CoronaBinnenland

Ben jij bij de Science Summit – Uncensored? ‘We verkeren in een revolutionaire crisis op wereldschaal’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Zaterdag vindt in Schiphol-Rijk de Science Summit – Uncensored plaats. Hier wordt het echte verhaal over corona en het plan van The Great Reset onthuld. Met sprekers als Theo Schetters, Kees van der Pijl, Pieter Borger, Pierre Capel, Ivor Cummins, Dolores Cahill, Sucharit Bhakdi, Reiner Füllmich en Robert Kennedy jr.

“Gedurende deze bijeenkomst zult u het echte verhaal over Covid-19 en de Nieuwe Wereldorde-initiatieven richting Agenda 2030 horen. Iedereen die geïnteresseerd is in ongecensureerde wetenschap, echte verhalen gebaseerd op feiten en cijfers is van harte welkom,” valt te lezen op de website van de internationale top, die wordt georganiseerd door Viruswaarheid en Café Weltschmerz.

Politicoloog Kees van der Pijl, één van de sprekers, schreef een boek over de pandemie waarin hij de politieke achtergronden belicht van de crisis, van de lockdowns, van de vaccinatiecampagne. “Ik denk dat we in een revolutionaire crisis verkeren op wereldschaal,” zegt Van der Pijl in een videoboodschap.

Begrip

“Waar het eigenlijk aan ontbreekt, is niet aan verzet – want dat zie je hier en daar opkomen en steeds breder worden – maar wel aan begrip van wat ons nu eigenlijk overkomt,” stelt de politicoloog.

“Samen met mij zullen veel experts uit binnen- en buitenland hun verhaal doen over corona, de aanpak van de coronacrisis, maar ook achterliggende thema’s, zoals bijvoorbeeld de Agenda 2030,” vertelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Belangrijk

Viruswaarheid-voorman Willem Engel licht toe: “We hebben internationale sprekers, zoals Martin Haditsch, Richard Werner, Mads Palvig en nog een aantal andere topsprekers.”

Blommestijn wijst erop dat veel van deze sprekers – waaronder zijzelf – te maken hebben gekregen met censuur en deplatforming. “En daarom is het belangrijk dat het hele verhaal rondom deze thema’s verteld wordt en dat u dat verhaal ook gaat horen.”


4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Clown Bassie
Clown Bassie
6 maanden geleden

Nodig ook de Bilderbergers uit. Zij hebben dit het meest nodig.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

“Ik denk dat we in een revolutionaire crisis verkeren op wereldschaal,”

Zo zou ik het persoonlijk niet willen omschrijven, we bevinden ons momenteel op het Grootste Kantelpunt in de héle Geschiedenis van de Mensheid…Wordt het een Great Reset of een Great Awakening….waarbij de Great Awakening ook automatisch leidt tot een Great Reset…alleen niet de Great Reset waar Klaus Schaap & Führer Rüttler op hadden gehoopt…voortschrijdend inzicht & Collectief Bewustzijn, dat is waarop ik wacht…de tijd is aan onze zijde, geduld een schone zaak…

Joop
Joop
6 maanden geleden

Top de beerput moet open voor het volk wat nu geregeerd wordt door nazi’s Rutte en co met zijn Gestapo wat zich politie noemt de mafketels.

Hans
Hans
6 maanden geleden

Ik heb dit soort bijeenkomsten jarenlang in Duitsland bezocht.
De Duitse overheid vond dit soort dingen niet leuk en liet dit merken door zaalhuur onmogelijk te maken een door de pers een negatief verhaal te laten verzinnen over de deelnemers. Ondanks dat de locatie geheim werd gehouden stond op de dag zelf (staats)Antifa voor de deur. Want als dit soort evenementen bezoekt ben je uiteraard een racist, een nazi, een alu hoedje en noem het allemal maar op. Mensen veel plezier!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x