Binnenland

‘De angstmodellen van het RIVM blijken opnieuw waardeloos’

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

RIVM-baas Jaap van Dissel waarschuwde amper twee weken geleden in de Tweede Kamer dat de omikronvariant in potentie tot 600 ziekenhuisopnames en ruim 100 ic-opnames per dag kan leiden.

Dat zou twee keer het niveau zijn waarop de laatste golf piekte. “Het is allemaal niet geruststellend,” aldus Van Dissel. Hij baseerde zijn voorspelling van het aantal ziekenhuisopnames op onderzoek uit Groot-Brittannië.

Vanwege de zorgen rond de omikronvariant besloot het kabinet een harde lockdown in te stellen. Er werd met verbazing gereageerd op dit besluit, ook in het buitenland. Nobelprijswinnaar Michael Levitt zei dat Nederland het record zet voor slechtste corona-aanpak ooit.

Volslagen disproportioneel en zeer schadelijk

Hij merkte op 19 december op dat ‘Nederland 18 dagen geleden heeft gepiekt, zoals voorspeld’. Het coronadashboard laat zien dat het aantal IC-opnames al sinds begin december daalt. Het lijkt er dus sterk op dat Levitt gelijk heeft gekregen en dat het RIVM ernaast zit.

“De angstmodellen van het RIVM blijken opnieuw waardeloos en het beleid van het kabinet volslagen disproportioneel en zeer schadelijk. Kan het kabinet dan tenminste haar blunder toegeven en de panieklockdown per direct opheffen?” vraagt Tweede Kamerlid Wybren van Haga.

Dinsdag dient het kort geding tegen de lockdown.

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

DIT is met recht het allerbeste bewijs, dat alle disproportionele maatregelen, die er genomen zijn, NIETS, maar dan ook helemaal niets met onze gezondheid te maken hebben.

Ik hoef niet meer te schrijven over de “duistere” plannen, die hier achter steken, want die zijn inmiddels al lang niet meer duister. Wij weten dat (helaas) al geruime tijd.

Het is duidelijk, dat de regering en alle beleidsmakers compleet in de zak zitten van het World Economic Forum en daardoor zich weer presenteert als “het braafste jongetje van de WEF-klas”.

Er was dus voorspeld, dat er een golf van ziekenhuisopnames zou komen. DIE zijn er niet gekomen.

MIJN verklaring is, dat het véél erger is dan dat. Deze mensen zijn gestorven en daardoor niet in het ziekenhuis gekomen.
Ze zijn, zonder tussenstop in een ziekenhuis of ic, direct van huis uit in hun kist beland.

Dat verklaart de enorme oversterfte van de afgelopen maanden.

Met andere woorden: de eerste twee prikken plus de boosters doen precies datgene, waar zij voor bedoeld waren.

En WAT een geldbesparing. Direct van huis uit in je kist, zonder een dure ziekenhuisopname.

Voor de satanische sadisten een droomscenario!

O ja, ik las daarstraks een bericht op Telegram, dat meldde dat er een groot aantal leden van het OMT gezellig met familie aan het skiën is in Oostenrijk.
Zij geloven er zelf dus ook niet zo in.
Zij zijn dus zéér waarschijnlijk geprikt en geboosterd.
Dat zou dus zomaar hun laatste skivakantie kunnen wezen.
Ik zeg daarom: geniet er maar extra van…. zolang het nog kan.

Jean Marie
Jean Marie
11 maanden geleden

Dit is niet genoeg, Wybren! Wees wat creatiever verdorie!

koddebeier
koddebeier
11 maanden geleden

Kort geding tegen lockdown totaal zinloos, we hebben hier geen rechtspraak alleen politieke uitspraken van nep rechters.

buddy
buddy
11 maanden geleden

dat doet hij gewoon om de mensen bang te maken dat ze die booster maar nemen en dat ze naar hem luisteren kan ik niet begrijpen terwijl hij op een zwarte lijst staat van artsen hij is niet betrouwbaar en ze doen wat hij zegt het is allemaal bang makerij om alles naar de vernieling te helpen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x