Mens en Dier

Nederlandse pilote 21 dagen opgesloten in quarantainekamp Hongkong

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eva Marseille, pilote op een 747 bij Cathay Pacific, is in Hongkong samen met de rest van haar bemanning opgesloten in een quarantainekamp. Via Instagram laat ze weten dat ze na een vlucht uit Frankfurt negatief zijn getest op corona, maar worden gezien als ‘potentiële nauwe contacten’.

Eva moet 21 dagen in een container doorbrengen. Deze container bevindt zich in een barakkenkamp van de lokale overheid. Ook veel van haar collega’s zijn in de quarantainefaciliteit opgesloten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva – Boeing 747 Pilot (@flywitheva)

Gevoelige kwestie

Omdat het een zeer gevoelige kwestie betreft, moet alle berichtgeving over de situatie via haar werkgever lopen, ook al gebruikt ze daarvoor haar persoonlijke account. “Maar ik wil mijn platform gebruiken om te laten zien en vertellen wat er aan de hand is,” zegt ze.

In een filmpje laat ze haar container zien en zegt ze dat ze de deur niet open mag doen. In de container bevinden zich een bed en een badkamer. “Ik moet hier 21 dagen blijven,” aldus Eva.

Neutraal

Ze krijgt veel interviewverzoeken, maar haar werkgever heeft haar gevraagd om ‘neutraal’ te blijven. “Ik ben zeker niet neutraal,” benadrukt de pilote.

Cathay Pacific heeft de maatregel ingesteld nadat drie piloten van de vliegmaatschappij na een verblijf in Duitsland positief waren getest op corona, meldt Luchtvaartnieuws.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva – Boeing 747 Pilot (@flywitheva)

5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Als zij geprikt is,1 of 2 keer, loopt ze nog veel meer risico in de lucht op grote hoogte.

Realist
Realist
1 jaar geleden

De nieuwe concentratie kampen zijn in ieder geval wat moderner zullen we maar zeggen!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Kan helaas het filmpje niet bekijken, heb geen insta account.
Mar hwt is wel duidelijk dat de mensheid al veroordeeld is, we hoeven zonder tussen komst van een gelijk de bak in vooe een griep virus……

sjakie
sjakie
1 jaar geleden

met dit soort berichten wordt het volk wereldwijd langzaam gemasseerd dat het normaal is dat mensen opgesloten worden in quarantainekampen voor het “algemeen belang”.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x