Great ResetBinnenland

Burgerinitiatief dwingt parlement tot debat over invloed World Economic Forum op Nederlandse politiek

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Het burgerinitiatief Build Back Better heeft 42.000 handtekeningen verzameld. Dat is genoeg om een debat af te dwingen in de Tweede Kamer over de invloed van het World Economic Forum op de Nederlandse politiek.

De handtekeningen zijn gecontroleerd en de ondersteuningsverklaringen worden dinsdag aangeboden aan de commissie voor de Verzoekschriften en Burgerinitiatieven van de Tweede Kamer.

Uit het niets

Zodra de handtekeningen zijn aangeboden, zal een datum worden geprikt voor het debat in de plenaire zaal. Tijdens dat debat zal oud-Kamerlid Henk Krol een inleidende speech geven.

Het burgerinitiatief is vorig jaar gelanceerd, toen wereldleiders uit het niets de slogan Build Back Better begonnen te gebruiken. Het werd de slogan van de verkiezingscampagne van Joe Biden. Ook koning Willem-Alexander en premier Rutte verwezen er in videoboodschappen naar.

Niet zomaar een ‘praatclubje’

Al snel werd duidelijk dat Build Back Better verbonden is met de Great Reset van het World Economic Forum. Uit communicatie tussen het WEF en de Nederlandse overheid is gebleken dat Nederlandse ministers en ambtenaren actief zijn in tal van projecten van het WEF, waarbij het management loopt via een zogeheten Great Reset Portal. Nederlandse ministers hebben wel toegang, maar Kamerleden en burgers niet.

Het burgerinitiatief stelt dat het WEF niet zomaar een ‘praatclubje’ is, maar een belangrijke organisatie in een netwerk dat naar een mondiaal gecoördineerde politiek streeft. “Een debat hierover in de Tweede Kamer is broodnodig.”


4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Ben benieuwd wat daar geopenbaard gaat worden.

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

“Zodra de handtekeningen zijn aangeboden, zal een datum worden geprikt voor het debat in de plenaire zaal.”
En de geprikte datum wordt…..2030?

Henk
Henk
1 maand geleden

Parlementair zinloos, maar prima dat het zoveel mogelijk in het licht gebracht wordt. Daar heeft de vijand een hekel aan.

Ribbel
Ribbel
1 maand geleden

Ook dit wordt wel weer op een slinkse manier gepareerd.
Geen actieve herinneringe en complotdenkers of zo zal er wel van worden gemaakt.
Helaas, ik wil graag geloven dat het beter wordt, ik ben alleen bang dat het niet eerlijk gaat worden.

Wees sterk en ga ondergronds, op een open manier wordt het niet anders.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x