UFO

We zijn niet alleen in het heelal. Abductee vertelt openhartig over zijn ontvoering door aliens

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen dagen vond in Scottsdale in Arizona het International UFO Congress plaats. Eén van de sprekers was Travis Walton, die naar eigen zeggen op 5 november 1975 werd meegenomen aan boord van een UFO, schrijft The Arizona Republic.

Indertijd werkte Walton als houthakker in de Apache-Sitgreaves National Forests toen hij plotseling een fel licht zag hangen boven een open plek in het bos.

Samen met enkele collega’s reed hij richting het licht. Hij werd er als het ware naartoe getrokken. Een collega riep: “Het is een vliegende schotel.”

Mooi

Hoe dichter hij in de buurt van het object kwam, hoe banger hij en zijn collega’s werden. “Het was niet alleen beangstigend, het was ook mooi,” zei Walton.

“Het zag eruit als glas. Er kwam een gloed vanaf. Het glom en was metaalachtig,” voegde hij toe. “Het oppervlak glom zo erg dat het leek alsof er licht uit kwam.”

Na een tijdje begon de UFO te bewegen en besloot hij het op een lopen te zetten. Toen hoorde hij een harde knal.

Zijn collega’s lieten hem in de steek en belden de politie. De zes ‘hysterische’ collega’s vertelden aan politieagent Chuck Ellison, die ook op het congres was, in tranen dat Walton was ontvoerd door een vliegende schotel.

Twee figuren

Vijf dagen lang werd niets van Walton vernomen. Zijn collega’s werden ervan beschuldigd het UFO-verhaal te hebben verzonnen. Anderen zeiden dat het een hoax was.

Ondertussen bevond hij zich aan boord van een buitenaards schip dat hem had meegenomen.

Walton zei dat hij bewusteloos raakte na de knal. Toen hij weer bij kennis kwam zag hij twee figuren aan boord van het schip.

Het eerste wezen was klein en had een groot hoofd, grote ogen en geen haar, aldus de abductee.

Hel

Het tweede wezen zag er mensachtig uit en kwam aan boord toen Walton weer wakker werd.

Het enige wat hij zich verder herinnert is dat hij werd afgezet in het plaatsje Heber, waar hij contact opnam met zijn familie.

Hij zag nog hoe het schip wegvloog.

De familie Walton ging door een hel. Ze werden gemeden als de pest, bespot, gepest en uitgemaakt voor leugenaars.

Niet alleen

Travis richtte zich vooral tot de critici. “Veel mensen vormen een mening en verzamelen daarna alle zogenaamde feiten waarmee ze hun theorie kunnen ondersteunen,” zei hij.

“In plaats daarvan zouden ze eerst de feiten moeten verzamelen en die laten bepalen hoe hun theorie eruit komt te zien,” vervolgde hij.

Hij wil mensen naar eigen zeggen laten weten dat dit echt is, dat deze dingen echt gebeuren en dat we niet alleen zijn in het heelal.

[AZCentral]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Het zijn alien wetenschappers die dit doen.

flardinga
flardinga
4 jaren geleden

Een bizarre ervaring als het echt gebeurd is natuurlijk, misschien heeft hij er nog een trauma van overgehouden.

René van Zalk
René van Zalk
4 jaren geleden

Beam me up Scotty 🙂

wolfje
wolfje
4 jaren geleden

op yt staan diverse interviews met professor john mack (toenmalig hoofd psychiatrie op de harvard universiteit) omtrent deze ontvoeringen. dit voor de engels sprekenden onder ons. enjoy!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x