CoronaMens en Dier

Stortvloed aan boze reacties na tweet Koopmans over 6 coronagevallen: ‘Er komt een dag dat je geëxposed wordt’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Zojuist gehoord: zes mensen ziek door corona. Pas op, mensen. Dat schreef viroloog Marion Koopmans maandag op Twitter. Het leidde tot een stortvloed aan boze reacties. Meer dan 1500 om precies te zijn.

“Hoe voelt het om te zien dat je compleet ontmaskerd bent en dat 95 procent je bullshit niet serieus neemt?” vraagt model en actrice Dorien Rose Duinker, de vriendin van Willem Engel. Professor Eline van den Broek-Altenburg zegt: “Als statisticus begin ik me nu echt zorgen te maken!”

Stemmingmakerij

Toen het stof was neergedaald, schreef Koopmans: “Ok, opmerking over Covid cases in mijn omgeving ging viraal. Laat ik het uitleggen: we zien de circulatie toenemen, met rioolwateronderzoek, met opnames. Ik denk dat ook te merken in mijn omgeving, die opmerking over zes gevallen in mijn directe omgeving van vandaag.”

Volgens haar betekent dit dat het virus ‘weer harder aan het verspreiden is’. “Of verdere maatregelen nodig zijn? Lastig te voorspellen,” schrijft Koopmans.

Van den Broek-Altenburg: “Het lijkt me vooral verstandig te stoppen met deze stemmingmakerij en ons te verdiepen in maatregelen die wél zin hebben gehad en te onderzoeken wat de effecten van de genomen maatregelen écht waren. Bangmakerij en een herhaling van zetten lijkt me geen nuttig advies.”

Ik weet al wat je hebt gedaan

“Ging niet viraal. Nauwelijks likes. Wel onnoemelijk veel commentaar. Dat is wat anders,” reageert BVNL-bestuurder Hans van Tellingen. Fotograaf en antropoloog Teun Voeten vraagt zich af: “Iedereen is toch gevaccineerd of geboosterd? Of werken die vaccinaties niet meer?”

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger haalt snoeihard uit. “Honey. You are full of shit. Er komt een dag dat je [geëxposed] wordt. Ik weet al wat je hebt gedaan. Nu moet het nog bewezen worden en dat my dear; is een kwestie van tijd,” klinkt het omineus.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ludger
Ludger
10 dagen geleden

Ik proef me taart niet meer! Bel gauw een ambulance!

Greet Rieset
Greet Rieset
10 dagen geleden

Erik, (cyber)Space Force does already have all the evidence

William
William
10 dagen geleden

De bezem om te vliegen is weer uit de kast gehaald… even afstoffen en daar gaat de HEKS weer

wakkere
wakkere
10 dagen geleden

Vliegt die heks hier nog steeds rond, dacht dat ze in Davos tegen de kerktoren was gebotst.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

128
0
We lezen graag je reactie!x