Het Complot

Belgisch Kamerlid vertelt hoe het echt zit (video)

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In onderstaande video, die op 18 januari op YouTube is geplaatst, maakt het onafhankelijke Belgische Kamerlid Laurent Louis duidelijk waarom hij tegen deelname aan de interventie in Mali is.

Hij hekelt de internationale manipulatie, de zogenaamde strijd tegen het terrorisme en onthult de ware redenen achter de neokolonialistische operaties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De leiders van westerse landen behandelen de mensen als onbenullen en worden geholpen door de reguliere media, die vandaag de dag niets meer zijn dan een propaganda-apparaat van de heersende elite,” zegt Louis. “Uit naam van de democratie eigenen onze staten zich het recht toe om de soevereiniteit van onafhankelijke landen te schenden en gekozen leiders af te zetten. Zo is het gegaan in Irak en in Afghanistan: de oorlogen van de Amerikaanse leugen. Later volgden Tunesië, Egypte en Libië.”

Leugen

Louis wijst erop dat het Westen enerzijds islamitische rebellen in Syrië financiert om Bashar al-Assad af te zetten, terwijl westerse landen ingrijpen in Mali om dezelfde islamitische rebellen te verdrijven. Tegenstrijdig? Louis noemt het één grote leugen die in stand wordt gehouden om de financiële belangen van de gevestigde orde te verdedigen.

“Het is tijd om te stoppen met de leugens en de mensen niet langer te behandelen als imbecielen,” zei Louis. “Het is nu tijd om de waarheid te vertellen.”

Gijzelen

Vorig jaar zorgde Louis nog voor ophef door een persconferentie te geven over de zaak-Dutroux en op zijn website een oude lijst te publiceren met namen van mensen die volgens hem pedofielen of oplichters waren. De Brusselse onderzoeksrechter Olivier Anciaux oordeelde daarop dat Louis zou moeten worden onderworpen aan een psychiatrisch onderzoek.

Begin dit jaar ontbond Laurent Louis zijn eigen partij en vroeg hij andere partijen hetzelfde te doen, omdat ‘zij de democratie gijzelen’. Volgens hem zijn de politieke partijen verantwoordelijk voor het huidige wanbeheer, de corruptie en de vriendjespolitiek op alle mogelijke machtsniveaus.

De website van Laurent Louis vindt u hier.

Bron en originele beelden: YouTube/Laurent Louis

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
11 jaren geleden

Zeer moedig man

powerzhea
powerzhea
11 jaren geleden

Het is begonnen.

Let full disclosure begin !!!!

jerry
jerry
11 jaren geleden

hij is de man!!

jasper
jasper
11 jaren geleden

Wow…Let the games begin!

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x