Het Complot

Bermudadriehoek verantwoordelijk voor verdwijning Boeing 777?

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het onderzoek naar de verdwijning van de Boeing 777 van Malaysia Airlines richt zich meer en meer op kwaad opzet. Er wordt rekening gehouden met een kaping, maar ook de bemanning wordt onderworpen aan een grondig onderzoek. Het gebied waar de Boeing kan zijn is ontzettend groot.

Hoewel er wordt gezocht naar het verdwenen vliegtuig in een gebied dat zich uitstrekt van Kazachstan tot het zuiden van de Indische Oceaan, is het erg onwaarschijnlijk dat het vliegtuig werd omgeleid via een noordelijke route, aldus de luchtvaartautoriteiten in Kazachstan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het lijkt wel alsof de onvindbare Boeing van Malaysia Airlines door een soort Bermudadriehoek in de oneindige leegte werd opgezogen. Losstaand van het feit dat die fatale meetkundige figuur duizenden kilometers verderop ligt en de meeste piloten het bestaan ervan zullen ontkennen, twitterde een Maleisische politicus enkele dagen na de verdwijning: “Nieuwe Bermudadriehoek ontdekt in Vietnamese wateren.” Veel mensen reageerden woedend op het bericht en de man bood kort daarop zijn verontschuldigingen aan.

 

Vermiste Boeing Malaysia Airlines verdwenen in Bermudadriehoek?
Oppositiepoliticus Mohammad Nizar Jamaluddin twittert over een nieuwe Bermudadriehoek.

 

Als vliegtuigen, schepen of zelfs personen van de aardbol verdwijnen, wordt snel teruggedacht aan de befaamde Bermudadriehoek, die sinds de jaren vijftig de wereld voor de gek lijkt te houden. De link tussen de huidige verdwijning en het gebied dat begrensd wordt door Florida, Puerto Rico en Bermuda is op het eerste gezicht ver te zoeken, maar ook bij de verdwijning van vlucht 447 van Air France in 2009 greep men terug naar die mogelijkheid, ook al lag de regio niet op de vluchtroute.

Sinds de jaren veertig en vijftig worden continu verdwijningen in het gebied aangegeven. De website Bermuda-triangle.org verzamelt gegevens van verdwenen schepen en vliegtuigen in de regio. Volgens de website zouden er tussen 1945 en 2008 129 vliegtuigen vermist zijn geraakt in de Bermudadriehoek. In de loop der jaren werd naar mogelijke verklaringen gezocht voor verdwijningen in de Bermudadriehoek. Die gingen van paranormale activiteit, buitenaardse wezens, verbindingen met andere dimensies en tijdperken, afwijkingen in magnetische velden, piraten en het verloren continent Atlantis tot slecht weer en menselijke fouten.

Sommige onderzoekers zeggen dat vlucht MH370 is verdwenen boven een stuk oceaan dat vanaf de globe bekeken precies recht tegenover de Bermudadriehoek ligt. Niemand kan echter met zekerheid zeggen waar het vliegtuig precies is verdwenen. Nadat de communicatie met het vliegtuig werd verbroken, maakte het namelijk een scherpe bocht naar links, om daarna een nieuwe koers te vliegen, aldus de Amerikaanse zender ABC. Op voorhand zou de beweging zijn ingevoerd op de computer die het vluchtplan regelde.

Op YouTube zijn inmiddels beelden opgedoken van een veiligheidscamera waarop te zien is hoe de piloten van de verdwenen Boeing 777 met 239 passagiers de veiligheidscontrole op de luchthaven passeren. Het gaat om de laatste beelden van de piloten voor het vliegtuig van de radar verdween.

[LiveScience]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
10 jaren geleden

Correct, de bermudadriehoek heeft zich tijdelijk verplaatst. Uiteraard het werk van Rusland om zo de wereld af te leiden van de Krim situatie.

Of is het misschien toch slimmer geen overhaaste conclusies te trekken?

Weyland Yutani
Weyland Yutani
10 jaren geleden

Er bevind zich wel degelijk een soort Bermudadriehoek in het gebied waar de Boeing verdween ; De Drakendriehoek ook wel Formosadriehoek genoemd. Dit gebied is identiek aan de Bermudadriehoek.

Rohan
Rohan
10 jaren geleden

Dit is ook een hele interessante theorie zeg.. wauw.

https://plus.google.com/app/basic/stream/z13cv1gohsmbv5jmy221vrfyiz3vdhbop04

Peter II
Peter II
10 jaren geleden

Stel, dat het inderdaad klopt dat de as van het aardoppervlak is verschoven, zoals het tegenwoordig door sommige beweerd wordt, dan lijkt het mij niet onlogisch, dat het magnetische gebied in bepaalde gebieden ook is verschoven. Stel dat deze z.g. ‘Bermuda-driehoek’ te maken heeft, met magnetisme, zoals in bepaalde theorieen, in het verleden al, eerder werd aangehaald, dan lijkt het mij niet onmogelijk dat inderdaad de bermuda-driehoek zich nu ergens anders bevind en dus misschien is verschoven naar een ander gebied op aarde. En dus zou het best waar kunnen zijn, volgens bovenstaande theorie, dat het vliegtuig, net zoals dit in het verleden, daadwerkelijk, ook met andere vliegtuigen en zelfs hele schepen is gebeurd, daardoor spoorloos is verdwenen.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x