Mens en Dier

Vreemd! Mensen geven licht

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het menselijk lichaam straalt letterlijk. Uit eerder onderzoek is gebleken dat ons lichaam licht geeft. Het gaat om extreem kleine hoeveelheden die niet met het blote oog kunnen worden waargenomen.

Verschillende onderzoeken laten zien dat vrijwel alle levende wezens licht geven. Dat licht is vermoedelijk een bijproduct van biochemische reacties die verband houden met vrije radicalen. Het gaat hier om zichtbaar licht, niet om infraroodstraling die wordt omgezet in lichaamswarmte.

Japanse wetenschappers maakten gebruik van buitengewoon gevoelige camera’s die afzonderlijke fotonen (lichtdeeltjes) kunnen detecteren. Vijf mannelijke proefpersonen zaten drie dagen lang om de paar uur een aantal minuten in een donkere ruimte.

De onderzoekers richtten hun camera’s op het ontblote bovenlichaam van de mannen. Ze ontdekten dat de proefpersonen rond 10 uur ’s morgens het minste licht gaven en rond vier uur ’s middags het meeste licht. Dit lijkt erop te wijzen dat de lichtemissie onze lichaamsklok volgt.

Het gezicht straalde meer dan de rest van het lichaam. Dat komt mogelijk omdat gezichten meer gebruind zijn dan de rest van het lichaam vanwege de blootstelling aan zonlicht. Het pigment dat verantwoordelijk is voor huidskleur, melanine, heeft fluorescerende eigenschappen die de lichtproductie van het lichaam kunnen verhogen.

Omdat het licht is gelinkt aan het metabolisme, kunnen de camera’s ook worden gebruikt om medische aandoeningen op te sporen, aldus bioloog Hitoshi Okamura van de Universiteit van Kioto in tijdschrift PLOS ONE. “Als je het schijnsel van het lichaam kunt zien, weet je gelijk hoe het is gesteld met iemands gezondheid,” voegde onderzoeker Masaki Kobayashi toe.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
7 jaren geleden

In het boek ‘De Meesters van het Verre Oosten’, auteur Baird T. Spalding, ISBN 978-90-202-0886-3, uitg. AnkhHermes is op pag. 570 en 571 letterlijk het volgende te lezen:

“Men heeft mij verzocht om een uitspraak te doen over genezing. In werkelijkheid genezen we alleen onszelf. Er speelt hier een zeer krachtige factor, want zodra u de Goddelijkheid of God in elk individu ziet, zijn u en God altijd in de meerderheid. Nu weet God, of dat Goddelijke Beginsel, niets van onvolmaaktheid. We weten tegenwoordig dat dat precies is wat er gebeurt in de tempels van genezing overal ter wereld. Door naar die tempels te gaan, richten mensen hun gedachten geheel op het verwerven en waarmaken van perfecte gezondheid, terwijl ze de uitstraling die de tempel vertegenwoordigt accepteren, en de genezing vindt plaats.
We kunnen u dit laten zien met behulp van fotografie. Een uitstekend arts in een van onze grote steden werkte met ons samen. Hij vroeg collega’s om patiënten naar hem door te sturen met bepaalde aandoeningen die niet te genezen waren door de medische wereld met zijn röntgenfoto’s en dossiers.
De door hem gebruikte camera brengt aan het licht waar de zieke delen van het lichaam zich bevinden. Waar leven en gezondheid zich handhaven toont de film het lichaam stralend, fonkelend van licht. We fotografeerden met die camera mensen wier licht negen meter uit hun lichaam straalde. Niet één van de achtennegentig patiënten met wie we gewerkt hebben bleef ooit langer dan drie minuten voor die camera, alvorens volkomen genezen weg te wandelen.
Het enige wat we deden was zeggen: “U schenkt hier al uw aandacht aan de donkere plekken, nietwaar? U schenkt geen enkele aandacht aan het licht en aan deze lichte plekken en aan waar het licht vandaan komt. Laat nu die donkere plekken volledig los. Richt uw hele denken en aandacht op het licht!” Alle achtennegentig patiënten, die allemaal op een brancard binnen waren gebracht, vertrokken weer volkomen gezond! Is dat geen bewijs dat men zichzelf geneest? U behandelt uzelf en dat is honderd procent zeker.

Baird T. Spalding was de leider van een groepje Amerikaanse wetenschappers, die in 1894 (!) in de Hoge Himalaya onderzoek hebben verricht en deelgenoot waren van bijzondere ervaringen en vermogens, die door buitenstaanders als bovennatuurlijk en onmogelijk worden beschouwd.
De inhoud van het boek is pas in 1982(!), dus bijna 100 jaar later gepubliceerd, omdat met vond, dat de inhoud te schokkend kon zijn voor de wereld.
Dus is het nieuw en onbekend, dat mensen licht geven en bioloog Hitoshi Okumara van de universiteit van Kioto bericht over medische aandoeningen opsporen met behulp van camera’s? Aan de lezer laat ik graag het anwoord.

max
max
7 jaren geleden

dan zijn er time lords onder ons dat light is regeneratie energie

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Aan de aura’s van mensen kun je zien of een persoon de status van bewustzijn heeft bereikt die men ‘Verlichting’ noemt. En is dit dito gerelateerd aan wat men noemt het ‘Lichtlichaam’.

Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

Dacht dat die russen ( mr. Kirlian en zn vrouw) daar het eerste mee bezig geweest waren. Aura fotografie, in het begin planten en bladeren, later ook mensen. Uit die foto’s konden ze toch ook afleiden of iemand gezond was of niet.
Staat mij wat van bij, maja is al zo lang geleden…………pfft.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x