Het Complot

“Vondst vloeibaar water op Mars is onderdeel van complot”

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aankondiging van NASA over bewijs voor stromend water op Mars, is een leugen en onderdeel van een links complot. Dat stelt Rush Limbaugh, de presentator van een Amerikaanse radioshow waar wekelijks 15 miljoen mensen naar luisteren, zo schrijft Media Matters.

Limbaugh zei verder dat NASA corrupt is gemaakt door de regering Obama en dat de ontdekking van stromend water op de één of andere manier zal worden gebruikt om links beleid erdoor te drukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De radiopresentator verwacht dat NASA begraafplaatsen op Mars zal vinden, waarmee het ruimteagentschap bewijst dat het ooit een bloeiende planeet was. De NASA zal vervolgens zeggen dat Mars door klimaatverandering is veranderd in een woestijnplaneet, aldus Limbaugh.

“Kijk naar de temperatuurgegevens die NASA heeft verzameld, die zijn verzonnen,” zei hij. “Er is geen sprake van opwarming, al 18,5 jaar niet. En toch liegen ze erover. Ze verzinnen gewoon de hoeveelheden ijs op de Noord- en Zuidpool, ze verzinnen de temperaturen.”

Limbaugh verwacht dat de NASA op dezelfde manier zal liegen over Mars om haar linkse agenda erdoor te drukken. “Ik ben een grote fan van de wetenschap, maar de NASA is corrupt gemaakt door het huidige regime,” aldus de presentator.

[Faqt]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x