CoronaBinnenland

Ben jij bij de Science Summit – Uncensored? ‘We verkeren in een revolutionaire crisis op wereldschaal’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Zaterdag vindt in Schiphol-Rijk de Science Summit – Uncensored plaats. Hier wordt het echte verhaal over corona en het plan van The Great Reset onthuld. Met sprekers als Theo Schetters, Kees van der Pijl, Pieter Borger, Pierre Capel, Ivor Cummins, Dolores Cahill, Sucharit Bhakdi, Reiner Füllmich en Robert Kennedy jr.

“Gedurende deze bijeenkomst zult u het echte verhaal over Covid-19 en de Nieuwe Wereldorde-initiatieven richting Agenda 2030 horen. Iedereen die geïnteresseerd is in ongecensureerde wetenschap, echte verhalen gebaseerd op feiten en cijfers is van harte welkom,” valt te lezen op de website van de internationale top, die wordt georganiseerd door Viruswaarheid en Café Weltschmerz.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Politicoloog Kees van der Pijl, één van de sprekers, schreef een boek over de pandemie waarin hij de politieke achtergronden belicht van de crisis, van de lockdowns, van de vaccinatiecampagne. “Ik denk dat we in een revolutionaire crisis verkeren op wereldschaal,” zegt Van der Pijl in een videoboodschap.

Begrip

“Waar het eigenlijk aan ontbreekt, is niet aan verzet – want dat zie je hier en daar opkomen en steeds breder worden – maar wel aan begrip van wat ons nu eigenlijk overkomt,” stelt de politicoloog.

“Samen met mij zullen veel experts uit binnen- en buitenland hun verhaal doen over corona, de aanpak van de coronacrisis, maar ook achterliggende thema’s, zoals bijvoorbeeld de Agenda 2030,” vertelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Belangrijk

Viruswaarheid-voorman Willem Engel licht toe: “We hebben internationale sprekers, zoals Martin Haditsch, Richard Werner, Mads Palvig en nog een aantal andere topsprekers.”

Blommestijn wijst erop dat veel van deze sprekers – waaronder zijzelf – te maken hebben gekregen met censuur en deplatforming. “En daarom is het belangrijk dat het hele verhaal rondom deze thema’s verteld wordt en dat u dat verhaal ook gaat horen.”


4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Clown Bassie
Clown Bassie
1 jaar geleden

Nodig ook de Bilderbergers uit. Zij hebben dit het meest nodig.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

“Ik denk dat we in een revolutionaire crisis verkeren op wereldschaal,”

Zo zou ik het persoonlijk niet willen omschrijven, we bevinden ons momenteel op het Grootste Kantelpunt in de héle Geschiedenis van de Mensheid…Wordt het een Great Reset of een Great Awakening….waarbij de Great Awakening ook automatisch leidt tot een Great Reset…alleen niet de Great Reset waar Klaus Schaap & Führer Rüttler op hadden gehoopt…voortschrijdend inzicht & Collectief Bewustzijn, dat is waarop ik wacht…de tijd is aan onze zijde, geduld een schone zaak…

Joop
Joop
1 jaar geleden

Top de beerput moet open voor het volk wat nu geregeerd wordt door nazi’s Rutte en co met zijn Gestapo wat zich politie noemt de mafketels.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Ik heb dit soort bijeenkomsten jarenlang in Duitsland bezocht.
De Duitse overheid vond dit soort dingen niet leuk en liet dit merken door zaalhuur onmogelijk te maken een door de pers een negatief verhaal te laten verzinnen over de deelnemers. Ondanks dat de locatie geheim werd gehouden stond op de dag zelf (staats)Antifa voor de deur. Want als dit soort evenementen bezoekt ben je uiteraard een racist, een nazi, een alu hoedje en noem het allemal maar op. Mensen veel plezier!

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x