CoronaBuitenland

Arts Pierre Kory over sterfte onder jonge mensen: dit is een grote horrorshow, ze vegen het onder het tapijt

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Donderdag verzorgde de Amerikaanse arts Pierre Kory de openingsspeech van een congres in Brazilië. Hij sprak onder meer over zijn reis, censuur en de ijzeren greep van Big Pharma op de geneeskunde.

In de laatste twee minuten van zijn speech ging hij in op de tragedie die zich momenteel voltrekt. “Mensen vallen dood neer. Jonge mensen die niet wakker worden. Gezonde, mooie, jonge mensen, ze worden niet wakker,” sprak Kory.

Dit moet stoppen

“Ze worden gevonden in auto’s, ze worden gevonden op parkeerplaatsen, op hun favoriete plekken, namelijk de atletiekbanen, overal ter wereld. Ze sterven. Jonge mensen vallen dood neer en ze vegen het onder het tapijt,” verzuchtte hij.

Kory voegde toe dat hij woest wordt als hij dergelijke verhalen in de krant leest. “Dit moet stoppen. We moeten deze kinderen beschermen.”

Horrorshow

Deze tragedie treft niet alleen jonge mensen, maar alle leeftijdsgroepen.

“Het zijn niet alleen de kinderen. Het zijn jonge vaders en moeders en alle baby’s die het niet redden als gevolg van dit vaccin,” zei Kory, die sprak van een grote ‘horrorshow’. “Dit is extreem moeilijk, vooral als je weet wat er speelt en hier elke dag mee geconfronteerd wordt.”

“Maar we blijven de waarheid vertellen, we blijven objectief en open-minded. We komen hier doorheen,” benadrukte de arts.

4.8 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Ig Pharma wordt aangestuurd door Gates.

Hamala
Hamala
5 maanden geleden

De WAARHEID zal zegevieren👍

Marco
Marco
5 maanden geleden

De meest frustrerende “ik zei het toch” ooit.

Arnie
Arnie
5 maanden geleden

Vorige week heeft een vrouw van 30 jaar oud op de Pley brug, Arnhem, een hart stilstand gekregen één uur voor dit tragisch moment had ze een booster shot genomen.
Het wrange is, dat ze mij vorig jaar nog zat uit te leggen hoe belangrijk de vaccinaties zijn voor ons.
Rust zacht Laura.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x