Homepagina » Spiritueel » Vrouw verlost van uitzichtloze, levenslange depressie na uitwerken vorige levens. Lees hier haar opmerkelijke verhaal
Vrouw verlost van uitzichtloze, levenslange depressie na uitwerken vorige levens. Lees hier haar opmerkelijke verhaal

Vrouw verlost van uitzichtloze, levenslange depressie na uitwerken vorige levens. Lees hier haar opmerkelijke verhaal

Een vrouw die haar leven lang worstelde met depressie is genezen nadat ze haar vorige levens had uitgewerkt. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

Joanna Tym (57) uit het Engelse Cheshire zei dat haar ‘pessimistische kijk op de wereld van de ene op de andere dag verdween’ na reïncarnatietherapie.

Zolang ze zich kan herinneren was ze droevig, zonder dat ze wist waarom. Hoewel ze een idyllische jeugd had, werd ze in 1985 gediagnosticeerd met klinische depressie.

Blij gevoel

Tijdens de reïncarnatietherapie kwam ze tot de ontdekking dat ze in een eerder leven was misbruikt als dienstmeisje en uiteindelijk stierf in een inrichting nadat ze zichzelf in brand had gestoken.

In een ander leven was ze een soldaat die vocht in de Krimoorlog.

“Een week na de sessie nam ik al geen antidepressiva meer,” zei de vrouw tegen Femail. “Ik werd wakker met een blij gevoel dat ik nog nooit eerder had ervaren.”

Hoopvol

“Ik heb nu geen antidepressiva meer nodig, ben gezelliger en kijk hoopvol naar de toekomst,” voegde ze toe.

Joanne was naar eigen zeggen depressief vanaf haar geboorte.

Verdwenen

“Ik had een geweldige jeugd: als dochter van een diplomaat reisde ik de hele wereld over, maar ik was altijd heel introvert en verdrietig,” vertelde ze.

Na de regressie verdwenen de negatieve gevoelens opeens. “Regressie heeft mijn kijk op het leven volledig veranderd,” klonk het. “Had ik dit 40 jaar geleden maar gedaan.”

[Daily Mail]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

Een week na de sessie nam ik al geen antidepressiva meer.
als je gelijk stop met antidepressiva dat krijg je verschrikkelijke bijwerkingen.
dit medicijn (als het dat al is)moet je heel langzaam afbouwen.
daarom een beetje raar verhaal.

Berend
Berend
2 jaren geleden

Wat een kletsverhaal. Mensen reïncarneren niet. Nooit gebeurd. En waarom zouden we. Een leven begint en eindigt. Punt. En dat is goed.

Frits
Frits
Reactie op  Berend
2 jaren geleden

Berend vraag mij toch af waarom je zo,n stuk leest als je er niks mee hebt …

Berend
Berend
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

Dat ik er niks mee heb kan ik pad vaststellen ma het gelezen te hebben. Ben niet helderziend want dat bestaat niet.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Berend
2 jaren geleden

Hoe is dat nou Berend om alwetend te zijn?

gys
gys
2 jaren geleden

zo snel genezen
daily mail, dat dan weer wel

Richard
Richard
2 jaren geleden

Bij veel van de berichten op dit forum, ben ik geneigd ze naar het land van de onmetelijke fantasie van de mens te sturen. Maar waarom lees ik ze dan? Omdat de mens graag gelooft in iets dat ongrijpbaar is. Dat is ook de kracht van fantasiefilms. Het is zelfst de kracht van religies en opvattingen en… politici die er maar op los liegen. Maar ik sta niet negatief tegen een forum als deze. Als het de fantasie prikkelt, heeft het al een doel… Geniet van de berichten!

Anna Bella
Anna Bella
1 jaar geleden

Uit eigen ervaring weet ik dat dit klopt en dat we veel meer zijn dan alleen dit lichaam op deze planeet… alles wat over reïncarnatie gaat, is in het westen en op onze planeet succesvol onderdrukt: we herinneren ons letterlijk niets meer van vorige levens en denken daarom dat er niets meer is. Niets is minder waar, en die her-innering ligt in onze cellen opgeslagen. Die komt en kwam tot nu toe naar boven als de tijd daarvoor rijp is. Sinds het moment echter dat ons Melkwegstelsel terecht is gekomen in de zgn. fotonengordel, een grote ruimtelijke wolk van krachtige lichtpartikels, worden onze planeet en dus ook onze lichamen beïnvloed door deze giga influx van energie. Die heeft invloed op ons hele lichaamsveld, onze hersenen, ons hele bewustzijn. Mensen krijgen nu spontaan herinneringen aan vorige levens en vragen zich af of er iets mis is met hen. Er is niets mis. Wat er mis was, was dat we ons dit niet meer konden herinneren omdat het afgeschermd was… om allerlei redenen. Neem je eigen her-innering serieus, en sta open voor andere ideeën en gevoelens dan je tot nu toe vertrouwd zijn. Stap uit je comfort zone en onderzoek, voel… Neem waar en durf te zien. Je ziel zal er blij mee zijn en je voeden met inzichten en hulp, je hoeft er alleen maar om te vragen.

x

Check Also

sociale media

Ben jij nog wel echt vrij, of heeft dit gevaarlijke fenomeen jou ook in zijn greep?

Het gebruik van sociale media zoals Facebook, ...

ua nfn toekomst

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x