Paranormaal

Wetenschapper legt vast hoe de ziel het lichaam verlaat (video)

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Russische wetenschapper heeft een apparaat ontwikkeld waarmee de energievelden van planten en mensen kunnen worden gefotografeerd.

Het apparaat, de GDV geheten, fotografeert de aura van levende wezens. Volgens dr. Konstantin Korotkov vangt de camera fotonen- en elektronen-emissies van het lichaam op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Het werkt op het kwantumniveau en kan ons derhalve iets vertellen over het kwantumveld en de biologische functies van een mens of een plant,” aldus Korotkov in de video. “Het kwantumniveau is erg gevoelig voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele activiteit.”

De GDV is ook in staat om te bepalen welke behandeling per patiënt het meest geschikt is voor een bepaalde aandoening, bijvoorbeeld kanker.

Het apparaat werkt volgens dr. Korotkov met behulp van hogere krachten. In de video zijn vermeende foto’s van aura’s van mensen en planten te zien. “Intercommunicatie tussen mensen en planten is een onvermijdelijk onderdeel van het goddelijke plan,” aldus Korotkov.

Bron: Christianpost.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
10 jaren geleden

dat heb ik al gelezen in de jaren ’70.
dan had het een andere naam: ik denk : ORGON…
dus dit is niet nieuw, oude wijn in nieuwe zakken.

Laurens
Laurens
10 jaren geleden

“Het apparaat werkt volgens dr. Korotkov met behulp van hogere krachten.”

Sterk onderbouwd. Lijkt me een nuttig en betrouwbaar apparaat, en Korotkov een zeer professioneel en kundig vakman.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 jaren geleden

Mooi om te lezen, dat Korotkov de zgn. GDV heeft ontwikkeld, maar is het niet zo, dat het Russische echtpaar Kirlian deze manier van energie fotograferen als eerste de wereld heeft aangeboden? Zoals het artikel hierboven suggereert, is in mijn ogen niet correct geschreven. Het smaakt een beetje naar de bekende Amerikaanse opvatting: “Beter goed gejat, dan slecht bedacht”. En hiermee wil ik niets aan Korotkov afdoen, maar wel aan de juistheid van journalistiek van Niburu.

loesje
loesje
10 jaren geleden

toen mijn vader stierf (in een verpleeghuis,dus zonder poespas) stond ik voor het raam te kijken, het was een stralende dag, jullie begrijpen wel dat ik me zo niet voelde!toen ik me omdraaide zag ik ineens een grote energie bal uit zn lichaam komen ,zo door het glas naar het grote geheel,bedenk een grote sneeuwbal, een beetje rafelig, en het kwam uit zn maagstreek, beter bekend als de plexus,daarna begon het lichaamlijke stervens proces, net als na een bde, ben ik heel lang van slag geweest, ik vond het zo`n mooi cadeau…. en dat terwijl ik dacht alles wel zo`n beetje ervaren/gezien te hebben op spiritueel gebied….dus ja, alles zat in die energie bal, iedereen die van dichtbij een overledene heeft gezien,weet dat er iets ont breekt, mn vader was mn vader niet meer,alleen een omhulsel… was een hele emotionele ervaring ,dat wel….maar wel een mooi bewijs…

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x