Het Complot

“Vondst vloeibaar water op Mars is onderdeel van complot”

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aankondiging van NASA over bewijs voor stromend water op Mars, is een leugen en onderdeel van een links complot. Dat stelt Rush Limbaugh, de presentator van een Amerikaanse radioshow waar wekelijks 15 miljoen mensen naar luisteren, zo schrijft Media Matters.

Limbaugh zei verder dat NASA corrupt is gemaakt door de regering Obama en dat de ontdekking van stromend water op de één of andere manier zal worden gebruikt om links beleid erdoor te drukken.

De radiopresentator verwacht dat NASA begraafplaatsen op Mars zal vinden, waarmee het ruimteagentschap bewijst dat het ooit een bloeiende planeet was. De NASA zal vervolgens zeggen dat Mars door klimaatverandering is veranderd in een woestijnplaneet, aldus Limbaugh.

“Kijk naar de temperatuurgegevens die NASA heeft verzameld, die zijn verzonnen,” zei hij. “Er is geen sprake van opwarming, al 18,5 jaar niet. En toch liegen ze erover. Ze verzinnen gewoon de hoeveelheden ijs op de Noord- en Zuidpool, ze verzinnen de temperaturen.”

Limbaugh verwacht dat de NASA op dezelfde manier zal liegen over Mars om haar linkse agenda erdoor te drukken. “Ik ben een grote fan van de wetenschap, maar de NASA is corrupt gemaakt door het huidige regime,” aldus de presentator.

[Faqt]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x