Homepagina » Het Complot » Illuminati neemt Almere over. Heeft deze man gelijk?
Illuminati neemt Almere over. Heeft deze man gelijk?

Illuminati neemt Almere over. Heeft deze man gelijk?

Volgens Pim van Kesteren uit Almere wordt de stad langzamerhand overgenomen door geheime genootschappen als de vrijmetselaars of de Illuminati. Dat meldt Omroep Flevoland.

Zo moet het Stationsplein in Almere in zijn ogen Satansplein heten, aangezien het plein op de kaart de vorm heeft van de gehoornde god van de wicca of de Illuminati.

Dat hoofd is gericht naar de Utopiatoren en die bevindt zich weer vlak bij een strand dat vernoemd is naar het verdwenen continent Atlantis.

Rozenkruisers

Van Kesteren wijst ook op de vele UFO-vormige gebouwen in de stad, waaronder het modecentrum langs de A6.

“Onder de vrijmetselaars, die vooral voorkomen binnen de bouwwereld, leeft waarschijnlijk het gedachtegoed van de Rozenkruisers en Atlantis,” zegt hij.

Vrijmetselende architecten hebben volgens hem het ontwerp opgesteld voor Almere.

Getal 77

Het huidige plan voor de komende Almeerse Floriade in 2022 lijkt helemaal niet meer op een tuinbouwtentoonstelling, aldus Van Kesteren.

“Op kosten van de belastingbetaler willen ontwerper Winny Maas en vrijmetselaar en wethouder in Almere Henk Mulder (PvdA) aan de wereld een eng toekomstideaal opdringen, terwijl iedereen eigenlijk een bloemententoonstelling verwacht,” vervolgt hij.

De kosten voor de Floriade 2022 zijn geraamd op exact 77 miljoen euro. “Dat getal wordt niet zomaar genoemd,” weet Van Kesteren.

Boodschap

Vrijmetselaarsloges bevinden zich bij voorkeur op nummer 77, bijvoorbeeld de Hoge Gouwe in Gouda, Turfsingel in Groningen en Waldeck Pyrmontsingel in Nijmegen.

Het op 77 graden westerlengte gebouwde Pentagon zou in 2001 zijn getroffen door een vliegtuig met vluchtnummer 77.

Vrijmetselaar Anders Breivik schoot in 2011 net zolang om zich heen tot er 77 doden waren.

Van Kesteren besluit dat het plan niet om planten of bloemen gaat, maar ‘net als bij de afgelopen Olympische Spelen om het uitdragen van een boodschap van de vrijmetselaars of Illuminati’.

[Omroep Flevoland]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met anderen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. De man heeft op een aantal punten gelijk… maar vrijmetselaars kunnen gewoon vergaderen hoor. Daar zijn die lodges voor. Die ‘toevalligheden’ in het stratenplan zijn ter ere van Lucifer. De vrijmetselaars zijn de loopjongens van de Frankisten (stroming binnen het jodendom).
  Vrijmetselaars gebruiken de zelfde symbolen als de joden, hanteren de zelfde numerologie en de zelfde normen en waarden als de joden. Wat dat betreft kan je het vrijmetselarij misschien het beste zien als een ambassade van het satanisme.

  14 likes
  • Henk
   je hebt helemaal gelijk, kijk nou naar de naam Waldeck Pyrmontsingel. Dat is de achternaam van staatsgreeppleger Emma van Waldeck de Pyrmont, moeder van bastaardkind Wilhelmina. En waar zitten die opvolgers in, juist, Knights of Malta, Bilderberg en nog meer van dat soort verdachte instanties en clubs.
   En dat moeten we ook even niet vergeten dat het ITCCS al diverse namen heeft gepubliceerd van Satanische kindermoordenaars en verdachten. En dan komt zomaar iemand om in een lawine vlak voor een oproep ter verhoring bij het ITCCS. Vat je hem.

   11 likes
  • Lucifer betekent lichtdrager…en is dus geen ander woord voor duivel.

   2 likes
   • “O morgenster, zoon van de dageraad, hoe diep ben je uit de hemel gevallen. Overwinnaar van alle volken, hoe smadelijk lig je daar geveld. Je zei bij jezelf: Ik stijg op naar de hemel, boven Gods sterren plaats ik mijn troon. Ik zetel op de toppen van de Safon, de berg waar de goden bijeenkomen. Ik stijg op tot boven de wolken, ik evenaar de Allerhoogste” (Jesaja 14:12-14).

    2 likes
  • Er zijn een aantal gebouwen gevestigd op nummer 77… Halleluja!
   Hoeveel van de groep moet genegeerd worden om tot die conclusie te komen?
   Ofwel hoeveel gebouwen van één van die organisaties is NIET gevestigd op een nummer 77?

   Ik zou ook kunnen betuigen dat mensen met de achternaam De Vries altijd op de even-kant van een straat wonen, als ik elke andere De Vries (op de oneven-kant) uitsluit, omdat hij niet bij mijn aanname past.

   1 likes
 2. Vrijwel elke stad van belang is min of meer geconstrueerd door de vrijmetselarij. In heel Europa, ook op het platteland, kun je hun tekenen ontwaren als je er oog voor hebt. Almere is hier geen uitzondering.

  23 likes
 3. Laat de pastoor langsgaan met wijwater.

  8 likes
 4. Ik denk dat de illuminati meer interesse hebben in echte steden inplaats van zo’n sfeerloos gat…

  12 likes
 5. Almere… de jongste stad van Nederland.
  De enige historie die Almere heeft is dat men de ontwikkeling van bouwpakketten kan zien in de gebouwen.
  Almere is een proeftuin van smakeloosheid, net zoals Lelystad.
  Het is als goede erwtensoep en stamppot door elkaar. Bordenvol ingrediënten, maar geen kraak of smaak aan.

  Stad van de leegte noem ik het.
  Almere overgenomen door Illuminatie? Kan dr niet mee zitten…

  8 likes
 6. Vrijmetselaar-architectuur is makkelijk te herkennen als je enige kennis van vrijmetselaars symbolen en tekens. De obelisk is hier een voorbeeld van, de driehoek , alziende oog, fonteinen etc….. Als je er eenmaal oog voor hebt zie het meteen, zeer zeker bij bv. achtergronddecors bij tv programma of toespraak etc…. Zoek maar eens alle stadshuizen op in Nederland die vanaf 1700 zijn gebouwd. Of de Akropolis in Griekenland of het Sint Pietersplein in Rome of alle regering en overheid gebouwen over de hele wereld. Bezoek dan eens een stad als Maastricht ( of bekijk de achtergronddecors en video’s van Andre Rieu of Madonna etc……) Als je dan toch in Maastricht bent , rij je even door naar het Duitse Aken ( 15 minuten) .

  9 likes
  • Heel goed dat u dit onder de aandacht brengt !!
   De rol van Andre Rieu in dit onverkwikkelijke gebeuren .
   De 3 kwarts maatvoering van de (weense wals) wals duidt ook op de vorm van het welbekende alziend oog.
   U bent gewaarschuwd. !

   3 likes
  • Dus elk stabiel gebouwd gebouw (driehoeken, pilaren) is bedacht door de vrij metselaars of illuminatie…
   of het gevolg van opbouw van kennis, waardoor we er achter zijn dat dat gewoon een hele efficiënte, effectieve en wellicht (hoewel bij Almere te bediscussiëren) voor het menselijk oog plezierige manier van bouwen is?

   1 likes
 7. Pim geef ik dik respect hij ziet tenminste waar bepaalde mensen mee bezig zijn…..hij is wakker hij slaapt niet….voor de rest zou ik zeggen tegen al degene die slapen word eens wakker….de overheid en bepaalde elite groepen hebben andere plannen met mensen dan dat het volk denkt…..voor je het weet word je gechipt en ben je een slaaf van hun systeem.

  Zo gek is Pim niet!!!

  10 likes
  • Of hij is nog lang niet wakker, maar juist de enige die slaapt 😉
   Dat iemand hetzelfde zegt als jij zou denken/willen, wil niet zeggen dat hij het juist heeft…

   2 likes
 8. Almere, ..mijn ergste vermoedens zijn bevestigd door deze wakkere mijnheer ….Maar het is vrees ik, al te laat, we zijn verloren …

  4 likes
 9. Technologie is satan(ziel overname) Lees eens Beyond the Matrix, drie apen vormen brain netwerk….
  Lees eens alle frequenties(netwerken) die er al zijn. Van ELF tot EHF. We zitten dus al gevangen in dit netwerk. Als je in technologie gelooft, dan geloof je in de vernietiging van jezelf. WAKKER WORDEN. De stekker moet eruit!

  10 likes
 10. Wat een artikel. Henk Mulder is geen wethouder meer al een tijd vecht hij tegen de NAM die aardbevingen en daardoor schade aan huizen veroorzaakt.
  Verder de foriade is gewoon een 10 jaarlijks Nederlands fenomeen. Almere heeft gewoon relatief nog wat meer ruimte dan andere steden.

  7 likes
 11. verlaat almere nu !!!!

  7 likes
 12. ga eens kijken bij albert schweiter ziekenhuis in dordrecht tegenover het ziekenhuis is er een zwembad in de vorm van een UFO !!!

  5 likes
  • “Iets” in de vorm van een UFO wil niet direct zeggen dat dit een link heeft met de vrijmetselaars of iets dergelijks. Gezien de functie van het gebouw is het ontwerp vrij logisch…

   2 likes
 13. De 1ë buitenaardse ambassade in Almere?

  6 likes
 14. Het draagt niet voor niets de naam ‘vrijmetselaarsgilde’.

  4 likes
 15. Wat zou de man aan zijn kinderen vertellen tijdens het eten.

  3 likes
 16. Op de volgende Olympische Spelen wordt de nieuwe sport Vrij Metselen geintroduceerd.

  3 likes
 17. Op dit moment zijn er veel open dagen bij de vrijmetselaars, is echt ontzettend interessant en je kan ook met die mensen praten.
  Maar pas op, het zou je beeld wel eens kunnen veranderen.

  2 likes
 18. En natuurlijk weer Poolse vrijmetselaars, !!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...