Homepagina » Binnenland » Wie is de baas in Nederland? In ieder geval niet de kiezer! Baudet op dreef tijdens ‘belachelijke en verschrikkelijke’ Algemene Beschouwingen
Wie is de baas in Nederland? In ieder geval niet de kiezer! Baudet op dreef tijdens 'belachelijke en verschrikkelijke' Algemene Beschouwingen

Wie is de baas in Nederland? In ieder geval niet de kiezer! Baudet op dreef tijdens ‘belachelijke en verschrikkelijke’ Algemene Beschouwingen

Bijna iedereen heeft mij achter de schermen toegefluisterd dit net zo belachelijk en net zo verschrikkelijk en net zo’n idiote tijdverspilling te vinden als ik, zei FvD-voorman Thierry Baudet tijdens de Algemene Beschouwingen.

“Dit moreel vliegen afvangen, in de hoop het Acht Uur Journaal te halen, waarom?” klonk het.

“De coalitie luistert toch niet,” zei Baudet. “Argumenten zijn zinloos in dit huis. Het is allemaal voor de bühne, het is allemaal schijn, zoals de discussie over de zinloze afschaf van de dividendbelasting laat zien.”

Wie is de baas?

De vraag die zich volgens hem opdringt is: wie is dan eigenlijk wel de baas in dit land? Wie kan wel iets beïnvloeden?

“Is het Mark Rutte nog wel?” vroeg hij. “Is het de koning? Is het Juncker? Is het Soros? Is het Angela Merkel? Is het Paul Polman van Unilever?”

“Wie in Nederland in ieder geval niet de baas is, dat is de kiezer,” zei Baudet.

Massale migratie

“Die heeft niet gevraagd om een 200 miljard euro verslindende energietransitie, die hem een kwart van zijn inkomen kost, om misschien over 80 jaar eventueel 0,00007 graden minder temperatuurstijging te bewerkstelligen,” klonk het.

“Die kiezer heeft ook niet gevraagd om decennia van massale migratie die de sociale cohesie in Nederland serieus heeft ondermijnd,” vervolgde het Tweede Kamerlid.

Geen enkel verkiezingsprogramma

“De kiezer heeft niet gevraagd om de invoering van de uitzichtloze euro of om afschaffing van de dividendbelasting,” merkte hij op.

“Dat laatste stond zelfs in geen enkel verkiezingsprogramma,” benadrukte Baudet. “Datzelfde geldt voor de btw-verhoging die we hebben gekregen.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: YouTube/Forum Democratie

[Forum Democratie]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Hulde voor deze man. Hoop dat hij nog lang zijn hart mag luchten in de 2e kamer. De anderen lijken dat contact met hun hart en de connectie naar hun hersens al heel lang kwijt te zijn. Om over spiritualitiet nog maar te zwijgen.

  Op dat laatste vlak begreep ik dat we al duizenden jaren geholpen worden door zielen die hier uit andere sterrenstelsels naartoe zijn gekomen om ons vooruit te helpen.

  Begreep dat o.a.de Pleiadians het H E L E M A A L K O T S B E U zijn om zich elke keer weer in onze realiteit te laten meeslepen en om de rotzooi die wij ervan maken elke keer weer moeten oplossen. Dit levert hen niet alleen veel verdriet op, maar ook in elk leven meer karma. Mensen willen gewoon niet begrijpen dat er veel meer leven is in het universum dan wij ons kunnen voorstellen. In allerlei andere sterrenstelsels, maar ook in andere dimensies. En ook op aarde spelen er krachten waar de meesten helemaal niks vanaf weten. Sterker nog: we worden zo opgeslokt door onze dagelijkse illusies, dat we het niet eens in overweging willen nemen.

  Voordat wij die realiteit onder ogen gaan zien en ons gaan beseffen dat er véél meer is dan de sneuheid van ons materialistische bestaan, gaat er niks veranderen! Echt niet! Politieke leiders kunnen het niet voor ons oplossen! Ook Thierry niet, ondanks dat hij (en zijn collega’s) in NL nog mijn enige hoop is om toch in ieder geval een kentering op gang te brengen in ons politieke bewustzijn. Maar dan zijn we er nog lang niet!

  57 likes
 2. De scholen worden gedwongen onze kinderen alleen slaapliedjes te leren,
  daarom slaapt het gehele volk.
  Een leerkracht wordt door het slijk gehaald omdat hij, tijdens een wakker moment, 9/11 als een insite job begint te zien.

  Het koningshuis heeft een verplicht volkslied voor de scholen, SLAAP VOLKJE SLAAP DAARBUITEN LOOPT EEN BOZE WOLF EN HIJ LIJKT OP ZWARTE PIET.

  Verdeel en heers is een uitvindinding van de kerk/ jezuieten/ zionisten met als grootste handlangers de politiek, mensen als Rutte

  31 likes
 3. En kreeg hij een daverend applaus ? Van de oppositie b.v….. of zat zoals gewoonlijk iedereen op zn schermpje te kijken? Zolang we alleen maar kunnen kiezen uit ondefinieerbare clubjes waar iedereen zich aan kan melden zolang ze zich maar aan de opgelegde regels houden, verandert er helemaal niks…..
  Gezien het stompzinnig gegrinnik van dat kabinet interesseert het ze helemaal niks, lijkt me toch frusterend voor zo’n man als Baudet, komt boven het maaiveld uit…….

  30 likes
 4. Figuren als Rutte en Pechtold verdienen een middeleeuwse straf….

  26 likes
 5. De -echte- Baas in NL dat zijn de Oranjes….

  Zion Queen Beatrix heeft geen 800 miljoen vermogen zoals vele denken, maar dit takkewijf (en familie) heeft een slordige 20 miljard vermogen.
  Tevens zijn ze de eigenaren van Shell (wat ze cadeau gekregen heeft overigens) met alle Miljarden en bedrijven en Fondsen die erbij horen.

  Neem nu Adyen, wat laatst naar de beurs gegaan is. Wie heeft er hier weer gecashed?
  De vrouw van wijle prins Friso, Mabel Wisse Smit heeft hier een kleine 100 miljoen mee binnengeharkt? Toeval? Nee, tuurlijk niet weer een zwaar bevoordeeld Oranje Familie lid.
  En dit doen ze al decennia, op deze manier enorme vermogens binnenharken, maar tevens moet het NL volk wel alle uitkeringen voor de “zielige” Oranjes betalen. (en de Boot, en de Autos en het onderhoud aan de panden, enz.. enz..)

  Ook heeft Beatrix (met Ollengren als schakel) direct contact met Soros en companen.
  Wie denk je dat er geld verdient met die NGO die maar niet opgepakt worden?
  Juist, ook weer ditzelfde koningshuis!

  De Oranjes, de Ministeries, Politie, Justitie het is allemaal bedoeld om de werkelijk macht in NL volledig te ondersteunen en van vermogen te voorzien.
  Moet de banken niet vergeten. Bekijk hoe ABN amro gevormd is en je ziet genoeg.

  Er is een manier voor het volk om -de Macht- terug te pakken, maar als ik hier op in ga heb ik morgen 200 man politie om mijn stoep staan 😉

  ps. Ook Wilders en Baudet zijn slecht puppets die hun taak uitvoeren. Wilders recept is wat uitgewerkt aan het raken, maar het Baudet middeltje slaat wel aan… Dus krijgt de bevolking een doosje Baudets aangereikt om ze weer in te sussen…

  19 likes
  • en dat terwijl ons “koningshuys” sinds 13 mei 1940 ILLEGAAL IS!
   Ook zijn zij net zo min afstammeling van konibg Willem III als u en ik Die was nl onvruchtbaar agv syffilis.

   Het is een grote corrupte bende. En wat 8k nog het meest erge vind is dat al die politiek correcte schapen met eeb oranje of rood wit blauwe dil** in hun achterste zich keer op keer weer laten naaien door de regering. Ze zijn ZO ONGELOFELIJK DOM dat ze vooraan willen blijven staan bij elke officiele gelegenheid terwijl se eerder genoemde dil*o dan op volle kracht staat te trillen. Krankzinnig gewoon.

   6 likes
 6. Hahahaha , gewéldig!
  Aan het begin zaten ze nog schamper te lachen op het eind zouden ze het liefst onder hun tafel gekropen zijn ,de boodschap was loud and clear! hahaha En heel Nederland heeft het kunnen volgen iig degenen die keken , URL kopïeren en aan iedereen doorsturen!!

  13 likes
 7. Hoe doeltreffend de woorden van dhr. Baudet zijn illustreert wel de overzichtsfoto van de kamerleden tijdens deze Algemene beschouwingen die bezig waren met hun mobieltjes te bedienen! Dus, niet het fatsoen hebben om actief te luisteren. Voor het salaris die zij verdienen en wij (de werkenden onder ons) betalen, is hun mobieltje het belangrijkste stukje werkelijkheid.
  Enkele vragen die ik als burger voor hen heb zijn:
  Wat is uw mening over tranhumanisme 2.0?
  Wat is uw mening over de vele migratiestromen van mensen wereldwijd die een destabiliserende werking heeft op omringende landen?
  Wat is uw mening over moslims die bewust niet willen integreren maar wel alle voordelen van de sociale welvaart willen benutten?
  Wat voor maatregelen denkt u dat nodig is om het ontdooien van de permafrost wereldwijd af te remmen?
  Wat vindt u belangrijke kernwaarden? Integriteit? Fatsoen? Sociaalparticiperend?
  Waarom is Nederland niet de hightech natie die mondiaal meedoet in de kenniseconomie zoals robotica, genetica, socialenhangement, socialengineering, nanotechnologie, virtual reality?
  Begrijpt u de economische, geopolitieke stromingen die zorgen voor terrorisme, destabiliteit, inflatie, oorlog, hongersnoden, lobbyfracties, onderdrukking, haat?
  Nee, begrijpt u dit niet? Dan bent u niet geschikt als Kamerlid!

  4 likes
  • Stel dat degene die ”regeren”stuk voor stuk gechanteerd worden of gedwongen in een geheime sekte zitten en voorgeschreven krijgen wat en hoe ze het moeten doen ,en waar ik veel over las er op geheime locatie’s rituelen (de ergste soort) plaatsvinden ,stel dat alles in de wereld door een onzichtbare machtige gevaarlijke kliek bewust zo geënsceneerd is ,dat er wanorde /chaos haat en nijd ontstaat ,religie /rassen die tegen elkaar opgezet worden,oorlogen waar men verzonnen vijanden moet bestrijden,financiële crisissen die nep zijn..en dat alles vanuit een niet bekende niet zichtbare zeer geheime club.. en dat al duizenden jaren..
   NIETS is wat het lijkt..

   5 likes
 8. Hoe weten we zeker dat Baudet niet weer één van de velen puppets is?

  7 likes
 9. WIE IS DE BAAS IN NEDERLAND ?

  Ephesians 6:12
  For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.

  6 likes
 10. Baudet denkt libertarisch. Libertariers hebben niet het beste voor met mensen, want iedereen die maar even anders denken als hun, worden al snel in hokjes geplaatst. Het zijn geen mens-mensen. Het zijn gewoon intelligente asocialen.

  6 likes
 11. wat je leest of hoort van baudet is de waarheid en hij zegt precies waar het op staat,alleen vind ik dat ik hem nog te weinig kent om vast te stellen wie of wat hij is maar,de tijd zal het leren.

  misschien wil hij een boodschap over brengen op de kiezer zo van pak je zeggenschap terug en zorg dat er een frisse wind gaar waaien in dit land.
  ik hou hem scherp in de gaten tot de volgende verkiezingen en wie weet krijg hij mijn stem.

  de hele vertoning een grote show en wat mij dwars zit is dat pinokkio maar blijf zeggen we gaan erop vooruit?????????????

  jammer mensen maar ik denk als je de eerste maand van jan. 2019 voorbij bent je flink besodemietert voelt.
  maar ja gewoon op die ellendelingen blijven stemmen en je wordt steeds verder de put in getrokken.

  5 likes
 12. Zo lang men zich niet eens bewust wenst te zijn van het bestaan van een matrix, kun je je er onmogelijk van los maken en/of voor verandering zorgen

  5 likes
 13. Kijk even hoe de kamer eerst reageerde en later… een aantal waren (volgens mij) toch echt geraakt.
  Ik hoop dat hij z’n boosheid kan blijven inhouden. Wat mij betreft ‘de opening’ voor een inmiddels ‘op slot’ Nederland. Al woon en werk in in Frankrijk, ik mag nog steeds stemmen, dus mijn zegen vooralsnog heeft ie.

  2 likes
 14. Mooi van Baudet.

  2 likes
 15. Zeer zeker een geode toespraak. Echter: Baudet alleen kan natuurlijk niks uitrichten. Zelfs met Wilders is er niet echt een samenwerking.

  0 likes
 16. Onze leiders onderscheiden zich door een eigenschap die niet langer onderscheidend is, ze zeggen niet wat ze doen en doen niet wat ze zeggen ..

  1 likes
 17. Gaat niet om Baudet maar om wat hij zegt.

  Moraal van het verhaal :
  Schaamte

  Ooit gaat het roer om en gaan Rutte en de rest van de varkentjes naar het slachthuis.
  Mensheid wordt langzaam wakker (heel langzaam). Meeste mensen geloven het nieuws al lang niet meer maar durven daar nog niet openlijk voor uit te komen.

  Schijnwereld.

  En de media vertekend natuurlijk alles. Dat mooi weer is dus schijn. Ik denk dat eerst de echte verandering in amerika moet gebeuren. BigTech moet volledig uit elkaar gehaald worden.

  Bigtech Sleutel voor verandering

  Als dit gebeurt zullen de algoritmes minder biased zijn. Dit zal een enorme uitwerking op de informatiestroom hebben en nog meer mensen wakker maken.

  Boodschap is duidelijk :

  Nogmaals het gaat om de boodschap niet om het mannetje , het fabeltje heeft lang genoeg geduurt.

  0 likes
 18. Gewoon een politicus.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

MH17 kan ook naar beneden zijn gehaald door Oekraïne. Aanstaand senator doet opzienbarende uitspraken

MH17 kan ook naar beneden zijn gehaald door Oekraïne. Aanstaand senator doet opzienbarende uitspraken

Tijdens het verkiezingsdebat tussen Thierry Baudet en ...

Nederlandse regering betrokken bij doofpot. Hoe de overheid er alles aan deed om de waarheid verborgen te houden

Nederlandse regering betrokken bij doofpot. Hoe de overheid er alles aan deed om de waarheid verborgen te houden

In 1942 zonk in Indische wateren het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.