Homepagina » UFO » We zijn niet alleen in het heelal. Abductee vertelt openhartig over zijn ontvoering door aliens
We zijn niet alleen in het heelal. Abductee vertelt openhartig over zijn ontvoering door aliens

We zijn niet alleen in het heelal. Abductee vertelt openhartig over zijn ontvoering door aliens

De afgelopen dagen vond in Scottsdale in Arizona het International UFO Congress plaats. Eén van de sprekers was Travis Walton, die naar eigen zeggen op 5 november 1975 werd meegenomen aan boord van een UFO, schrijft The Arizona Republic.

Indertijd werkte Walton als houthakker in de Apache-Sitgreaves National Forests toen hij plotseling een fel licht zag hangen boven een open plek in het bos.

Samen met enkele collega’s reed hij richting het licht. Hij werd er als het ware naartoe getrokken. Een collega riep: “Het is een vliegende schotel.”

Mooi

Hoe dichter hij in de buurt van het object kwam, hoe banger hij en zijn collega’s werden. “Het was niet alleen beangstigend, het was ook mooi,” zei Walton.

“Het zag eruit als glas. Er kwam een gloed vanaf. Het glom en was metaalachtig,” voegde hij toe. “Het oppervlak glom zo erg dat het leek alsof er licht uit kwam.”

Na een tijdje begon de UFO te bewegen en besloot hij het op een lopen te zetten. Toen hoorde hij een harde knal.

Zijn collega’s lieten hem in de steek en belden de politie. De zes ‘hysterische’ collega’s vertelden aan politieagent Chuck Ellison, die ook op het congres was, in tranen dat Walton was ontvoerd door een vliegende schotel.

Twee figuren

Vijf dagen lang werd niets van Walton vernomen. Zijn collega’s werden ervan beschuldigd het UFO-verhaal te hebben verzonnen. Anderen zeiden dat het een hoax was.

Ondertussen bevond hij zich aan boord van een buitenaards schip dat hem had meegenomen.

Walton zei dat hij bewusteloos raakte na de knal. Toen hij weer bij kennis kwam zag hij twee figuren aan boord van het schip.

Het eerste wezen was klein en had een groot hoofd, grote ogen en geen haar, aldus de abductee.

Hel

Het tweede wezen zag er mensachtig uit en kwam aan boord toen Walton weer wakker werd.

Het enige wat hij zich verder herinnert is dat hij werd afgezet in het plaatsje Heber, waar hij contact opnam met zijn familie.

Hij zag nog hoe het schip wegvloog.

De familie Walton ging door een hel. Ze werden gemeden als de pest, bespot, gepest en uitgemaakt voor leugenaars.

Niet alleen

Travis richtte zich vooral tot de critici. “Veel mensen vormen een mening en verzamelen daarna alle zogenaamde feiten waarmee ze hun theorie kunnen ondersteunen,” zei hij.

“In plaats daarvan zouden ze eerst de feiten moeten verzamelen en die laten bepalen hoe hun theorie eruit komt te zien,” vervolgde hij.

Hij wil mensen naar eigen zeggen laten weten dat dit echt is, dat deze dingen echt gebeuren en dat we niet alleen zijn in het heelal.

[AZCentral]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Beam me up Scotty 🙂

  6 likes
 2. Zeven houthakkers bedenken een alien abduction verhaal na iets vergelijkbaars gezien te hebben op tv. Een van hen overnacht een paar dagen in het bos, en wandelt in die tijd naar een naburig dorp.
  Einde verhaal.

  Als je alles gelooft, hoe zie je dan nog het verschil tussen een echte alien ufo en een broodje aap…

  2 likes
  • Kan je misschien ook eens uitleggen, welk nut het heeft om zo’n broodje aapverhaal te verzinnen, buiten dat hun geloofwaardigheid en respect beschadigd werden en de familie van Travis Walton gepest , uitgelachen en bespot werden ?

   4 likes
 3. Het zijn alien wetenschappers die dit doen.

  4 likes
  • Het zijn wetenschappers die verder ontwikkeld dan aardse wetenschappers.

   4 likes
   • Sterker nog, het zijn verder ontwikkelde aardse wetenschappers, mensen uit de toekomst.

    0 likes
    • In de oudheid schiepen wij onze goden naar ons eigen evenbeeld, haha zo scheppen wij nu de buitenaardsen naar ons eigen evenbeeld. Wezens met 2 armen, 2 benen, rechtoplopend, 2 ogen, een hoofd. O ja een groot hoofd, dan moet het natuurlijk een levend wezen afkomstig van elders dan de aarde zijn. Weet je wel dat we op onze eigen aarde al heel anders ogend leven hebben? Waarom al die geheimzinnigheid rondom die aliens? Vanwege de grootvader-paradox. Dit is de doofpot mensen word wakker. Het zijn allemaal geen buitenaardsen. Het zijn wijzelf. Uit de toekomst. Een soort archeologen.

     0 likes
 4. Natuurlijk zijn wij niet de enige levens die er zijn er is daar boven nog veel meer maar de mens heeft het nog niet ondekt. En als ze er zijn en er is op welke manier contact geweest worden wij als burger toch niet geloofd door de wetenschap

  4 likes
 5. Een bizarre ervaring als het echt gebeurd is natuurlijk, misschien heeft hij er nog een trauma van overgehouden.

  3 likes
 6. op yt staan diverse interviews met professor john mack (toenmalig hoofd psychiatrie op de harvard universiteit) omtrent deze ontvoeringen. dit voor de engels sprekenden onder ons. enjoy!

  2 likes
 7. Verfilmd met als titel Fire in the
  Sky, het boek is mooier

  1 likes
 8. Wellicht handig om erbij te vermelden dat Travis zijn verhaal ook verfilmd is -> Fire in the Sky..

  1 likes
 9. Er zijn veel getuigenissen van buitenaardsen ontvoeringen. Ze (de Watchers of de Keepers) zullen de populatie toch moeten controleren etc.

  0 likes
 10. Don’t do drugs, kids…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...