Universum

VIDEO: Alien-jagers claimen dat er gebouwen zijn op Venus

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens alien-jagers is er leven op Venus. In een 20 minuten durend filmpje op YouTube analyseert mundodesconocido foto’s die door NASA-sonde Magellan van de planeet zijn gemaakt. Dat meldt FoxNews.

Van een aantal objecten die hij ontdekte, heeft hij een 3D-model gemaakt. Onder de video schrijft mundodesconocido dat de afbeeldingen ‘enorme steden en kunstmatige structuren tonen die lijken te zijn gebouwd door een buitenaards ras dat de tweede planeet in ons zonnestelsel heeft bewoond of gekoloniseerd’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Magellan werd op 4 mei 1989 gelanceerd en kwam op 10 augustus 1990 aan bij Venus. De ruimtesonde bracht het planeetoppervlak nauwkeurig in kaart met behulp van radar. Het was de opvolger van de Pioneer Venus.

Hoewel Venus ook wel de ‘tweelingzuster’ of ‘zusterplaneet’ van de aarde wordt genoemd, komt er volgens de NASA in tegenstelling tot de aarde geen platentektoniek voor op de planeet. Magellan onthulde ook dat tenminste 85 procent van het oppervlak van Venus is bedekt met vulkanen. De gemiddelde temperatuur is er zo’n 480 graden Celcius.

Op 13 oktober 1994 verbrandde Magellan in de Venusiaanse dampkring.

[FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Omnec Onec was born on the astral level of the planet Venus and came to Earth with her own physical body in 1955.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Omdat het 480 graden Celcius op Venus is wonen er etherische rassen.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Mensen moeten kijken naar de Alien agenda.(agenda 20/30) Koelbloedige “mensen”(half mens/half hybride), die een Niburu uitvoeren via technologie(zoveel mogelijk mensen opruimen/ermee experimenteren) Zodat zij(bepaalde bloedlijnen) zelf de baas kunnen blijven in een volgend tijdperk. De enige god die goed/rechtvaardig voor ons is, is de god van de natuurlijke orde.(heeft geen gezicht/staat voor het element hout/al het levende)
De ster(DAVID/zegel van solomon/zeven zegels) staat voor 2 goden. De dubbele piramide. Alle kennis. Via de technologie(kopieert alles) neemt men al het levende over en zo creëert men een nieuw tijdperk.
De agenda is luguber. Zeker voor ons als gewoon mens(groep 3). De enige manier om deze lugubere agenda te overleven tot het einde is jezelf verkopen. Je moet dus mee met de technologie. Anders sterf je eerder. Word je tegengewerkt en opgeruimd. Gebeurt nu al.

Coeus
Coeus
7 jaren geleden

Toch leuk, om een hobby te hebben.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x