Homepagina » Buitenland » Misdaden door Clinton zijn 20 keer groter dan Watergate. Oud-onderdirecteur van de FBI trekt fel van leer
Misdaden door Clinton zijn 20 keer groter dan Watergate. Oud-onderdirecteur van de FBI trekt fel van leer

Misdaden door Clinton zijn 20 keer groter dan Watergate. Oud-onderdirecteur van de FBI trekt fel van leer

Voormalig onderdirecteur van de FBI James Kallstrom haalde onlangs fel uit naar Hillary Clinton en Barack Obama. Hij zei dat de misdaden die zijn begaan door Clinton 20 keer groter zijn dan Watergate en dat Obama nooit zou hebben toegelaten dat Clinton zou worden vervolgd.

Hij noemde de Clinton Foundation, die nu opnieuw wordt onderzocht door de FBI, een misdaadsyndicaat.

“De Clintons hebben in hun leven al zo vaak misbruik gemaakt van hun macht,” zei Kallstrom op Fox News.

Misdaadfamilie

Hij wees erop dat Bill Clinton in de jaren negentig rakettechnologie heeft verkocht aan China.

En dat 20 procent van het Amerikaanse uranium onder Hillary Clinton werd verkocht. Hij verwees hiermee naar de schimmige deal Uranium One waarbij miljoenen Russische dollars naar de Clinton Foundation vloeiden toen Hillary minister van Buitenlandse Zaken was.

Eerder zei Kallstrom dat Bill en Hillary Clinton deel uitmaken van een ‘misdaadfamilie’ en dat topfunctionarissen een onderzoek naar Hillary’s e-mails hebben gedwarsboomd.

Georganiseerde misdaad

“Dit onderzoek is nooit een echt onderzoek geweest,” zei hij. “Dat is het probleem.”

“De Clintons, die zijn min of meer een misdaadfamilie,” zei Kallstrom. “Je hebt hier te maken met georganiseerde misdaad. De Clinton Foundation is een beerput.”

Pathologische leugenaar

Kallstrom, die het onderzoek naar de ramp met TWA-vlucht 800 leidde, zei dat Hillary Clinton een ‘pathologische leugenaar’ is.

De FBI en het Amerikaanse Openbaar Ministerie doen al maanden in het geheim onderzoek naar mogelijke corruptie bij de Clinton Foundation.

Foto: Cirt Wikimedia Commons

[PJ Media]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Opsluiten die hap en de sleutel vernietigen !

  20 likes
  • maarten54 schreef:

   In een kooi, op het plein…of zo, ‘n soort ballengooien organiseren met…eh, verzin maar. Ook leuk! Kun je nog geld vangen, hoewel gratis de pret verhoogd natuurlijk. De horeca zal er wel bij varen.

   11 likes
  • Justin schreef:

   Van bepaalde info heb ik meegekregen dat ze al in Gitmo /Guantanamo bay zit Bil Clinton ook evenals de ouwe en de jonge Bush Cheney de Podesta’s en meer Wereldwijd zijn er personen die aangeklaagd zijn waarvan ettelijke met enkelband rondlopen .e.e.a gebeurt in stilte maar eerdaags zal het wel bekend gemaakt worden.

   13 likes
  • Einde van NL schreef:

   eksegese. En god bood ze, net als miljoenen goedgelovige slaven, protectie en applaudiseert voor deze satanen. Clinton, Obama, Bush enz. ze genieten een bovennatuurlijke bescherming. Het is niet te bevatten, kan er met mijn volle verstand niet bij hoe dergelijke smeerlappen, moordenaars en oplichters ongestraft hun destructieve werk mogen blijven verrichten.

   4 likes
   • eksegese schreef:

    En dan te bedenken dat men om het hardst roept dat bidden tot God, dan wel satan of welke entiteit dan ook volkomen zinloos en geschift is, doch de machtigsten der aarde aanbidden satan op een zeer fanatieke manier en zie wat het hen gebracht heeft, al komen er nu toch echt grote scheuren in hun machtsbolwerk. Satan’s macht is tanende.

    2 likes
 • Peter schreef:

  Kallstrom is openlijk een grote fan van Trump dus er is geen enkele reden om hem op dit onderwerp ook maar een seconde serieus te nemen.

  3 likes
  • Foppe schreef:

   Goed gezien! Jammer dat deze site alles maar openbaar maakt zonder dit soort dingen te bekijken. Komt de geloofwaardigheid niet echt te goede. Altijd maar weer Clinton bashen en het gepeupel trapt er in. Je hoort al weer de teksten, vermoorden, gevangen nemen, opsluiten etc. Maar of het gepeupel wel in de situatie is om dingen goed te zien, ik betwijfel het. Zowel bij mijzelf als bij iedereen die hier post.

   Trump en zijn aanhang verkondigen meer leugens dan cabaretiers in een hele carriere!

   5 likes
   • Gladiator schreef:

    @Foppe,

    Even een reactie op uw commentaar.
    U heeft het over Clinton bashen waarmee u aangeeft dat u toch een beetje een fan van haar/hem bent.
    Wilt u nu serieus beweren dat deze mensen eerlijk zijn, geen strafbare feiten hebben gepleegd zoals pedofilie, het opdracht geven tot het vermoorden van zo’n kleine 100 mensen in de aanloop naar haar “presidentschap”, het openbaar laten worden van emails van haar server in het witte huis, het verkopen van staatsgeheimen, het verkopen van producten voor het produceren van nucleaire producten, het ontduiken van belasting, het op onjuiste wijze gebruik maken van hun befaamde Clinton Foundation waar onze beste Sharon Dijksma tot achter haar ellebogen inzit enz enz enz enz !!!
    Dan haar achterlijke bravoure inzake de koelbloedige moord (“we came, we saw…we won”, wow wat goed van haar, toch!!??) op Ghadaffi en daarmee samenhangend, althans het directe gevolg van de daden van deze ongelooflijk stomme trut, de dood van de Amerikaanse ambassadeur in Tripolie.
    Deze dame is maar goed voor nog 1 ding…….met spoed door de vleesmolen en gelijk naar Mc Donalds ermee because Human Tissue was found in Mc Donalds hamburgers!!!
    Tja, het is wat met “onze vrienden de Amerikanen”, toch!

    Gladiator
    p.s. en voor alle duidelijkheid, ik weet bij God niet wat ik van ene Trump moet vinden want het is voor mij meer dan duidelijk dat deze heer een pion van Israël is en niets anders echter is het nu niet verschrikkelijk dat pak ‘m beet zo’n 380 miljoen Amerikanen de keus hebben voor HUN president tussen een koelbloedige pedofiele moordenares en een naar boven gevallen playboy!!!!!!!!!!!!

    6 likes
    • Foppe schreef:

     Als ik zeg, clinton bashen dan zegt dit niks over mijn voorkeuren. Ik snap de logica ook niet zo goed eigenlijk.

     Al die zaken die jij haar verwijt (ga ik van uit, ik weet niet of jij dat doet) zijn nog niet bewezen. Het vermoorden van 100 mensen in aanloop naar haar presidentschap is een behoorlijke (of liever onbehoorlijke) aantijging. Ook zaken als pedofilie. Ik heb eens op google gekeken, blijkt de “onderzoeker” van die zaak opgepakt te zijn wegens het dreigen met ene vuurwapen in een pizzeria. Dit gebeurt veel met mensen die geloven in complottheorieën, die zijn een beetje koekwaus.

     Het enige waar ik in geloof is in fraude, en dit gebeurt veel met rijke mensen. Het lachen van Clinton toen men Kadaffi had gedood was ook erg ongepast. Maar dat is geen criminele activiteit, meer een karaktertrekje.

     Trouwens het door de gehaktmolen wensen van Clinton vind ik ook typisch iets voor complotdenkers. En laat zien uit wat voor hout die mensen veelal gesneden zijn. Genuanceerde complotdenkers zijn op de vingers van een geamputeerde hand te tellen.

     1 likes
     • Gladiator schreef:

      @Foppe,
      Eerlijk gezegd vind ik uw commentaar op mij niet erg sterk. U maakt mij (en anderen) uit voor gepeupel, vindt dat Clinton wordt gebashed, en in 1 zin gaat u verder met ene Trump welke u beschuldigd van het verkondigen van meer leugens dan……

      Enig bewijs voor dit brengt u echter niet aan waarmee u niet erg solide overkomt.
      Om dan anderen te beschuldigen voor complotdenkers en gepeupel…….tja, antwoord hier maar zelf op.

      I’ll rest my case!!

      Gladiator

      3 likes
     • Foppe schreef:

      O o, ik noem mensen gepeupel. Dat is echt zoveel slechter dan mensen wensen dat ze door de gehaktmolen gaan.

      De leugens van Trump zijn gewoon bewezen. Het begon al toen hij stelde dat er meer mensen op zijn inaugeratie waren dan toen met Obama. De term alternatieve feiten werd geboren.

      Dat Clinton wordt gebashed is ook een feit.

      http://www.encyclo.nl/begrip/bashen

      Clinton wordt op elke manier aangevallen, zowel mondeling als door complottisten op internet. Terwijl er maar een feit is, namelijk dat ze wordt onderzocht door de FBI omdat ze fraude heeft gepleegd. Fraude is minder schokkend dan 100 doden op haar geweten hebben of zelfs een pedofiel zijn. Ook heeft ze emails verstuurd met haar prive email, dat is dom en stom. Maar zeker geen moord of pedofilie. Maar dit is zeker te weinig om aan de fantasie van mensen te voldoen?

      Vaak zijn de mensen die komen met dit soort berichten (ze is lid van een satanisch netwerk waar mensen worden verkracht en vermoord) extreem rechts en op het punt gek te worden. Kijk bijvoorbeeld naar die man die onderzoek deed naar de pedopraktijken van Clinton en zelf betrapt werd op het dreigen met vuurwapens in een pizzeria. Of iemand die ik eens gegoogled had en die zijn complottheorieen bedacht in de gevangenis (! Schrijnend en lachwekkend tegelijkertijd). Maar mensen googlen tegenwoordig niet meer op de naam van degene die een boodschap brengt. Men denkt “de “Elite” wordt gebashed en beschuldigt dus het zal wel waar zijn.
      Wat een goedkoop gedoe.

      In feite zou de mens eens wat meer moeten werken, wat minder vrije tijd hebben. Dan is het complotdenken ook minder.

      Op deze site en onder de gebruikers van deze site heerst een soort alternatieve mening carrousel. Hoe gekker de mening hoe beter het is. Rusland en Trump hebben niks met elkaar, Putin is de redder van de mensheid, Trump is degene die niks met de deep state (wat dat ook behelst) te maken heeft, Clinton wel, de blanke mens moet weg ten bate van de andere “rassen”. Dat is een soort new world orde.

      Gelooft u het, geloof ik het.

      1 likes
     • Patrick.s schreef:

      Foppe

      https://www.youtube.com/watch?v=Ew77qDy7RVw

      https://www.youtube.com/watch?v=_ISAWyjH5TI

      En wie was er toen president? juist ja .. stink erg he.

      1 likes
     • Faya schreef:

      * Foppe, ik neem aan dat je zelf werkt, en DUS er van overtuigd bent dat je DUS goed bezig bent.
      Maar weet je wel zeker dat het zuivere koffie is wat je doet?
      Dat je niet domweg hersenloos mee draait in die zieke mallemolen maatschappij?
      En op basis daarvan alleen al vind dat je heel wat bent?
      Want hoe kortzichtig zou dat weer zijn.
      Ik doe bewust niet aan die zieke mallemolen maatschappij mee omdat die maatschappij zo ziek is, en ik die malloten die de boel zo fout aangestuurd hebben, onmogelijk serieus kan nemen.
      Toch kom ik de dag zinvol door, ik kom tijd te kort zelfs, en ik verheug me er dan ook op dat die zieke bende spoedig in elkaar stort.

      1 likes
   • Faya schreef:

    Het is een beetje allebei met twee tongen praten, allebei een dubbele agenda dienende.
    De gehaktmolen is iets waar Kim Yong Un, CIA dus, zich van bedient, maar hier zijn het de complotdenkers die er aan gelinkt worden….?
    Dit om verwarring/irritatie te creeren.
    Ik scroll normaliter snel over dergelijk gezwam in de ruimte heen of als het een niet met het ander te rijmen valt in een zin.
    Maar bedankt allebei voor dit prachtige voorbeeld.
    Over wauzen gesproken.

    0 likes
  • iep schreef:

   Toch waren er voor Trump al veel van dit soort berichten

   5 likes
   • Peter schreef:

    iep, Logisch dat er voor de verkiezing van Trump ook al van dit soort berichten waren. De republikeinen (Kallstrom is een vooraanstaande) zijn per definitie de aartsvijanden van de democraten. Beiden zullen geen kans voorbij laten gaan elkaar zwart te maken.

    1 likes
 • Madeloes schreef:

  de clinton foundation is ‘een beerput’ . Nederland deed gul mee gezien de postcodeloterij/regering o.a. en zie ook onderstaande link

  http://nieuws.tpo.nl/2015/04/27/hillary-clintons-gulste-vriend-een-oekraiense-oligarch/

  en zie wie hierin een functie hebben/gehad

  zie ook de https://drimble.nl/bedrijf/amsterdam/20277474/holding-nationale-goede-doelen-loterijen-nv.html

  de vraag is echter wie is op dit moment de echte Hillary en Bill? clones?

  en waar is op de achtergrond een van van deze groep de ‘leider’ o.a. Kissinger?

  worden wij nog steeds voor de gek gehouden om te denken als zij terechtgesteld gaan worden(clones)dat het ‘angel’ eruit zal zijn?

  aangezien de US franchises is

  http://www.stillnessinthestorm.com/2017/07/legallaw-history-of-the-usa-inc-1666-2017-by-anna-von-reitz-first-instruction-letter-to-donald-trump.html

  vragen, vragen 😉

  16 likes
  • eindhoven schreef:

   weet dat nederland een enorme macht heeft in een netwerk wat deze planeet beheerst,zo heb ik madonna en arnold schwarzenegger en bill cosby in de buurt van waalre gezien.rijke elite.

   1 likes
 • Peter schreef:

  Wij horen steeds meer over deze Clinton,Obama beerput.
  Ben zeer benieuwd of wij naast deze prima site ook nog eens iets te horen krijgen van onze oude NOS.
  Ik verwacht,dat het niet lang zal duren,dat ook zij met de billen bloot moeten.

  12 likes
 • Jaya schreef:

  Komt wel vaker voor dat de elite corrupt is.

  10 likes
 • Gladiator schreef:

  Tja, ik kan hier heel kort in zijn….nou ja….
  Er wordt al meer dan een jaar geouweh… over dit verdorven gedrocht en haar pedoman…..

  Als ook maar 1 ding een feit zal blijken, misschien ooit in de verre verre toekomst als ze al op natuurlijke wijze aan hun einde zijn gekomen natuurlijk, dan zouden ze met zekerheid, en dat is puur wettelijk want het is in het geval van verkochte technologie gewoon een gevalletje landverraad en hiervoor hoef je geen universiteit af te hebben om dit te begrijpen, nu per direct het gevang in moeten in voorarrest, niets meer en niets minder echter zoals we met zijn allen wel al lang weten uiteraard zijn er 2 soorten wetten, een soort voor het gepeupel, wij dus, die DUS met zekerheid al hééééél lang in voorarrest hadden gezeten onder de strengste regimes, en wetten voor dit soort ………(mag uzelf invullen), wat inhoudt dat de zaak “goed moet worden uitgezocht, tot oppe die bodem, waarna de zéér bekende onderste steen, natuurlijk moet boven komen”…..toch……niet dus. Paar vrachtwagen andere stenen erop en rekken die bende zoals bij Edward Heath, Jimmy Saville…en, en, en, en,!!!

  En zeg nu zelf eens…..is deze wereld nu verrot of totaal verrot!

  Mijn bescheiden inschatting in deze….degene die nog veel YT filmpjes maakt met koppen als “Clinton nu echt in Jail enz” die varen er wel bij en voor de rest…….rekken die hap, en daarna nog veel verder rekken die hap……..en verder veel meer vrachtwagens met stenen aanvoeren…..om de beerput vooral goed dicht te houden. Minstens tot 2 a 3 generaties verder zodat……nee, laat ook maar!!!

  Gladiator

  10 likes
 • Patrick.s schreef:

  Zoals Flight TWA 800 was moord,en geen brandstoftank.

  https://www.youtube.com/watch?v=zRORWuTlyws

  7 likes
 • Faya schreef:

  Zoals Iep op 10 januari om 23.57 al zei: ”Toch waren er voor Trump al veel van dit soort berichten.”
  Kan zijn dat je je dat niet meer kunt herinneren of dat je er overheen gelezen hebt.
  Hillary is het niet voor niets niet geworden, hoe vals achterbaks ze ook te werk ging in haar campagne, tot aan dode mensen laten stemmen aan toe.
  Dat valse achterbakse hoort bij hun werkwijze, dat is tekenend voor hun stijl, zie o.a. RTL hier, onderdeel van diezelfde nazi bende.
  Helaas voor hen dat het nu door zo’n beetje iedereen wordt doorzien.

  2 likes
 • Antonio B schreef:

  Geen woord over Pedogate/Pizzagate of de podesta’s met wie de Clintons zeer nauwe banden hebben.

  Zo lang men daar radiostilte in blijft houden uit angst voor represailles, veranderd er niks.

  2 likes
 • Bert schreef:

  Ach ja…. FOX News

  1 likes
 • Shockley schreef:

  Dit geluid over Clinton en Obama komt natuurlijk wel uit het rechterhoekje. Die hoopt natuurlijk ook dat dit alles waar is omdat het hun perceptie bevestigd van wie fout is en wie niet. Geldt ook voor links, zie de aanvallen op Trump. Ook weer de hunkering naar bevestiging van het eigen gelijk. Schadelijk ook. Nepnieuws zorgt voor troebelwater en dan is het makkelijker vissen….

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >