Homepagina » Buitenland » Coronapaniek: Zo ziet het ‘oorlogsgebied’ rond de ziekenhuizen eruit. Schrik niet
ziekenhuizen

Coronapaniek: Zo ziet het ‘oorlogsgebied’ rond de ziekenhuizen eruit. Schrik niet

Volgens de mainstream media zijn ziekenhuizen in New York veranderd in een ‘oorlogsgebied’. Ze spreken van een ‘apocalyptische nachtmerrie’. Burgemeester Bill de Blasio voorspelde dat tot wel vier miljoen inwoners besmet zullen raken met het coronavirus.

Tijdens een persconferentie zei hij dat mensen zullen sterven tenzij de federale overheid ingrijpt.

Gouverneur Andrew Cuomo heeft duizenden beademingsapparaten besteld en gaf opdracht tot de bouw van noodziekenhuizen om te voorkomen dat de normale ziekenhuizen overspoeld zullen worden met coronapatiënten.

Niets ongewoons

Columnist en radiopresentator Todd Starnes heeft afgelopen weekend persoonlijk een tweetal ziekenhuizen in Brooklyn bezocht.

Bij de ziekenhuizen was niets ongewoons te zien. Ze werden al helemaal niet ‘overspoeld door patiënten’.

In de media gaan ook foto’s rond van verpleegsters die vuilniszakken zouden moeten dragen wegens een tekort aan ziekenhuiskleding.

Iedere dag

Die foto’s zijn inmiddels gedebunkt door het Mount Sinai-ziekenhuis. Het ziekenhuis verklaarde tegenover NBC News dat de verpleegsters onder de vuilniszakken gewoon hun persoonlijke beschermingsmiddelen dragen.

Er circuleren ook foto’s van overvolle ziekenhuizen in New York waarop de bedden tot in de gang staan, maar dat gebeurt daar vrijwel dagelijks, aldus Starnes.

Heel weinig informatie

Het is volgens hem verdacht dat de autoriteiten maar heel weinig informatie verstrekken over de zorgcapaciteit.

Starnes maakte onderstaande beelden van het ‘oorlogsgebied’ buiten een ziekenhuis in Brooklyn. Schrik niet:


[Todd Starnes]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcus1968
Marcus1968
11 maanden geleden

Duidelijk! Maar welk belang speelt er dan, dat overheden de hele wereld in lockdown gooien? Mensen die niet meer naar buiten komen, kopen geen goederen in de winkels; Met geen consumptie schaadt dit de economie; Voor zowel kleine, als grote bedrijven, toch alleen maar…?

Meer beelden:
#FilmYourHospital Conspiracy Theory Trends On Twitter, Suggesting Coronavirus Pandemic Is A Hoax
https://brobible.com/culture/article/film-your-hospital-coronavirus-conspiracy-theory-video/

In het artikel gequoatte link-video, staat ook op youtube: ‘Todd Starnes Shows us the NY war zone’
https://www.youtube.com/watch?v=mmmpkynohCM

Philip
Philip
Reactie op  Marcus1968
11 maanden geleden

“Duidelijk! Maar welk belang speelt er dan, dat overheden de hele wereld in lockdown gooien? Mensen die niet meer naar buiten komen, kopen geen goederen in de winkels; Met geen consumptie schaadt dit de economie; Voor zowel kleine, als grote bedrijven, toch alleen maar…?”

Kleine bedrijven wel, de grote niet, die hebben genoeg geld op de rekening staan en kunnen spot goed koop lenen, zij zijn vaak ook de echte eigenaars van de banken.
De grote multinationals gaan nu al die andere kleine bedrijven opslokken, want dat betekend uit eindelijk totale controle van de consumptie markt en nog meer winsten.

De banken zelf, opteren nu wederom voor een digitale eenheidsmunt, voorheen was de bevolking daar tegen gekant, maar nu in eens is papierengeld en munt geld vies geworden.
Ze zitten allemaal met hun fikken aan hun bankkaart, bankautomaten (pinnen voor de Nederlanders) alsof dat dan niet vies is, dat zit ook vol bacteriën en virussen.

Het zijn vooral de ouderen, zieke en zwakke mensen die sterven aan het virus, de elite noemt deze mensen useless eaters, omdat deze veel meer geld kosten (gezondheidszorg) dan dat ze uiteindelijk nog opbrengen.

Er gebeurd niets in deze klote wereld, dat al niet op voorhand gepland is door dat elitaire gespuis (banken, multinationals zijn in handen van slechts een handvol familie lijnen)
Persoonlijk wist ik al wat er ging aankomen, alleen had ik niet verwacht dat het nu in eens zo heel snel ging gaan.

PS: jaren geleden een online game gespeeld, ik was in een groep terecht gekomen van hoog geplaatste militairen op rust, bank medewerkers, wetenschappers en politieke medewerkers.
Voor dat de wereld het al wist, wist men mij daar al te vertellen dat Amerika met de volgende presidentsverkiezingen, voor het eerst een zwarte president ging krijgen..er was toen van Obama zelfs nog geen spraken in de media.
Eerst geloofde ik het niet, tot Obama op het toneel verscheen, sindsdien ben ik echt wakker geworden en volg ik alles op de voet en ik kan je garanderen, er komt nog meer aan.

Minder vrijheden, minder privacy , niet meer vrij verplaatsen, verplichte vaccinatie, het word een totale politie staat met een digitale eenheidsmunt en een globale regering.
Dus ja de meeste zgn voorzorgsmaatregelen die vandaag van kracht zijn, zijn blijvend, komt er van als de blinde schapen zich vrij willig naar de slachtbank laten leiden.
Heb genoeg mensen gewaarschuwd wat er ging komen, maar nogmaals, had het niet allemaal in eens zo snel verwacht, dacht dat het met mondjes maand in voegen ging treden!!

Slapers, Shame you all!!

Willie
Willie
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

Heel frusterend Philip; ik ken je probleem. Roeptoeter al jaren en jaren. In tegenstelling tot jou dacht ik dat het al veel eerder zou gebeuren en vond dat het wakker worden veel te langzaam ging en was bevreesd dat het dan te laat zou zijn. Inmiddels is het zover en inderdaad opeens versneld (?) en nog zien veel mensen niet wat er aan de hand is. Triest. En nu is het “we stonden erbij en keken ernaar”. What next?

Philip
Philip
Reactie op  Willie
11 maanden geleden

Weet je, ik werk nu in de gezondheidszorg, meer kan ik ook niet zeggen, kwestie van mij zelf en mijn familie te beschermen.
Maar een vorig werk, waar men mij lichamelijk en mentaal hebben kapot gemaakt, moest ik na een tijd zwijgen van de collega’s en vooral het management.
Want alles wat ik zei, ze gaan uw pensioen af pakken, je gaat langer en harder moeten werken voor minder loon, ze gaan het roken verbieden etc…
Werd gewoon werkelijkheid, men had bang van mij..niet fijn hoor!!

Mijn probleem is dat ik gewoon goed kan onthouden, niet alles maar toch heel veel, mijn intuïtie daar kan ik ook niet onderuit.
Dat heeft zijn voordelen maar ook zijn nadelen, in het beging ging ik daar mentaal aan kapot.
Maar ondertussen heb ik mij daar bij neergelegd, ik kan de wereld toch niet veranderen, ik kan de mensen toch niet veranderen, wetende dat ze het zelf niet willen.

Maar achter af moeten ze ook niet meer komen janken!!!

Marcus1968
Marcus1968
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

@Philip: ” … Slapers, Shame you all!! ”

Nou, nou, nou… Dat klinkt toch ook wel weer èrg van ‘Ik ben de alwetende. En jullie zijn de plebs, de nitwitz…’

Ja, ook ik wist dat de grote koekiemonsters graag alle (kleine) koekjes opeten.
Dat er aan de top psychopaten op leidinggevende posities zitten, daar wi ik ook wel in meegaan. De Cheneys, Rumsfelds, Wolfowitz, Boltons, Pompeop’s, enz van deze wereld.

Dat de deep state een gewetenloze kliek is, die geen moeite heeft met false flags als 9/11, de aanval op Pearl Harbour die ze lieten gebeuren, Boston aanslag, enz, dat neem ik ook wel aan. Maar een complete (wereld-)economie laten instorten… Met als doel de (kleinte) koekjes op te eten. In een aantal complot-theorieën kan ik meegaan. Maar deze gaat me te ver. In ieder geval te ver, voor m’n voorstellingsvermogen…

Marcus1968
Marcus1968
Reactie op  Marcus1968
11 maanden geleden

Trouwens,

” … PS: jaren geleden een online game gespeeld, ik was in een groep terecht gekomen van hoog geplaatste militairen op rust, bank medewerkers, wetenschappers en politieke medewerkers. … ”

@Philip, jij bent undercover gegaan in die deep state…?

Philip
Philip
Reactie op  Marcus1968
11 maanden geleden

Heel toevallig in een bepaalde groep terecht gekomen, het game is trouwens EVE online, was betalend vandaar ook dat ik het niet meer speel, werd me te kostelijk.

We hebben het daar echt over heel veel onderwerpen gehad, Iran, Rusland, China, het probleem Israël/Palestina, de economie, Europa om maar enkele te noemen.
Er waren zelfs IT ‘ers die de servers en computers deden van Schotland Yard….daarom dat ik ook weet dat Jack de Ripper een vrouw was, Diana vermoord is.

Weet je, niets weten is niet goed, maar langs de andere kant is het goed dat veel mensen het allemaal niet weten/willen weten.

In deze wereld gebeurd niets zonder reden, het doel heiligt de middelen.

Philip
Philip
Reactie op  Marcus1968
11 maanden geleden

Je neemt het op zoals je zelf wilt, kijk gewoon naar België, we hebben een regering via een staatsgreep, want al die ministers zijn vorige jaar in Mei afgestraft.

Kijk ook eens naar hoeveel grote fusies van bedrijven er de laatste 5/10 jaren zijn gebeurd, de grote slokken de kleintjes op.

Kijk ook eens naar hoeveel machtige CEO’s de laatste maanden ontslag hebben genomen of de fakkel hebben overgegeven.

Kijk ook eens naar welke bedrijven, regeringsinstellingen het meeste profijt hebben.

Gewoon doen, alle info is op het internet te vinden, zelfs op de erkende officiële sites!!

PS: ik zeg niet dat ik alwetend ben, verre van zelfs, maar ik ben tenminste wel wakker en zie de wereld zoals die echt is, door en door rot, door en door corrupt.

Marcus1968
Marcus1968
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

Welke fusie’s er gebeuren, stoelendans onder CEO’s; Dat gaat me allemaal veel te ver, om dat allemaal bij te gaan houden.

Maar ik volg:
– NineForNews,
– GeoTrendlines,
– MarketUpdate,
– Maarten Verheyen,
– Novini.nl
– GoudPortal.nl,
– Businessam.be,
– Cafe Weltschmerz interviews (o.a. Karel van Wolferen, Kees van der Pijl, Arno Wellens, Willem Middelkoop), en ik vergeet vast nog wel iets.

Ik beschouw mezelf als vrij goed op de hoogte met het geopolitieke, en Too Big To Fail banken-nieuws.

Smoets
Smoets
Reactie op  Marcus1968
11 maanden geleden

De geldprinter draait overuren. De Federale reserve bank is ook alweer van wie? Europa, moet erg diep in de buidel tasten om ons te “redden”. Die hulp moet betaald worden, wie zal onderaan de rekening zijn handtekening zetten? Juist u en ik, Jan Modaal. Internet verder bewaakt, regeringen doen gedwongen vaccinaties. Begin mei of juni kunnen we allemaal weer voorzichtig de draad oppakken en juli/augustus doen we allemaal opgelucht ademhalen. Vieren we met zijn allen dat we het overleeft hebben. Het najaar zorgt voor golf nummer 2, nog meer inperkingen/maatregelen. Laatste opmerking, ook hier redden we ons weer uut.

frans
frans
Reactie op  Marcus1968
11 maanden geleden

Vanaf 1 april tot 10 april gaan de VS in totale lockdown . het WWW . alles gaat uit op communicatie gebied je tel zal het niet meer doen.
!0 zwarte dagen zijn het. Waarin de hele duistere kliek wordt opgeruimd. Mogelijk met militaire gevechten tussen het leger van de democraten en dat van de republiek.

rop
rop
11 maanden geleden

Ik denk toch dat we maar elk mediatieve kanaal niet meer serieus moeten nemen, want daardoor gaat veel speculatieve berichten rond die totaal niet meer voor een goede reden vatbaar is ,,Eigenlijk Complete Ordelijke Orde met Ordelijke Chaos met een Gecamoufleerde Chaos Orde, de mediatieve gebeuren smult van deze twee tegenstrijdigheden met volle teugen trapt iedereen erin..

H.J.
H.J.
11 maanden geleden

Mijn insteek is simpel.
Natuurlijk is er iets.
Elk jaar is er iets.

In het griepseizoen 2018/2019 stierven ruim 2900 personen meer als verwacht.
In het griepseizoen 2017/2018 was de oversterfte het hoogst.

Als de grafdelvers en of de stokers van het crematorium moeten overwerken, dan moeten we elkaar gaan waarschuwen.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
11 maanden geleden

voor deel van de corona pandemie.. 2020

we hebben dit jaar geen griep epedemie

durft het cbs straks de cijfers wel naast elkaar te leggen in grafieken van ook de afgelopen jaren..

Marco
Marco
Reactie op  :adrianus-johannes.
11 maanden geleden
't Roode Vaan
't Roode Vaan
11 maanden geleden

Het is nochtans opvallend, dat de Nederlandse politici, die – althans in woorden – het meest strijden tegen de Elite, het machtskartel, de nieuwe orde, namelijk Wilders en Baudet, die streven naar een volstrekte lockdown van de samenleving.
Naar het blijkt, heeft deze opstelling een averechts effect op de kiezers.
Het electoraat van de PVV en het FvD schijnt massaal over te lopen naar de VVD van Rutte.
Dat is verontrustend als men weet, dat er volgend jaar parlementsverkiezingen zijn.
Tenzij beide heren de campagne gaan voeren op basis van de complot-theorie van Jensen.
Het coronavirus zal derhalve zijn invloed krijgen in alle facetten van de maatschappij.

Philip
Philip
Reactie op  't Roode Vaan
11 maanden geleden

Het maakt echt niet uit op wie je stemt of niet, het zijn allemaal dezelfde, de ene verkondigd het wat mooier dan de andere maar dat is het dan ook.

Zaai haat, tweedracht en heers!!

x

Check Also

rutte

Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better

Kamerlid Henk Krol vroeg demissionair premier Rutte ...

griepgevallen

Nul griepgevallen vastgesteld deze winter: ‘Wat een poppenkast leven we in’

Een opmerkelijk bericht in de media: er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x