hij zegt precies waar het op staat,alleen vind ik dat ik hem nog te weinig kent om vast te stellen wie of wat hij is maar,de tijd zal het leren.

misschien wil hij een boodschap over brengen op de kiezer zo van pak je zeggenschap terug en zorg dat er een frisse wind gaar waaien in dit land.
ik hou hem scherp in de gaten tot de volgende verkiezingen en wie weet krijg hij mijn stem.

de hele vertoning een grote show en wat mij dwars zit is dat pinokkio maar blijf zeggen we gaan erop vooruit?????????????

jammer mensen maar ik denk als je de eerste maand van jan. 2019 voorbij bent je flink besodemietert voelt.
maar ja gewoon op die ellendelingen blijven stemmen en je wordt steeds verder de put in getrokken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x