Homepagina » Het Complot » Bermudadriehoek verantwoordelijk voor verdwijning Boeing 777?
Vermiste Boeing 777 verdwenen in Bermudadriehoek?

Bermudadriehoek verantwoordelijk voor verdwijning Boeing 777?

Het onderzoek naar de verdwijning van de Boeing 777 van Malaysia Airlines richt zich meer en meer op kwaad opzet. Er wordt rekening gehouden met een kaping, maar ook de bemanning wordt onderworpen aan een grondig onderzoek. Het gebied waar de Boeing kan zijn is ontzettend groot.

Hoewel er wordt gezocht naar het verdwenen vliegtuig in een gebied dat zich uitstrekt van Kazachstan tot het zuiden van de Indische Oceaan, is het erg onwaarschijnlijk dat het vliegtuig werd omgeleid via een noordelijke route, aldus de luchtvaartautoriteiten in Kazachstan.

Het lijkt wel alsof de onvindbare Boeing van Malaysia Airlines door een soort Bermudadriehoek in de oneindige leegte werd opgezogen. Losstaand van het feit dat die fatale meetkundige figuur duizenden kilometers verderop ligt en de meeste piloten het bestaan ervan zullen ontkennen, twitterde een Maleisische politicus enkele dagen na de verdwijning: “Nieuwe Bermudadriehoek ontdekt in Vietnamese wateren.” Veel mensen reageerden woedend op het bericht en de man bood kort daarop zijn verontschuldigingen aan.

 

Vermiste Boeing Malaysia Airlines verdwenen in Bermudadriehoek?

Oppositiepoliticus Mohammad Nizar Jamaluddin twittert over een nieuwe Bermudadriehoek.

 

Als vliegtuigen, schepen of zelfs personen van de aardbol verdwijnen, wordt snel teruggedacht aan de befaamde Bermudadriehoek, die sinds de jaren vijftig de wereld voor de gek lijkt te houden. De link tussen de huidige verdwijning en het gebied dat begrensd wordt door Florida, Puerto Rico en Bermuda is op het eerste gezicht ver te zoeken, maar ook bij de verdwijning van vlucht 447 van Air France in 2009 greep men terug naar die mogelijkheid, ook al lag de regio niet op de vluchtroute.

Sinds de jaren veertig en vijftig worden continu verdwijningen in het gebied aangegeven. De website Bermuda-triangle.org verzamelt gegevens van verdwenen schepen en vliegtuigen in de regio. Volgens de website zouden er tussen 1945 en 2008 129 vliegtuigen vermist zijn geraakt in de Bermudadriehoek. In de loop der jaren werd naar mogelijke verklaringen gezocht voor verdwijningen in de Bermudadriehoek. Die gingen van paranormale activiteit, buitenaardse wezens, verbindingen met andere dimensies en tijdperken, afwijkingen in magnetische velden, piraten en het verloren continent Atlantis tot slecht weer en menselijke fouten.

Sommige onderzoekers zeggen dat vlucht MH370 is verdwenen boven een stuk oceaan dat vanaf de globe bekeken precies recht tegenover de Bermudadriehoek ligt. Niemand kan echter met zekerheid zeggen waar het vliegtuig precies is verdwenen. Nadat de communicatie met het vliegtuig werd verbroken, maakte het namelijk een scherpe bocht naar links, om daarna een nieuwe koers te vliegen, aldus de Amerikaanse zender ABC. Op voorhand zou de beweging zijn ingevoerd op de computer die het vluchtplan regelde.

Op YouTube zijn inmiddels beelden opgedoken van een veiligheidscamera waarop te zien is hoe de piloten van de verdwenen Boeing 777 met 239 passagiers de veiligheidscontrole op de luchthaven passeren. Het gaat om de laatste beelden van de piloten voor het vliegtuig van de radar verdween.

[LiveScience]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
6 jaren geleden

Correct, de bermudadriehoek heeft zich tijdelijk verplaatst. Uiteraard het werk van Rusland om zo de wereld af te leiden van de Krim situatie.

Of is het misschien toch slimmer geen overhaaste conclusies te trekken?

Weyland Yutani
Weyland Yutani
6 jaren geleden

Er bevind zich wel degelijk een soort Bermudadriehoek in het gebied waar de Boeing verdween ; De Drakendriehoek ook wel Formosadriehoek genoemd. Dit gebied is identiek aan de Bermudadriehoek.

Rohan
Rohan
6 jaren geleden

Dit is ook een hele interessante theorie zeg.. wauw.

https://plus.google.com/app/basic/stream/z13cv1gohsmbv5jmy221vrfyiz3vdhbop04

Peter II
Peter II
6 jaren geleden

Stel, dat het inderdaad klopt dat de as van het aardoppervlak is verschoven, zoals het tegenwoordig door sommige beweerd wordt, dan lijkt het mij niet onlogisch, dat het magnetische gebied in bepaalde gebieden ook is verschoven. Stel dat deze z.g. ‘Bermuda-driehoek’ te maken heeft, met magnetisme, zoals in bepaalde theorieen, in het verleden al, eerder werd aangehaald, dan lijkt het mij niet onmogelijk dat inderdaad de bermuda-driehoek zich nu ergens anders bevind en dus misschien is verschoven naar een ander gebied op aarde. En dus zou het best waar kunnen zijn, volgens bovenstaande theorie, dat het vliegtuig, net zoals dit in het verleden, daadwerkelijk, ook met andere vliegtuigen en zelfs hele schepen is gebeurd, daardoor spoorloos is verdwenen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Peter II
6 jaren geleden

Als dat zo zou zijn dat de stand van de aarde is veranderd, zouden zon, maan en sterren op een andere plek opkomen en ondergaan. Dat is niet zo…

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

De bermudadriehoek heeft eerder vele malen toegeslagen, dus waarom niet, dit keer ook weer?

octaviumx
octaviumx
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Omdat onderzoeken hebben uitgewezen dat elke driehoek van de zelfde afmetingen met dezelfde hoeveelheid verkeer statistisch gezien niet meer meer onverklaarbare verdwijningen oplevert.

Maar ik vind het ook leuk om er in te geloven 😀 veel over gelezen. maar toch gok ik niet dat dit de oorzaak is.

Mar
Mar
Reactie op  octaviumx
6 jaren geleden

Ik kom niet meer bij @Octaviumx 😀 😀

Sytze
Sytze
6 jaren geleden

NASA heeft al eerder, op 2 juli 2012, bekendgemaakt dat er verborgen tijd/ruimte-portalen bestaan. Lees dit interessante artikel maar eens op de officiële NASA-site.

http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html

Ik zeg absoluut niet dat zo’n verborgen tijd/ruimte-portaal ook daadwerkelijk de oorzaak is van het verdwijnen van de Boeing 777. Wel houd ik er rekening mee dat zoiets toch echt mogelijk is (Bermudadriehoek).

Pietje bell
Pietje bell
6 jaren geleden

De draken driehoek is ong hetzelfde als de bermuda driehoek.Zelf daar ufo,s uit het water zien komen en minuten later weer het water in zien gaan.(1960)Maar persoonlijk denk ik dat de verdwijning van die boeing ergens anders op gebaseerd moet worden.gewoon een mankement aan de kleppen en roer.Volgens Ashtar is iedereen veilig in de hollow earth.En zullen op de juiste tijd naar de oppervlakte wereld terug keren met Jawel De waarheid.

Jippiiiiiiiii!!!
Jippiiiiiiiii!!!
Reactie op  Pietje bell
6 jaren geleden

Laat mij toch niet lachen man!

leerleren
leerleren
Reactie op  Pietje bell
6 jaren geleden

Pietskebell wordt nou eens wakker uit deze onrealistische droom.

Ik raad u ten zeerste aan uzelf eens te verdiepen in soorten argumentatie en dan eens al deze informatie die u zwaar gehersenspoeld heeft nogmaals door te lezen, u zult erachter komen dat niks goed geargumenteerd is tot feit zijnde.

Hiernaast is het zo dat wanneer 2 mensen zeggen dat hollow earth bijvoorbeeld mogelijk kan zijn vanwege 2 punten die niet weergelegd kunnen worden is dit nog geen zekerheid, al helemaal niet wanneer het vergeleken word met de punten die zeggen dat dit niet mogelijk is. Dit zijn dan trouwens niet maar 2 punten maar duizenden punten. Vandaar dat de theorie van hollow earth niet in het nieuws komt. (Ik zie u vaak reageren op shit hier op niburu en zie dat u moeite heeft met de realiteit, vandaar deze reactie van een bezorgd medemens.)

Wellicht heel erg loshangend en slecht verwoord maar ik ga ervanuit dat u mijn punten begrijpt.

Pietje bell
Pietje bell
Reactie op  leerleren
6 jaren geleden

Slaap rustig en vredig verder.Maar goed de massa wordt pas wakker.Maar al te vaak als het te laat is.Alle planeten hebben een holle kern.dus ook de aarde.Lees de remote viewing eens door van Courtney Brown misschien dat er dan bij velen een lichtje gaat branden.Alles is mogelijk in de gehele kosmos.

Jippiiiiiiiii!!!
Jippiiiiiiiii!!!
6 jaren geleden

Ik vond de oude Niburu site veel rustiger ogen en veel leuker! Jammer!

biekoo
biekoo
Reactie op  Jippiiiiiiiii!!!
6 jaren geleden

Als je de site te druk vindt: probeer je browservenster smal(ler) te maken waardoor artikelen etc onder elkaar komen te staan.

densie
densie
Reactie op  Jippiiiiiiiii!!!
6 jaren geleden

dat ben ik h e l e m a a l met je eens!
inderdaad jammer!

little rascal
little rascal
Reactie op  Jippiiiiiiiii!!!
6 jaren geleden

Mee eens. Druk en traag met laden, maar tja dat is WordPress.

glis
glis
6 jaren geleden

Misschien is door een shift de dragons triangle zich verplaatst of groter geworden ?

Alex Donkers
Alex Donkers
6 jaren geleden

Ik dacht dat de Bermuda-driehoek te maken had met een andere samenstelling van het water aldaar. Dat er gassen omhoogborrelen, waardoor de soortelijke massa van het mengsel lager wordt en het drijfvermogen van de schepen dus minder, waardoor ze zinken.

Lil
Lil
Reactie op  Alex Donkers
6 jaren geleden

De Bermuda_Driehoek is een Vortex..alles wat naar beneden getrokken wordt ,kan niet terugkeren..mits…door een verschuiving de hele boel losschiet..
In Lak’ech

x

Check Also

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x