Homepagina » Buitenland » Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord
Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord
Foto: Wikimedia CC0

Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord

Hillary Clinton heeft in een interview gesuggereerd dat de Democratische presidentskandidaat Tulsi Gabbard in het geheim voor Rusland werkt.

“Ik denk dat ze hun oog op iemand hebben laten vallen die zich kandidaat heeft gesteld namens de Democraten,” zei ze in een interview met David Plouff, de voormalige campagnemanager van Barack Obama.

“Ze is de favoriet van de Russen,” voegde ze toe. “Ze hebben een aantal sites en bots en andere manieren om haar te steunen.”

Koningin van de oorlogsstokers

Tulsi Gabbard begreep gelijk dat deze boodschap aan haar was gericht en liet het er niet bij zitten.

Op Twitter stak ze een tirade af tegen de voormalige minister van Buitenlandse Zaken.

“Bedankt Hillary Clinton. Jij, de koningin van oorlogsstokers, de belichaming van corruptie en de personificatie van de rot die de Democratische Partij al zo lang ziek maakt, bent eindelijk uit de schaduw tevoorschijn gekomen,” schreef ze in een tweet die inmiddels ruim 200.000 keer geliket is.

Nu weten we het

“Vanaf de dag dat ik me kandidaat heb gesteld, wordt geprobeerd mijn reputatie te vernietigen,” voegde ze toe.

“We vroegen ons af wie hierachter zat,” aldus Gabbard. “Nu weten we het: jij bent het al die tijd geweest.”

Rechtstreeks

“Jij en je machtige bondgenoten in de mainstream media en de oorlogsmachine, bang voor de bedreiging die ik vorm,” klonk het.

Gabbard riep Clinton op om zich niet langer achter haar bondgenoten te verschuilen, maar rechtstreeks de strijd met haar aan te gaan.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • vladi schreef:

  pedovore clinton is de belichaming van het ultieme kwaad.
  een loyale minion van de duivel.

  ophangen die handel.

  fff

  40 likes
 • Matt schreef:

  Heel goed gezegd van Tulsi Gabbard en heel moedig!
  Het kan niet hard genoeg van de daken geschreeuw worden om dat spook Hitlery eindelijk voor de rechter te krijgen.
  Maar Tulsi moet goed opletten want anders is zij nr. 103 (of zoiets, de lijst is lang) van mensen die op het spoor waren van de criminele feiten van Hitlery en die ‘zelfmoord’ plegen, soms zelfs met 2 kogels in hun hoofd, of met een op afstand bediende wagen op volle snelheid tegen een boom rijden, net als je belangrijke papieren naar je advocaat wil brengen, dus die auto vat toevallig ook nog vlam zodat alle bewijzen in rok zijn opgegaan, en zo zijn er eigenlijk meer dan voldoende redenen om op zijn minst ondervraagd te worden door een onderzoeksrechter (liefst een Republikein) . Over haar foundation, waar Nederland ook zo graag aan bijdraagt zullen we het maar niet hebben. levert teveel schaamrood op.

  43 likes
 • exegese schreef:

  Ik mag haar wel die Tulsi Gabbard, alleen jammer dat ze lid is van die verderfelijke “democratenkliek”. Uiteindelijk blijven het toch allemaal politici oftewel beroepsleugenaars !

  15 likes
 • René schreef:

  Ouwe koeien kun je het beste in de sloot laten liggen. Geldt trouwens ook voor veel nieuwe koeien.

  9 likes
 • IIS schreef:

  De Clintons zijn goed bevriend met de Rothschild, net als Cristine Lagarde, net als Boris Johnson, welk spel er wordt gespeeld met en voor de Verrothschilds is een vraag, maar het mag duidelijk zijn dat uit dergelijke vriendschappen niet veel goeds kan voortkomen voor de wereld.

  Verder altijd met politici oppassen en ze vooral altijd blijven wantrouwen. Uiteindelijk liggen de echt goede volksvertegenwoordigers vermoord op het kerkhof, zij die leven, links of rechts, zijn met argusogen te betrachten.

  8 likes
  • ronjaspers schreef:

   Ik las onlangs dat hillary haar achternaam rockefeller is.Dat verklaard natuurlijk dat deze demon niet aangeklaagd wordt.De rockefellers/rotschilds (nepjoden) zijn de rijkste en machtigste mensen op aarde.

   5 likes
   • Henk Azie schreef:

    Beste, kunt U een referentie geven? Ik kan hierover echt niets vinden. Tegenwoordig krijg je steeds meer nepinfo . Obama zou ook al geexecuteerd zijn(Fulford), maar een dag of wat terug toch een publieke verschijning van hem…….

    0 likes
    • Faya schreef:

     Ze houden de soap wel gaande, daar zijn ze in gespecialiseerd, Obama nr. 4 heeft inderdaad jongstleden een speech gehouden in Boston ofzo.
     Nancy Pelosi nr. 3 heeft veel hogere wenkbrauwen dan de eerste en ze presteerde het zelfs om op één dag in Moskouw, New Mexico en Washington te zijn. Doe haar dat maar eens na!
     Met The Bolt and The Beautifull hebben ze getest of de schapen erin tuimelde.
     Toen zag je ineens een hele andere Rits, de echte was een poosje in retraite en zelfs Broek deed net of er niets aan de hand was.

     1 likes
     • Henk Azie schreef:

      Beste, ik kan mij voorstellen een Pelosi no3, maar Obama heeft niets meer in te brengen, wat is dan het nut van no4?

      0 likes
   • Odette schreef:

    @ronjaspers, Hillary Diane Rodham Clinton is haar naam, beter lezen helpt soms rare kronkels te voorkomen. Maar ze blijft wie ze is, koningin oorlogsstoker.

    0 likes
  • Faya schreef:

   Het zijn vooral de gladde haantjes/Bokito’s achter de politici en bestuurders van bijv. woningbouwcorporaties waar je voor op moet passen, gezellig borrelend en snuif snuif in een of andere ballentent.
   Die met politici zoals o.a. De Mos wat ál te vriendschappelijke banden onderhouden, want alleen zo kunnen die gladde haantjes/Bokito’s hun individuele privébelangen behartigd zien.

   1 likes
 • velders schreef:

  hilary, je kan deze bloedschuld nooit afkopen…je hebt daar bloed voor nodig van jezelf..en niet van een ander, niks geen ge-mevrouw voor het beest dat jij bent…

  14 likes
 • Christgalactic schreef:

  Allemaal dienaars van de sekte van het alziend oog, die geen ruimte laten voor persoonlijke levenssfeer van een mens.
  Sterker nog ze hechten totaal geen waarde aan de mens. Vandaar dat hun agenda zo snel mogelijk menssrobotten maken inhoud.
  En als men denkt dat het steeds in op de hogere treden van de ladder te vinden is, dat mispakt men zich grondig.
  Onlangs kwam ik een persoon tegen die halsstarrig in de leugen bleef aanhangen, ondanks dat hij overduidelijk was voor ieder mens met gezond boerenverstand! Velen nemen geld boven de waarheid.
  Wat ze natuurlijk na de dood gaan doen, dat is een andere vraag!

  10 likes
 • Jelled schreef:

  The puppet of evil

  1 likes
 • Margie schreef:

  Rothschild vs Boerenbedrog

  1 likes
 • Markje schreef:

  Tja, wat is het weer een….circus. Daar betalen ze voor.
  Whahahaha…

  0 likes
 • x

  Check Also

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >