Gezondheid

VIDEO: “Er bestaat niet zoiets als een veilig vaccin”

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zegt op haar website dat vaccins die in het Rijksvaccinatieprogramma zijn opgenomen kunnen worden aangemerkt als zeer veilig. Steeds meer artsen die jaren onderzoek hebben gedaan naar vaccins geven hun professionele mening over het onderwerp. De argumenten van artsen die geen vertrouwen hebben in vaccins kunnen niet worden genegeerd.

De wetenschap is er simpelweg nog niet uit. Het debat is – in tegenstelling tot wat veel gezondheidsinstanties beweren – nog niet voorbij. Suzanne Humphries is opgeleid tot medisch arts en was tussen 1989 en 2011 werkzaam in de gezondheidszorg. In die jaren was ze er getuige van hoe vaak patiënten tussen wal en schip belanden en er nieuwe ziektes ontstaan. Ze keerde de conventionele geneeskunde de rug toe om te werken aan een holistische benadering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Humphries was een nefroloog, ze hield zich bezig met nieraandoeningen. Een nefroloog richt zich met name op de functie en werking van de nieren, en behandelt deze zo nodig met medicatie of dialyse.

Vaccinmakers en gezondheidsinstanties zijn al geruime tijd op de hoogte van de gevaren die vaccins met zich meebrengen, maar hebben ervoor gekozen deze informatie te verdoezelen en kudde-immuniteit te bereiken. Overal krijg je te horen dat vaccins zeer veilig en bovendien noodzakelijk zijn, hoewel dat duidelijk niet het geval is. Stel jezelf de vraag waarom men wil doen geloven dat ze veilig en noodzakelijk zijn, terwijl er zoveel wetenschappelijke studies kunnen worden gevonden waaruit het tegendeel blijkt.

Vertrouw je de farmaceutische bedrijven, de reclames, de miljardairs, of vertrouw je het onderzoek, waaruit duidelijk blijkt dat er twee kanten van het verhaal zijn. Doe onderzoek naar de vaccinmakers, waar ze vandaan komen, door wie ze zijn opgestart. Kijk naar hun aandeelhouders, ontdek welke bedrijven ze controleren. Je komt hoe dan ook interessante connecties tegen.

Omdat er meestal woordvoerders van grote bedrijven of miljardairs aan het woord komen over de veiligheid van vaccins, is het goed om deze informatie ook eens te horen uit de mond van een arts die er jarenlang onderzoek naar heeft gedaan.

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kengai
kengai
10 jaren geleden

Welke idioot heeft ooit bedacht dat zulke jonge kinderen, maar ook dieren, moeten worden gevaccineerd.
Alleen psychopaten kunnen zoiets bedenken en het ook nog voor elkaar krijgen dat iedereen zijn baby laat vergiftigen.
Wou dat ik dit 20 jaar eerder had geweten dan had ik mijn zoon dit nooit aangedaan.

montana
montana
10 jaren geleden

Als je zegt dat vaccinaties werken spoor je egt niet ten eerste ziektes zijn gecreeerd door mensen dus als we niet ziek woorden zijn vaccinaties ook overbodig maar ze houden de ziekte populatie in stand zodat ze geld kunnen verdienen aan zieke mensen doe je huis werk eerst goed voor je je mondt open trekt bij niburu je moet nog heel wat leren

evelyne
evelyne
10 jaren geleden

Ja Roeland.. Omdat de big farma ons dat verteld moeten wij dat natuurlijk voor zoete koek slikken..

Waarom hebben ze zolang de ingredienten van die inentingen verborgen gehouden? Juist ja omdat het neurotoxische stoffen zijn die zware mentale beschadigingen aan zoiets fragiels als een pasgeboren baby toe kunnen brengen.. Raar he dat hoe meer er ingeent wordt hoe meer de autisme cyfers de lucht inschieten.. Maar goed ik neem aan dat jij daar geen probleem mee hebt om je kind mentale schade toe te brengen.. Dus voor jou is het een makkelijke keus..

evelyne
evelyne
10 jaren geleden

Ps Roeland.. Nou blijkt dat kinderen die ingeent zijn tegen de rode hond en de bof deze ziekte vaker krijgen dan niet geente kinderen.. Beetje raar nietwaar?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x