Homepagina » Gezondheid » VIDEO: “Er bestaat niet zoiets als een veilig vaccin”
VIDEO: Er bestaat niet zoiets als een veilig vaccin

VIDEO: “Er bestaat niet zoiets als een veilig vaccin”

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zegt op haar website dat vaccins die in het Rijksvaccinatieprogramma zijn opgenomen kunnen worden aangemerkt als zeer veilig. Steeds meer artsen die jaren onderzoek hebben gedaan naar vaccins geven hun professionele mening over het onderwerp. De argumenten van artsen die geen vertrouwen hebben in vaccins kunnen niet worden genegeerd.

De wetenschap is er simpelweg nog niet uit. Het debat is – in tegenstelling tot wat veel gezondheidsinstanties beweren – nog niet voorbij. Suzanne Humphries is opgeleid tot medisch arts en was tussen 1989 en 2011 werkzaam in de gezondheidszorg. In die jaren was ze er getuige van hoe vaak patiënten tussen wal en schip belanden en er nieuwe ziektes ontstaan. Ze keerde de conventionele geneeskunde de rug toe om te werken aan een holistische benadering.

Humphries was een nefroloog, ze hield zich bezig met nieraandoeningen. Een nefroloog richt zich met name op de functie en werking van de nieren, en behandelt deze zo nodig met medicatie of dialyse.

Vaccinmakers en gezondheidsinstanties zijn al geruime tijd op de hoogte van de gevaren die vaccins met zich meebrengen, maar hebben ervoor gekozen deze informatie te verdoezelen en kudde-immuniteit te bereiken. Overal krijg je te horen dat vaccins zeer veilig en bovendien noodzakelijk zijn, hoewel dat duidelijk niet het geval is. Stel jezelf de vraag waarom men wil doen geloven dat ze veilig en noodzakelijk zijn, terwijl er zoveel wetenschappelijke studies kunnen worden gevonden waaruit het tegendeel blijkt.

Vertrouw je de farmaceutische bedrijven, de reclames, de miljardairs, of vertrouw je het onderzoek, waaruit duidelijk blijkt dat er twee kanten van het verhaal zijn. Doe onderzoek naar de vaccinmakers, waar ze vandaan komen, door wie ze zijn opgestart. Kijk naar hun aandeelhouders, ontdek welke bedrijven ze controleren. Je komt hoe dan ook interessante connecties tegen.

Omdat er meestal woordvoerders van grote bedrijven of miljardairs aan het woord komen over de veiligheid van vaccins, is het goed om deze informatie ook eens te horen uit de mond van een arts die er jarenlang onderzoek naar heeft gedaan.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • kengai schreef:

  Welke idioot heeft ooit bedacht dat zulke jonge kinderen, maar ook dieren, moeten worden gevaccineerd.
  Alleen psychopaten kunnen zoiets bedenken en het ook nog voor elkaar krijgen dat iedereen zijn baby laat vergiftigen.
  Wou dat ik dit 20 jaar eerder had geweten dan had ik mijn zoon dit nooit aangedaan.

  17 likes
  • Roeland schreef:

   Nou, vaccins werken gewoon wel.
   Misschien is er nu een overdaad, maar niettemin, er is een reden waarom we geen kinkhoest, polio en pokken meer hebben. Die reden heet vaccinatie.

   Weet je nog van laatst? Die bijbel belt verloor een aantal kinderen puur en alleen omdat ze die arme mensjes niet ingeent hadden. Het is geen fabeltje. Als je het lichaam laat wennen aan een ziekte, dan kan hij er tegen later.

   2 likes
   • perry schreef:

    Er is 1 meisje van 17 overleden aan mazelen en die was gehandicapt en zat in een rolstoel . De rest van de kindjes zijn er gewoon nog. Op dit moment is er in denhaag bij veel kinderen mazelen geconstateerd en die zijn wel ingeënt. Heb daar een vriendin die werkt in het ziekenhuis op de kinderafdeling Dus zeg jij t maar

    7 likes
   • Helen Snowdon schreef:

    Als je niet zelf hebt onderzocht wat vaccinaties teweeg kunnen brengen en je gaat klakkeloos af op de (zeer onbetrouwbare) overheid zegt, dan wordt heel hoog tijd dat je ontwaakt uit je geconditioneerde realiteit.

    6 likes
   • jeroen schreef:

    Ehm, je bedoelt dat vaccins wel degelijk een werking hebben. En dat ben ik volledig met je eens. Alleen de werking van vaccins heeft niks te maken met het voorkomen van ziekten. Kinkhoest bestaat nog steeds en voornamelijk bij gevaccineerde kinderen. Polio is een seizoensziekte wat verbonden was met gewasbestrijding (o.a. DDT). Daarom komt polio nog steeds voor in landen waar gif wat in EU verboden is nog gebruikt wordt. En pokken… Tja, het vaccin bleek dodelijker dan de ziekte zelf.

    Je mag denken (geloven) wat je wil, maar open staan iets wat (nog) niet in jouw paradigma past stimuleert ontwikkeling. Geloof me, dat is echt waar 😉

    3 likes
 • Jack schreef:

  Weetje wat mij opvalt, iedereen weet altijd zo goed wat slecht is.
  Maar niemand komt met een goed alternatief.

  – Kraan water is vergiftigd, de flessen water in de supermarkten zijn niet goed.

  ik geloof dat zeker! maar een oplossing voor gezond drinken aangezien we water nodig hebben in ons lichaam? daar komt niemand mee.

  – Fruit en groente wordt bespoten. Gezond fruit en groente waar te vinden? Daar komt niemand mee.

  – Vaccinaties. Slecht voor onze kinderen, wij leven er allemaal mee, en zijn toch behoorlijk ver in ons leven gekomen ondanks de allergieën, en de mankementen die we misschien niet zouden hebben zonder. Maar wat zouden we wel op kunnen lopen zonder vaccinatie?
  Dat weet niemand.

  Ja er zijn mensen die het niet hebben gedaan met goede verhalen, maar ook mensen met slechte verhalen! Dat geld ook voor wel leven met vaccinaties.

  Ik heb een kleine van nog geen jaar en laat mijn kleine met moeite vaccineren.

  Maaaarr… is het dan slimmer om voor het onbekende pad te kiezen en mijn kleine niet te laten vaccineren, of is het slimmer om voor het bekende pad te kiezen door te vaccineren en zo dan toch te weten waar het door komt?

  Denk even na voordat jullie posten over de negatieve dingen, zonder een positieve oplossing te hebben.

  Hoe slecht deze corrupte wereld ook is. Zolang wij als klanten van medicatie en vergiftigd voedsel
  niet met een beter alternatief kunnen komen. Dan is dit het beste wat we hebben.

  Met zeuren is er nog nooit een probleem opgelost.

  Fijne dag verder!

  Jack

  1 likes
  • matiashugo schreef:

   Lieve Jack,

   je verhaal klink me bekend in de oren, zo vaak dat ik het hoor en steeds moeilijker dat ik het vindt.

   lastig vindt ik dat het geld kost om jezelf goed te voeden zonder vergif. nog lastiger is het om dat te bepalen voor je kind.

   ik heb zelf geen kinderen althans nog niet. maar ik hoop je een goed voorbeeld geven over hoe ik het leef:

   ik ben geboren met een schildklierafwijking, vanaf me 5de last van eczeem, tot m’n 8ste kon ik geen chocolade met hazelnoot eten en zoals veel van mijn soort genoten net iets minder proportioneel qua lichaam, op m’n 14de gediagnosticeerd met ADD en als laatste ben ik ook nog eens allergisch voor wolvet en nanoline ( linalool ) wat in bijna alles wat met huidverzorging te maken heeft zit.

   door vooral het laatste ben ik als kind al bewust over elk smeersel, deo, paste, shampoo, etc wezen nadenken. en als ik een reactie had moest ik een remmend pil nemen namelijk tavegil waarvan al mijn reactie vermogen naar de gallemieze gingen gedurende een kuur. schoolpiriode was een ramp

   dus alles moest dermo. – ik werd er alleen niet echt schoon van.
   toen moest alles bio, – beetje te duur om te delen en zeker in de portemonnee van mam’s want paps was er niet. zeker als je 2 broers hebt.

   wat ik nu doe al ruim een jaar is alles wat betreft huidverzorging zelf maken. goedkoop, biologisch efficiënt en vooral betaalbaar. genoeg over te vinden op het web.

   ik had voor mijn vertrek uit NL een moestuin met seizoen s groenten hele jaar door genieten van zeker te weten goed voedsel. Zonder GIF! 😀 en super sociaalen leerzaam, ook voor de kids. van gezond eten koop je al snel veel minder omdat het beter voed en je gooit minder weg.

   waterfiltratie en doe het zelf systemen zijn in overvloed ook op de kraan aansluitbaren en doe het zelf filters. goedkope en dure. simp voorbeelt uit goede intentie wat ook mn leven lang al werkt is dankjewel zeggen tegen alles.

   en om verder op de dame uit het YT filmpje, kort en bondig vactineer je kind vooral niet zoals geld je comfortzone domineert zou je imuum voor deze lui slechts ook een markt zijn en dat ten koste van natuurecht en goed van de groei van je kind. helaas is dat een boel geleuter want je houd altijd mensen over die het er niet mee eens zijn. het is vooral belangrijk te kiezen wat je voelt vanuit je hart, jouw zelfde hart dat zo resoneerd met je pas geboren kind in deze warre wereld vol extremen.

   ik denk dat iedere oplossing zijn weg al heeft gevonden op deze site zo niet dan wel elders op het vrije web…

   natuurecht is ook gezondheid en ik denk altijd aan dat wat mijn oudste zij is dat de wereld zoals jij het ziet een weerspiegeling is van jezelf… gins het punt berijkt is van je vragen hoop ik dat je meer over jezlf te weten bent gekomen en ik hoop dat het resulteert in een liefdevolle keuze voor je nakomeling.

   ik vindt je reactie supergoed want van nogmeer gezaggie kom je niet uit op een hogere waarheid of een bruikbaar reactie. tis een soorte mette van dooie punt.

   in ieder geval dan namens de goei intenties van dit artikel denk goed na omtrent gezondheid en de disconnectie van het imuumsysteem in ons hedendaagse bestaan.

   Mvg,

   Matias Hugo

   PS: typen gaat vrij moelijk op een autocorigeerende Mac in het engels :$

   3 likes
 • evelyne schreef:

  Ja Roeland.. Omdat de big farma ons dat verteld moeten wij dat natuurlijk voor zoete koek slikken..

  Waarom hebben ze zolang de ingredienten van die inentingen verborgen gehouden? Juist ja omdat het neurotoxische stoffen zijn die zware mentale beschadigingen aan zoiets fragiels als een pasgeboren baby toe kunnen brengen.. Raar he dat hoe meer er ingeent wordt hoe meer de autisme cyfers de lucht inschieten.. Maar goed ik neem aan dat jij daar geen probleem mee hebt om je kind mentale schade toe te brengen.. Dus voor jou is het een makkelijke keus..

  3 likes
 • montana schreef:

  Als je zegt dat vaccinaties werken spoor je egt niet ten eerste ziektes zijn gecreeerd door mensen dus als we niet ziek woorden zijn vaccinaties ook overbodig maar ze houden de ziekte populatie in stand zodat ze geld kunnen verdienen aan zieke mensen doe je huis werk eerst goed voor je je mondt open trekt bij niburu je moet nog heel wat leren

  2 likes
 • evelyne schreef:

  Ps Roeland.. Nou blijkt dat kinderen die ingeent zijn tegen de rode hond en de bof deze ziekte vaker krijgen dan niet geente kinderen.. Beetje raar nietwaar?

  0 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >