Homepagina » Universum » VIDEO: Alien-jagers claimen dat er gebouwen zijn op Venus
VIDEO: Alien-jagers claimen dat er gebouwen zijn op Venus

VIDEO: Alien-jagers claimen dat er gebouwen zijn op Venus

Volgens alien-jagers is er leven op Venus. In een 20 minuten durend filmpje op YouTube analyseert mundodesconocido foto’s die door NASA-sonde Magellan van de planeet zijn gemaakt. Dat meldt FoxNews.

Van een aantal objecten die hij ontdekte, heeft hij een 3D-model gemaakt. Onder de video schrijft mundodesconocido dat de afbeeldingen ‘enorme steden en kunstmatige structuren tonen die lijken te zijn gebouwd door een buitenaards ras dat de tweede planeet in ons zonnestelsel heeft bewoond of gekoloniseerd’.

Magellan werd op 4 mei 1989 gelanceerd en kwam op 10 augustus 1990 aan bij Venus. De ruimtesonde bracht het planeetoppervlak nauwkeurig in kaart met behulp van radar. Het was de opvolger van de Pioneer Venus.

Hoewel Venus ook wel de ‘tweelingzuster’ of ‘zusterplaneet’ van de aarde wordt genoemd, komt er volgens de NASA in tegenstelling tot de aarde geen platentektoniek voor op de planeet. Magellan onthulde ook dat tenminste 85 procent van het oppervlak van Venus is bedekt met vulkanen. De gemiddelde temperatuur is er zo’n 480 graden Celcius.

Op 13 oktober 1994 verbrandde Magellan in de Venusiaanse dampkring.

[FoxNews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Omnec Onec was born on the astral level of the planet Venus and came to Earth with her own physical body in 1955.

 • Kalki schreef:

  Omdat het 480 graden Celcius op Venus is wonen er etherische rassen.

 • Elise49 schreef:

  Mensen moeten kijken naar de Alien agenda.(agenda 20/30) Koelbloedige “mensen”(half mens/half hybride), die een Niburu uitvoeren via technologie(zoveel mogelijk mensen opruimen/ermee experimenteren) Zodat zij(bepaalde bloedlijnen) zelf de baas kunnen blijven in een volgend tijdperk. De enige god die goed/rechtvaardig voor ons is, is de god van de natuurlijke orde.(heeft geen gezicht/staat voor het element hout/al het levende)
  De ster(DAVID/zegel van solomon/zeven zegels) staat voor 2 goden. De dubbele piramide. Alle kennis. Via de technologie(kopieert alles) neemt men al het levende over en zo creëert men een nieuw tijdperk.
  De agenda is luguber. Zeker voor ons als gewoon mens(groep 3). De enige manier om deze lugubere agenda te overleven tot het einde is jezelf verkopen. Je moet dus mee met de technologie. Anders sterf je eerder. Word je tegengewerkt en opgeruimd. Gebeurt nu al.

 • Coeus schreef:

  Toch leuk, om een hobby te hebben.

 • Solaris schreef:

  Ze moeten daar ook veel belasting betalen, om de opwarming van de venus tegen te gaan.

 • days of our lives schreef:

  Grote kolder dit artikel. Als er één planeet is in het zonnestelsel die ongeschikt is voor bebouwing en leven aan de grond, is het Venus wel.

  • Paco schreef:

   Hangt af van je definitie van leven. Als je denkwereld beperkt is tot hoe het leven op onze eigen planeet werkt: ja, mee eens. Maar leven hoeft niet per sé te gedijen bij water, zuurstof, koolstof, licht en een bepaalde temperatuur en luchtdruk. Er zijn zo veel combinaties van elementen, druk en temperatuur mogelijk waarbij organismen waar we ons geen voorstelling bij kunnen maken kunnen leven.

 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  wetenschappers

  Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

  De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

  >