Homepagina » Binnenland » Bepalen de media wie premier van Nederland is? ‘Dit nieuws is ziek’
premier
Foto: Omroep Brabant CC BY 3.0

Bepalen de media wie premier van Nederland is? ‘Dit nieuws is ziek’

Er circuleert op dit moment een fragment van het programma What the Hague?! op social media waarin hoofdredacteur van het AD Hans Nijenhuis in feite zegt dat de media bepalen wie de premier is van Nederland.

Nijenhuis zegt in het filmpje dat hij eens een e-mail heeft gestuurd naar Rutte nadat de premier met een groot interview in De Telegraaf stond.

Je staat in de verkeerde krant, in een krant van rancuneus Nederland, schreef hij in de mail.

Dit is een beetje hoe het gaat

“De keer erna stond hij bij ons,” sprak Nijenhuis.

Op de vraag of hij dan ook met bepaalde partijen onderhandelt om tot zo’n moment te komen, antwoordde hij dat hij eens in een opwelling gezegd heeft ‘dat we ook Wilders premier kunnen maken als je dat wilt’.

“Misschien moet je dit niet onthullen, maar dit is wel een beetje hoe het gaat,” zei de hoofdredacteur.

Ziek

Het filmpje was ook opiniemaker en columnist Jan Roos niet ontgaan: “Nijenhuis geeft hier toe politiek te bedrijven met zijn krant. Verder nog vragen over het mediakartel?”

Miss Piggy tweette: “Gaat om de linkse boodschap. We wisten het al. Delen mensen. Dit Nederlands nieuws is ziek.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[NTR]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kikoe schreef:

  Misschien is het corona een zegen dat de mensen zich nadien misschien realiseren welke fake hoeren de media zijn.

  39 likes
 • exegese schreef:

  De vraag of er nog enigszins sprake van objectieve nieuwsgaring zou kunnen zijn lijkt me hiermee wel beantwoord. Er woedt zelfs een machtsstrijd tussen de corrupte media en de corrupte politici. Wie denken zij wel wie ze zijn ? Daarom is enig vertrouwen of geloof in beiden volkomen onterecht. We moeten zelf op zoek naar waarheid en feiten en ook dat zullen ze ons zo moeilijk maken, ga er maar aan staan als rechtschapen burger. Wat een verrotte wereld is dit toch, hoe hebben we het zo ver kunnen laten komen ? Wij zijn met zovelen en zij met een zielig klein clubje psychopaten die het klaarspelen de hele mensheid wereldwijd verlamd van angst hun huizen in te jagen op basis van keiharde aantoonbare leugens. Niemand is nog in staat na te denken, laat staan verzet te bieden
  Het onvoorstelbare gebeurt en ze lijken er gewoon mee weg te komen. Shame on us !!!!!
  Hoe gaan we de toekomstige generatie uitleggen dat we ons als makke lammetjes in de val hebben laten lokken ?

  36 likes
  • Piet schreef:

   Er zit iets in het water, of in de lucht wat de mensen beïnvloedt tot ware zombie levels..? Dat de wereld verrot is en meteen ook eindig, geeft aan met wat voor idioten we te maken hebben. Jammer dat de journalisten en de politiek, maar zeker ook de bankiers, allemaal van hetzelfde bedrijf komen. Hoe objectief blijft de verslaggeving dan ? Slager die zijn eigen vlees keurt, een dubieuze autohandelaar die de periodieke autokeuring doet en zo verder. Wij Nederlanders … laten ons gewoon piepelen, het komt wel goed, we zien het wel hoe het verder gaat, morgen weer een dag. Hoe naïef en kinderlijk eenvoudig laten we ons opsluiten en ons contant geld afpakken met een pure leugen. De chip die erna komt en misschien wel de bank-holyday, hangen nog in de lucht, net als de totale teloorgang van een volledig Europa door toedoen van de EU en de klimaat terreur. Inderdaad, zoals exegese al aangeeft….. “Hoe gaan we dit aan de toekomstige generatie uitleggen ?”

   22 likes
   • Willem schreef:

    De hele wereldbevolking laat zich piepelen Piet, kennis van mijn dochter woont in Italie in een afgelegen dorp aan de noordkust, zelfs daar vliegen drones en rijden er politiewagens door de straat en is er een avondklok op straffe van. Het slaat echt nergens op, afstand houden laat me niet lachen, de lucht verspreid elk virus dus waar er 1 voor je loppt en uitademt adem jij weer in, stompzinnigheid.

    24 likes
  • MarcelJ schreef:

   Het grote probleem is dat die zeer kleine groepje mensen de politici, politie, rechtelijke macht en het leger achter zich hebben staan. Geld is macht en macht corrumpeert. En wij, wij staan erbij en kijken er naar. Wij zijn met vele maar hebben slechts knuppels om mee te zwaaien tegenover de meest geavanceerde wapens die zij tot hun beschikking hebben. Wanneer wij het leger achter de bevolking krijgen, alleen dan zijn wij in staat eindelijk deze vicieuze cirkel te doorbreken.

   3 likes
 • Marcus1968 schreef:

  Of er nou een linkse, of een rechtse wind waait; De grote bedrijven kopen zich via de lobbyisten gewoon in, in de politieke partijen. Voor hen, is het gewoon het zelfde marionettenspel. En de media geven daarbij een helpende hand. Want het is vooral koehandel, ‘Old boys network’.

  Ewald van Engelen vertelt hier in een AT5-interview: ‘Banken zeggen gewoon, dat als jullie [journalisten] negatief over ons [banken] schrijven, dan adverteren wij niet meer in jullie krant.
  Zie deze video, vanaf 26:37
  https://www.youtube.com/watch?v=sAWDIiJwUu0&feature=youtu.be&t=26m13s

  23 likes
  • Willem schreef:

   En de abonnementsgelden zouden toereikend moeten zijn om een pamflettarium in stand te houden, maar het is nu eenmaal altijd geld en macht en trek naar meer en nog meer ten koste van alles, zouden ze dat bedoelen met je ziel verkopen aan de duvel.

   11 likes
  • Barry schreef:

   Als journalisten allemaal hun werk doen, kunnen ze nergens meer adverteren. En dat vinden ze niet zo leuk.

   7 likes
 • IIS schreef:

  Er is uiteraard maar één president, deze zit voor 8 jaar in Frankfurt bij de ECB. De rest zijn alles dienstmeisjes van de Rothschild.

  12 likes
 • wolfje schreef:

  gevalletje hardop zeggen dat wat iedereen weet

  10 likes
 • Mikkel schreef:

  Hans Nijenhuis, wat een creep! Helaas is het hele gecorrumpeerde msm-kartel vergeven van dit soort smeerlappen.

  7 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Ach het was toch al zo duidelijk als wat.
  Als er morgen wordt gevraagd om met ze alle in een trein te stappen en vervolgens bij aankomst een douche te nemen i.v.m. hygiëne doet 90% van de bevolking dat kritiekloos.

  5 likes
 • rop schreef:

  Nederland of europa stevent af naar en dictatuur,er is te veel vrijen meningsuiting en dat zal te zijner tijd funest weleens kunnen zijn, omdat de weg van alle vrijheid in spreken en uitingen steeds meer een eigen leven gaat leiden en waardoor het juist steeds moeilijk word om de samenleving door te vele meningsuitingen gevaar gaat oplopen, media internet en vele communicatie middelen word dan aan banden gelegd, door uitschakeling ervan, door deze veelal miscommunicatie waar een ieder zijn mening kan uitten en juist daardoor veel meer agressie opwekt nu kan iedereen nog zijn mening geven ,maar dat zal zo maar ineens afgelopen kunnen zijn via het mediatieve vele kanalen, men krijgt dan een politiestaat en veel minder vrijheidsbeweging en controle wat nu nog kan ,kan dan niet meer,en het kan ook zo zijn dat we dat niet pikken dan hebben we totale chaos,,en dan word het een ieder voor zich..elk land heeft een leider nodig al doen deze veelal ook verkeerde beslissingen, ze zijn niet volmaakt zoals niemand dat is,
  men verwacht het wel, maar dat is een illusie, dus altijd zijn er wel dan voor en tegenstanders, een van deze is dan of word dan de winnaar, voor een korte duur omdat ook deze weer niet altijd de juiste beslissingen nemen, en dat gaat door tot een totale ontevredenheid, met gevolgen die vele kanten kunnen zijn .

  3 likes
 • P. Puk schreef:

  Dit land wordt geregeerd door de rechters en de RIVM.

  1 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ja natuurlijk bepaalt de media dat Rutte onze nationale nar in het Torentje zit.

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >