CoronaMens en Dier

Stortvloed aan boze reacties na tweet Koopmans over 6 coronagevallen: ‘Er komt een dag dat je geëxposed wordt’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Zojuist gehoord: zes mensen ziek door corona. Pas op, mensen. Dat schreef viroloog Marion Koopmans maandag op Twitter. Het leidde tot een stortvloed aan boze reacties. Meer dan 1500 om precies te zijn.

“Hoe voelt het om te zien dat je compleet ontmaskerd bent en dat 95 procent je bullshit niet serieus neemt?” vraagt model en actrice Dorien Rose Duinker, de vriendin van Willem Engel. Professor Eline van den Broek-Altenburg zegt: “Als statisticus begin ik me nu echt zorgen te maken!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Stemmingmakerij

Toen het stof was neergedaald, schreef Koopmans: “Ok, opmerking over Covid cases in mijn omgeving ging viraal. Laat ik het uitleggen: we zien de circulatie toenemen, met rioolwateronderzoek, met opnames. Ik denk dat ook te merken in mijn omgeving, die opmerking over zes gevallen in mijn directe omgeving van vandaag.”

Volgens haar betekent dit dat het virus ‘weer harder aan het verspreiden is’. “Of verdere maatregelen nodig zijn? Lastig te voorspellen,” schrijft Koopmans.

Van den Broek-Altenburg: “Het lijkt me vooral verstandig te stoppen met deze stemmingmakerij en ons te verdiepen in maatregelen die wél zin hebben gehad en te onderzoeken wat de effecten van de genomen maatregelen écht waren. Bangmakerij en een herhaling van zetten lijkt me geen nuttig advies.”

Ik weet al wat je hebt gedaan

“Ging niet viraal. Nauwelijks likes. Wel onnoemelijk veel commentaar. Dat is wat anders,” reageert BVNL-bestuurder Hans van Tellingen. Fotograaf en antropoloog Teun Voeten vraagt zich af: “Iedereen is toch gevaccineerd of geboosterd? Of werken die vaccinaties niet meer?”

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger haalt snoeihard uit. “Honey. You are full of shit. Er komt een dag dat je [geëxposed] wordt. Ik weet al wat je hebt gedaan. Nu moet het nog bewezen worden en dat my dear; is een kwestie van tijd,” klinkt het omineus.

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ludger
Ludger
1 jaar geleden

Ik proef me taart niet meer! Bel gauw een ambulance!

Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

Erik, (cyber)Space Force does already have all the evidence

William
William
1 jaar geleden

De bezem om te vliegen is weer uit de kast gehaald… even afstoffen en daar gaat de HEKS weer

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Vliegt die heks hier nog steeds rond, dacht dat ze in Davos tegen de kerktoren was gebotst.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x