Homepagina » Het Complot » Bermudadriehoek verantwoordelijk voor verdwijning Boeing 777?
Vermiste Boeing 777 verdwenen in Bermudadriehoek?

Bermudadriehoek verantwoordelijk voor verdwijning Boeing 777?

Het onderzoek naar de verdwijning van de Boeing 777 van Malaysia Airlines richt zich meer en meer op kwaad opzet. Er wordt rekening gehouden met een kaping, maar ook de bemanning wordt onderworpen aan een grondig onderzoek. Het gebied waar de Boeing kan zijn is ontzettend groot.

Hoewel er wordt gezocht naar het verdwenen vliegtuig in een gebied dat zich uitstrekt van Kazachstan tot het zuiden van de Indische Oceaan, is het erg onwaarschijnlijk dat het vliegtuig werd omgeleid via een noordelijke route, aldus de luchtvaartautoriteiten in Kazachstan.

Het lijkt wel alsof de onvindbare Boeing van Malaysia Airlines door een soort Bermudadriehoek in de oneindige leegte werd opgezogen. Losstaand van het feit dat die fatale meetkundige figuur duizenden kilometers verderop ligt en de meeste piloten het bestaan ervan zullen ontkennen, twitterde een Maleisische politicus enkele dagen na de verdwijning: “Nieuwe Bermudadriehoek ontdekt in Vietnamese wateren.” Veel mensen reageerden woedend op het bericht en de man bood kort daarop zijn verontschuldigingen aan.

 

Vermiste Boeing Malaysia Airlines verdwenen in Bermudadriehoek?

Oppositiepoliticus Mohammad Nizar Jamaluddin twittert over een nieuwe Bermudadriehoek.

 

Als vliegtuigen, schepen of zelfs personen van de aardbol verdwijnen, wordt snel teruggedacht aan de befaamde Bermudadriehoek, die sinds de jaren vijftig de wereld voor de gek lijkt te houden. De link tussen de huidige verdwijning en het gebied dat begrensd wordt door Florida, Puerto Rico en Bermuda is op het eerste gezicht ver te zoeken, maar ook bij de verdwijning van vlucht 447 van Air France in 2009 greep men terug naar die mogelijkheid, ook al lag de regio niet op de vluchtroute.

Sinds de jaren veertig en vijftig worden continu verdwijningen in het gebied aangegeven. De website Bermuda-triangle.org verzamelt gegevens van verdwenen schepen en vliegtuigen in de regio. Volgens de website zouden er tussen 1945 en 2008 129 vliegtuigen vermist zijn geraakt in de Bermudadriehoek. In de loop der jaren werd naar mogelijke verklaringen gezocht voor verdwijningen in de Bermudadriehoek. Die gingen van paranormale activiteit, buitenaardse wezens, verbindingen met andere dimensies en tijdperken, afwijkingen in magnetische velden, piraten en het verloren continent Atlantis tot slecht weer en menselijke fouten.

Sommige onderzoekers zeggen dat vlucht MH370 is verdwenen boven een stuk oceaan dat vanaf de globe bekeken precies recht tegenover de Bermudadriehoek ligt. Niemand kan echter met zekerheid zeggen waar het vliegtuig precies is verdwenen. Nadat de communicatie met het vliegtuig werd verbroken, maakte het namelijk een scherpe bocht naar links, om daarna een nieuwe koers te vliegen, aldus de Amerikaanse zender ABC. Op voorhand zou de beweging zijn ingevoerd op de computer die het vluchtplan regelde.

Op YouTube zijn inmiddels beelden opgedoken van een veiligheidscamera waarop te zien is hoe de piloten van de verdwenen Boeing 777 met 239 passagiers de veiligheidscontrole op de luchthaven passeren. Het gaat om de laatste beelden van de piloten voor het vliegtuig van de radar verdween.

[LiveScience]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jippiiiiiiiii!!! schreef:

  Ik vond de oude Niburu site veel rustiger ogen en veel leuker! Jammer!

  21 likes
 • Pietje bell schreef:

  De draken driehoek is ong hetzelfde als de bermuda driehoek.Zelf daar ufo,s uit het water zien komen en minuten later weer het water in zien gaan.(1960)Maar persoonlijk denk ik dat de verdwijning van die boeing ergens anders op gebaseerd moet worden.gewoon een mankement aan de kleppen en roer.Volgens Ashtar is iedereen veilig in de hollow earth.En zullen op de juiste tijd naar de oppervlakte wereld terug keren met Jawel De waarheid.

  5 likes
  • leerleren schreef:

   Pietskebell wordt nou eens wakker uit deze onrealistische droom.

   Ik raad u ten zeerste aan uzelf eens te verdiepen in soorten argumentatie en dan eens al deze informatie die u zwaar gehersenspoeld heeft nogmaals door te lezen, u zult erachter komen dat niks goed geargumenteerd is tot feit zijnde.

   Hiernaast is het zo dat wanneer 2 mensen zeggen dat hollow earth bijvoorbeeld mogelijk kan zijn vanwege 2 punten die niet weergelegd kunnen worden is dit nog geen zekerheid, al helemaal niet wanneer het vergeleken word met de punten die zeggen dat dit niet mogelijk is. Dit zijn dan trouwens niet maar 2 punten maar duizenden punten. Vandaar dat de theorie van hollow earth niet in het nieuws komt. (Ik zie u vaak reageren op shit hier op niburu en zie dat u moeite heeft met de realiteit, vandaar deze reactie van een bezorgd medemens.)

   Wellicht heel erg loshangend en slecht verwoord maar ik ga ervanuit dat u mijn punten begrijpt.

   6 likes
   • Pietje bell schreef:

    Slaap rustig en vredig verder.Maar goed de massa wordt pas wakker.Maar al te vaak als het te laat is.Alle planeten hebben een holle kern.dus ook de aarde.Lees de remote viewing eens door van Courtney Brown misschien dat er dan bij velen een lichtje gaat branden.Alles is mogelijk in de gehele kosmos.

    2 likes
  • Jippiiiiiiiii!!! schreef:

   Laat mij toch niet lachen man!

   7 likes
 • Sander schreef:

  Correct, de bermudadriehoek heeft zich tijdelijk verplaatst. Uiteraard het werk van Rusland om zo de wereld af te leiden van de Krim situatie.

  Of is het misschien toch slimmer geen overhaaste conclusies te trekken?

  11 likes
 • Weyland Yutani schreef:

  Er bevind zich wel degelijk een soort Bermudadriehoek in het gebied waar de Boeing verdween ; De Drakendriehoek ook wel Formosadriehoek genoemd. Dit gebied is identiek aan de Bermudadriehoek.

  11 likes
 • Coeus schreef:

  Voor het mysterie van de Bermudadriehoek is twintig jaar geleden een plausibele verklaring gevonden: methaangas-blowouts. Het werkt als volgt: in de zeebodem bevindt zich methaangas. Soms komt ineens een grote wolk methaangas vrij. Die stijgt snel op en verspreidt zich in de lucht. Het wateroppervlak verliest door het gas zijn draagkracht en een schip zinkt, valt eigenlijk, naar de zeebodem, waar het wordt toegedekt met slib. Methaangas-blowouts gaan namelijk gepaard met verschuivingen van de zeebodem. Er is videomateriaal te vinden van een schip dat zo zinkt. Het is een kwestie van seconden.

  De wolk methaangas hangt vervolgens in de lucht. Als je daar doorheen vliegt (en er verdwenen met name laagvliegende (propellor-)vliegtuigen), krijgen de motoren onvoldoende zuurstof en vallen uit. Of een vonk laat de wolk ontploffen. In beide gevallen stort het vliegtuig op het water, waar het dan dus snel zinkt en onder de zeebodem verdwijnt. Ook twee daar vaak bij gerapporteerde verschijnselen kunnen worden verklaard. Kompassen die op hol slaan en elektrische apparatuur die raar doet: zo’n wolk gas is sterk elektromagnetisch geladen. Piloten die gedesorienteerd en verward raken: die ademen gas in en te weinig zuurstof.

  Het wil niet zeggen dat alle verdwijningen ermee verklaard kunnen worden, maar wetenschappers denken dat het er wel een aantal zijn. Methaangas-blowouts komen relatief vaak voor in het gebied.

  9 likes
 • Peter II schreef:

  Stel, dat het inderdaad klopt dat de as van het aardoppervlak is verschoven, zoals het tegenwoordig door sommige beweerd wordt, dan lijkt het mij niet onlogisch, dat het magnetische gebied in bepaalde gebieden ook is verschoven. Stel dat deze z.g. ‘Bermuda-driehoek’ te maken heeft, met magnetisme, zoals in bepaalde theorieen, in het verleden al, eerder werd aangehaald, dan lijkt het mij niet onmogelijk dat inderdaad de bermuda-driehoek zich nu ergens anders bevind en dus misschien is verschoven naar een ander gebied op aarde. En dus zou het best waar kunnen zijn, volgens bovenstaande theorie, dat het vliegtuig, net zoals dit in het verleden, daadwerkelijk, ook met andere vliegtuigen en zelfs hele schepen is gebeurd, daardoor spoorloos is verdwenen.

  5 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Als dat zo zou zijn dat de stand van de aarde is veranderd, zouden zon, maan en sterren op een andere plek opkomen en ondergaan. Dat is niet zo…

   3 likes
 • 3Hoekje schreef:

  ik weet wel zeker dat er een onzichtbare eiland zweeft tussen de wolken in
  in elk geval een wolk dat steeds als het zelfde er uit ziet zal een bijzonder heden kunnen zijn .
  ik weet ook wel zeker dat het zo is en ik wil binnen kort ook zien hoe ze het opgenomen hebben op video camera hoe ze verdwenen als bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde .

  0 likes
 • keesje schreef:

  ja maar als zelf ufo,s verdwijnen vraag je je toch af in welk gat ze dan zijn verdwenen maar dat terzijde rijst bij mij de vraag wat ze in de resterende tijd dan doen ik bedoel tijdens de verdwijning

  6 likes
 • Huisheks schreef:

  Goh, ik dacht dat iedereen hier toch het predicaat “nuchtere hollander” verdiende.
  Dit vliegtuig is niet “zomaar” verdwenen, al denken sommigen direct aan Aliens of Driekhoeken.
  Ik geloof eerder in de slechtheid van sommige idioten, die hun vuige plannen al lang voorbereid hebben.
  Dat deze in overheidsinstellingen verkeren, daarover hoeft geen twijfel over te bestaan.
  Wanneer komt de volgende “terroristische” aanval op een gebouw in… laten we zeggen…. Rusland??
  Als de dollar niet meer als hoofdvaluta geaccepteerd wordt, weten we allemaal wel uit welke richting we deze zg. aanvallen mogen verwachten. De Amerikaanse Hegemonie is absoluut ten einde.
  Al vind ik de Arrogantie van de USA tot ongekende hoogte stijgen, vooral naar de EU toe.
  Wordt vervolgd; we wachten de volgende stap af….

  6 likes
 • Silber-eye schreef:

  Het vliegtuig zal gekaapt zijn en geland op een voor het oog verborgen landingsbaan ergens op een van de vele eilandjes in de regio, de Rolls-Royce transponder zal inmiddels onklaar zijn gemaakt nadat de media deze wetenschap gedeeld heeft met de wereld.
  Vermoedelijk zal het toestel gespiegeld worden en ingezet worden voor een terreuraanslag ergens in de
  westerse wereld, een aanslag welke de 911 aanslag moet overtreffen.

  Vermoed ik …

  5 likes
 • Kalki schreef:

  De bermudadriehoek heeft eerder vele malen toegeslagen, dus waarom niet, dit keer ook weer?

  2 likes
  • octaviumx schreef:

   Omdat onderzoeken hebben uitgewezen dat elke driehoek van de zelfde afmetingen met dezelfde hoeveelheid verkeer statistisch gezien niet meer meer onverklaarbare verdwijningen oplevert.

   Maar ik vind het ook leuk om er in te geloven 😀 veel over gelezen. maar toch gok ik niet dat dit de oorzaak is.

   2 likes
 • Sytze schreef:

  NASA heeft al eerder, op 2 juli 2012, bekendgemaakt dat er verborgen tijd/ruimte-portalen bestaan. Lees dit interessante artikel maar eens op de officiële NASA-site.

  http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html

  Ik zeg absoluut niet dat zo’n verborgen tijd/ruimte-portaal ook daadwerkelijk de oorzaak is van het verdwijnen van de Boeing 777. Wel houd ik er rekening mee dat zoiets toch echt mogelijk is (Bermudadriehoek).

  4 likes
 • marten vilijn schreef:

  oh my god a triangle is responsible for all of this, what’s next an alien invasion?

  4 likes
 • gerie schreef:

  meegenomen door de buitenaardsen en ze KOMEN terug

  4 likes
 • doctor schreef:

  wibbly wobbly timey wimey its all about the time vortex and if you get Sucked into the time vortex well good luck with it nobody’ll see you again during your endless drift in the enormous time vortex

  4 likes
 • Alex Donkers schreef:

  Ik dacht dat de Bermuda-driehoek te maken had met een andere samenstelling van het water aldaar. Dat er gassen omhoogborrelen, waardoor de soortelijke massa van het mengsel lager wordt en het drijfvermogen van de schepen dus minder, waardoor ze zinken.

  3 likes
  • Lil schreef:

   De Bermuda_Driehoek is een Vortex..alles wat naar beneden getrokken wordt ,kan niet terugkeren..mits…door een verschuiving de hele boel losschiet..
   In Lak’ech

   0 likes
 • octaviumx schreef:

  Ehm… echt… De wereld heeft 2 jaar gezocht naar een airbus, en uiteindelijk gevonden… maar een vliegtuig wat er alle schijn van heeft gekaapt te zijn, is verdwenen door de “draken driehoek” (Ik ga er even niet op in of deze al dan niet bestaan. dat wordt echt te vermoeiend). Noem me iets te nuchter, maar als transponders worden uitgeschakeld, routes worden gekozen om radar te ontwijken. Ga ik toch uit van een kaping. If it quacks like a duck, it walks like a duck, It might not be a duck, but you can be sure it ain’t no platypus.

  Voordat ik van een kaping cq crash al dan niet het gevolg van de ander, over ga op; meegenomen door aliens, over gegaan naar een andere dimensie dan wel opgeslokt door de draken driehoek,( die voor zover ik weet niet helemaal op de laatst bekende route lag) heb ik om 10.36 gewoon behoefte aan drank, of andere verdovende middelen. Want de laatste keer dat ik mediteerde kreeg ik dat soort fantastische informatie niet door.

  3 likes
 • biekoo schreef:

  Gekaapt IDD maar daarna alsnog in het water ‘geland’.

  3 likes
 • john schreef:

  Ik vrees ook dat deze airbus gebruikt gaat worden voor een grote aanslag.

  En vraag me af, wat er met de reizigers is gebeurt. Ik geloof niet in UFO en draken driehoek.

  3 likes
 • Gert schreef:

  M.i. geen Bermuda driehoek of iets dergelijks. Ik denk dat één van de piloten (of allebei) iets anders met
  het vliegtuig van plan waren, maar door brandstofgebrek alsnog ergens in zee gestort zijn.
  Een 777-200ER van ruim 250 ton landt je niet zo maar ergens, je hebt minimaal 1.400 meter landingsbaan nodig en als je dit toestel op een ongewone plek (klein vliegveldje b.v.) neerzet dan zijn er altijd mensen die dit zien.
  Een landing op een onverharde baan is met dit type uitgesloten zonder zeer ernstige schade.

  3 likes
 • glis schreef:

  Misschien is door een shift de dragons triangle zich verplaatst of groter geworden ?

  2 likes
 • Aad schreef:

  Ja, Het is mogelijk dat het vlietuig verdwenen is ala Bermudadriehoek. Er zijn vier gebieden in de wereld die dezelfde electrotatische gebieden zijn waaronder de Chinese zee. Bekijk het boek van Berlitz maar.Met enorme magnetische velden. Het compas veranderd zonder dat je het door heb.Het verdwijnen van schepen en vliegtuigen is niet nieuw. Krachtsvelden,tijdgaten zijn er in de wereld.
  Verzuiging heet dat, zonder een metaalstuk te zien.De kracht is enorm. Het vliegtuig kan ineens itevoorschijn komen in 2055

  2 likes
 • Anon schreef:

  Foul play er is geen twijfel meer
  Time will tell…
  https://www.youtube.com/watch?v=nlOIjJhBAl4

  1 likes
 • ernie schreef:

  sonic rainboom yay
  hey where is that plane gone to

  1 likes
 • jro schreef:

  De bekende amerikaanse schrijver Charles Berlitz heeft behalve een boek over de Bermuda Driehoek ook een boek geschreven over de zgn. Duivels Driehoek, tussen Japan en Taiwan, waar vele schepen en vliegtuigen zijn verdwenen in de loop der tijd. Indien vanuit de geografische ligging van de Bermuda Driehoek een lijn getrokken wort door het middelpunt van de aarde, dan komt die lijn kennelijk precies uit in de Duivels Driehoek. (uitgeverij De Kern, 2de hands nog wel verkrijgbaar)
  Maar ik vermoed dat dit vliegtuig domweg gekaapt is en wellicht ergens in Pakistan is geland b.v.
  Typisch dat de mobieltjes nog in tact waren wanneer ze gebeld werden en zodoende had men ‘t vliegtuig kunnen traceren via GPS, lijkt me zo.
  Ik hoop dat de passagiers en bemanning nog in leven zijn en binnenkort worden vrijgelaten !

  0 likes
 • dehugden schreef:

  Telefoons moeten toch uit in een vliegtuig?

  0 likes
 • edjahcalhero schreef:

  documentaires over de Bermuda driehoek laten zien dat er zeer waarschijnlijk sprake is van methaanhydraten in de bodem. In de Japanse zee komt dit ook voor in een diepe trog. Niets kan blijven drijven als deze gassen naar boven komen en eenmaal in de lucht is een kleine vonk genoeg om
  de heleboel te laten ontploffen.

  0 likes
 • Wilco schreef:

  Ik denk dat het vliegtuig in een andere demensie beland is, maar het kan zo zijn dat het ook gewoon momenteel aan de grond staat en wordt vol geladen met bommen.

  0 likes
 • Vladimir schreef:

  Ik ben dat die 777 is gekaapt en dat die ooit weldenkend terugkeer

  0 likes
 • x

  Check Also

  thunberg

  ‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

  Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

  Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

  Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

  De Tonopah Test Range is een militaire ...

  >