BinnenlandCorona

Kamerleden verbolgen over aangekondigde coronamaatregelen: ‘Ze zijn helemaal gek geworden’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ons eigen gedrag blijft cruciaal, daarmee valt of staat de hele aanpak van corona, zei premier Rutte op de coronapersconferentie. Hij hamerde erop dat iedereen de basisregels weer gaat volgen, ook mensen die zijn ingeënt.

Het coronatoegangsbewijs wordt op meer locaties nodig, waaronder buitenterrassen en sportscholen, en daarnaast worden mondkapjes verplicht in publiek toegankelijke locaties, zoals overheidsgebouwen en winkels. Het kabinet gaat bovendien een wetswijziging in gang zetten waardoor werknemers verplicht kunnen worden een coronapas te tonen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Dit heeft helemaal niets meer te maken met volksgezondheid

Verschillende Tweede Kamerleden reageren verbolgen op de nieuwe coronamaatregelen. FVD-voorman Thierry Baudet zegt dat het vreselijk is wat er allemaal gebeurt. “We komen hier nooit meer uit. Dit is een eeuwigdurende klem waar we in zitten richting een totalitaire controlestaat waarin we al onze vrijheden kwijtraken,” zegt hij.

“Dit heeft helemaal niets meer te maken met volksgezondheid. Dit heeft helemaal niets meer te maken met een tijdelijke strijd tegen een heel gevaarlijk virus,” voegt Baudet toe.

Nederland is een coronadictatuur aan het worden

PVV-leider Geert Wilders schrijft: “Hou op met dwingen, pushen en uitbreiden van die vreselijke coronatoegangsbewijzen. Pure schijnveiligheid. En had maar miljarden extra geïnvesteerd in meer zorgcapaciteit en verpleegkundigen in plaats van in asielzoekers!”

Nederland is een coronadictatuur aan het worden, stelt Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk). “Coronapas op het terras? Terwijl de kans op besmettingen in de buitenlucht verwaarloosbaar is? Ik ben er definitief over uit: ze zijn helemaal gek geworden.”

Vrijdag doe ik aangifte tegen de staat

Het Kamerlid zegt woensdag gehakt te maken van De Jonge en Rutte tijdens het coronadebat.

Kamerlid Wybren van Haga zegt: “Het discriminatoire beleid van dit kabinet wordt steeds erger. Belang van Nederland blijft strijden tegen deze coronadictatuur. Vrijdag doe ik aangifte tegen de staat.”

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

234 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

YOU DON’T HAVE NO ICE CREAM

Wat zullen al die over het paard getilde, Elitaire Hersenloze Gevaccineerde Collaborateurs zich nu bedrogen voelen…Hebben ze zich net allemaal “Geheel” Vrijwillig vol laten spuiten met Herr Doktor Hugo Mengele’s Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazis, om het door hun zo felbegeerde QR-COVID-1984-VacciNazi-Paspoort te bemachtigen & zo véél meer Priviliges te krijgen van hun Meester, dan al dat Ongevaccineerde Rapaille, Schorriemorrie & Tuig van de richel…Wat waren ze blij, dat zij wel lekker Ongetest overal naartoe mochten om anderen te besmetten…Naar het Buitenland, Dansen met Janssen, Restaurants, Cafés & Theaters bezoeken zonder op enigerlei wijze geconfronteerd te worden met Ongevaccineerd burgerlijk ongehoorzaam, Klootjesvolk & Wappies…Ja dikke vette pech voor hun, dan hadden ze zichzelf & hun Kinderen ook maar gewoon moeten Onderwerpen aan Herr Doktor Hugo en zijn Bloedstollende Operatie-Depopulatie-Genetische-Modificatie Experiment…Maar ja, al die Gevaccineerde Über-Schapen hebben elkaar inmiddels ongehinderd & Ongetest zoveel mogen Besmetten, dat de Ziekenhuizen weer Volstromen met al die Vaxxed-Very-Important-Sheeple…Hugo houdt van Spelletjes & heeft er inmiddels een Stoelendans met IC-Bedden van gemaakt…Alle Priviliges zijn daarom nu per direct naar de prullenbak verwezen…Ongevaccineerden & de Hersenloze Gevaccineerde Kudde Collaborateurs zijn nu dus gewoon allemaal weer gelijk…nou ja gelijk…dat is ook niet helemaal waar, want al die Gevaccineerde Hersenloze Schapen zitten Boordevol Nano-Bloedklonters, hebben hun immuunsysteem gratis & voor niks weggegeven aan Bill Gates of Hell en zullen dientengevolge dan ook hoogstwaarschijnlijk tientallen jaren eerder Sterven aan Orgaanuitval, Herseninfarcten, Hartaanvallen & Cytokinestormen dan de Gemiddelde Ongevaccineerde, die immers Slim genoeg was om niet de Haagse Firma List & Bedrog maar gewoon zijn of haar eigen immuunsysteem te Vertrouwen…

https://youtu.be/bqORgRYf454

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Welke kamerleden?
Alleen FvD en wellicht PVV en een paar mini’s en dat is het.

Vergeet niet: in maart 2021 was dit al bekend. De massa had dit kunnen én moeten weten. Desondanks heeft de massa met een ruime meerderheid voor dit totalitaire regime gekozen.

Hannah Arendt verwonderde zich hier al over.

Bella
Bella
2 jaren geleden

het stopt pas als wij stoppen, dus stop doe er niet meer aan mee.

Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Doe net als in Spanje en vraag of het hele virus aangetoond kan worden??
Dan zal je zien dat het gemaakt is in Wuhan en er al een paar jaar geleden een patent op aan is gevraagd

Back to top button
234
0
We lezen graag je reactie!x