Mens en Dier

Door corona stappen steeds meer artsen uit het systeem: ‘Je bent een uitgiftepunt van Big Pharma’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Artsen willen mensen helpen, maar zijn in werkelijkheid niet meer dan een uitgiftepunt voor de farmaceutische industrie, zegt arts Marije Berkelaar. Zij is de eerste medicijnvrije huisarts en werkt niet samen met Big Pharma.

Tijdens corona hebben heel veel mensen gezien dat de industrie zeer verweven is met politieke en andere agenda’s, merkt Berkelaar op. Dat zijn agenda’s die vanuit angst en constrictie functioneren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Jarenlang geïndoctrineerd

Regulering waarbij separatie optreedt. Letterlijk en fysiek: anderhalve meter afstand, mondkap op, niet aanraken. Maar ook: separatie tussen je hoofd en je lijf, separatie tussen jou en je omgeving.

Artsen worden jarenlang geïndoctrineerd en geloven op den duur dat medicijnen de beste oplossing zijn. Steeds meer artsen en huisartsen stappen uit dat systeem. Berkelaar werkt samen met een huisarts uit België die het combineert en die enorm succesvol is. Zij biedt niet alleen medicijnen, maar ook oliën aan.

Niet meer te tellen

Samen met andere artsen vormt Berkelaar een netwerk dat natuurlijke geneeskunde bevordert. “Hoeveel mensen ik van [maag]zuurremmers af heb kunnen helpen, het is al niet meer te tellen. Het kan.”

Artsen zijn een verlengstuk van de farmacie en doen enkel aan symptoombestrijding. Daarmee wordt het onderliggende probleem niet opgelost. Op dezelfde manier worden er allerlei gifstoffen in je lijf gebracht als je niet oplet. Berkelaar noemt als voorbeeld aluminium in deodorant en fluoride in tandpasta. “Het kan anders.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 208 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
4 maanden geleden

En dit is dus ook een echte arts. 👍👍👍👍👍👍👍👍

snappie
snappie
4 maanden geleden

TOP wie volgt

Bzn
Bzn
4 maanden geleden

De artsen en vooral huisartsen hebben laten zien hoe laf ze zijn. Hun eed geschonden en meegewerkt aan de genocide. Wel demonstreren voor meer salaris en minder druk in Den Haag. Ik zal nooit meer naar een huisarts gaan tenzij het echt niet anders kan. Ze zijn onbetrouwbaar en omkoopbaar. Nu alles uitkomt zijn het plotseling moraalridders. Walgelijk gewoon!!!

Arno
Arno
4 maanden geleden

Het is niet alleen ‘het kan anders’ doch het is noodzaak dat het ook anders moet.
En niet alleen met natuurlijke heelmiddelen alsook met voeding, levensritme en en en…

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x