Homepagina » Buitenland » Kijken: CNN-presentatrice sprakeloos na boute uitspraak congreslid over gifgasaanval Syrië
Kijken: CNN-presentatrice sprakeloos na boute uitspraak congreslid over gifgasaanval Syrië

Kijken: CNN-presentatrice sprakeloos na boute uitspraak congreslid over gifgasaanval Syrië

Een presentatrice van CNN was sprakeloos toen een congreslid zei dat hij betwijfelde of de Syrische president Assad zijn eigen volk met chemische wapens had bestookt.

“Het is moeilijk om te bepalen wat er precies in Syrië gebeurt,” zei Thomas Massie tegen Kate Bolduan van CNN. “Ik wil graag precies weten hoe dat gifgas is vrijgekomen.”

“Ik geloof namelijk niet dat Assad dat heeft gedaan,” vervolgde het congreslid uit Kentucky. “Hij heeft er geen baat bij. Wij zouden alleen maar meer bij die burgeroorlog worden betrokken.”

Russen

“Wie is er volgens jou verantwoordelijk voor?” stamelde Bolduan.

Terwijl Massie een antwoord formuleerde, werd hij onderbroken door de presentatrice. Ze vroeg hem of hij gelooft wat de Russen zeggen, dat Assad niets met de aanval te maken heeft.

Het congreslid hield voet bij stuk en herhaalde zijn eerdere standpunt nog eens:

“Ik denk niet dat Assad baat zou hebben bij een chemische aanval op zijn eigen volk. Ik kan moeilijk begrijpen waarom hij zoiets zou doen.”

Scheve ogen

Bolduan weet duidelijk niet wat ze moet zeggen en bedankt Massie voor zijn tijd.

Vlak na de chemische aanval stond voor de mainstream media duidelijk al vast dat Assad er verantwoordelijk voor was.

Eenieder die aan het officiële verhaal durft te twijfelen, ook al zijn het politici, wordt met scheve ogen aangekeken.

[CNN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Andre michel schreef:

  Hoe is het mogelijk dat men zich zo laat ringeloren door de MSM (main stream media) om Putin en Iran tot een tegenactie uit te dagen.
  Een zoveelste fzlse flag van de sponsors van de terroristen (USA en Saudi-Arabië en …..)

  43 likes
  • René van Zalk schreef:

   Assad heeft het geflikt, hij heeft zijn langste tijd gehad. We gaan Assad eens flink de oren wassen. Beesten behoren achter de tralies of tussen 6 planken.

   Groetnnn uut Nunspeet, De Parel van de Veluwe.

   2 likes
   • Peter schreef:

    WE gaan Assad eens flink de oren wassen René? Wie zijn WE…
    Ga jij daar zelf ook naartoe dan?
    Ik zou zeggen als je dit nieuws zo geweldig vindt, ga dan naar het front en ga niet hier achter je beeldschermpje zitten neuzelen over mensen die hun leven verliezen ten behoeve van een oorlog die er niet is.

    39 likes
    • Caesar Lion Cachet schreef:

     LS…

     Een weldenkend mens zal begrijpen dat Assad geen baat heeft bij een gasaanval op zijn eigen volk. Wat je van de man ook mag denken. De werkelijke daders zijn de Turken, de Israëli en de Amerikanen… Business as usual.

     Ook in Nederland zijn de totaal corrupte media niets anders dan satanische zionisten knechten onder leiding van de politiek en de puppet masters. De rat de Hoop Scheffer is nog steeds de vuile leugenaar die hij altijd was in de tijd van Balkenende en de Irak Kwestie. Zie je hem nog kruipen voor Bush als een hond die moet kakken ?!

     26 likes
   • Gezinusk schreef:

    @René van Zalk.

    Laat ik maar niet de woorden ‘Heil Hitler’ in de mond nemen want ik weet niet in welke mate u op de hoogte bent van de internationale regel en wetgeving? Echter is Syrië nog altijd een soeverein land en als iets of iemand bepaald of Assad een beest is? weg moet? dan is dat een Syrische aangelegenheid die op democratische wijze geregeld zou moeten worden middels verkiezingen.

    Toen er 3 jaar geleden in Syrië verkiezingen werden gehouden werd deze op grove wijze verstoord doordat de rebellen (ruim begrip) hadden opgeroepen aanslagen te plegen op stembureaus en overheidsinstanties, en wat ook gebeurde.

    Veel Syriërs, waarvan het overgrote deel vluchteling, brachten hun stem uit in de Levant, Europese landen, Azië, en Zuid Amerika. Van de miljoen Syrische vluchtelingen in Libanon kon maar een gedeelte de stembus bereiken. Turkije verbood 3 miljoen Syrische vluchtelingen op hun grondgebied mee te doen aan de verkiezingen!

    Amerikaans Minister van buitenlandse zaken, John Kerry, gaf nadien te kennen dat de verkiezingen als ongeldig zouden moeten verklaard omdat een paar miljoen mensen niet konden stemmen. Hij doelde daarmee op de gebieden die in handen waren van de rebellen, en of andere groeperingen waaronder IS, en Jabhat al-Nusra die al enige tijd gefinancierd en bewapend werd door Amerika.

    Desondanks behaalde de verkiezingen een opkomst van 73% waarvan 88% van de bevolking voor Assad had gekozen. De uitslag werd gecontroleerd door verkiezingswaarnemers uit meer dan 30 landen waaronder een delegatie van de Verenigde Naties.

    Kijk maar even mee. In een paar minuten ben je op de hoogte wat de VN delegatie over de Syrische verkiezingen te melden had.

    https://www.youtube.com/watch?v=B97ZfUMsN3k

    18 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     HAHAHA, middels democratische verkiezingen waarbij menig reageerder hier al de grootste twijfel heeft over de eerlijkheid van de Nederlandse verkiezingen, zou het er in zo’n land wél eerlijke aan toegaan?
     Laat mij niet lachen, het lijkt hier steeds meer op een propagandapraatje tegen het westen…

     2 likes
     • Gezinusk schreef:

      De waarheid kan hard zijn maar het is zoals het is. Syrië heeft zich keurig aan de internationale richtlijnen gehouden om democratische verkiezingen te mogen uitschrijven en liet daarnaast internationale verkiezingswaarnemers toe om het proces te controleren.

      Het eigenaardige is dat de westerse landen die menen de democratie te hebben uitgevonden, het tegelijkertijd niet noodzakelijk vinden dat internationale verkiezingswaarnemers het stemproces in hun land controleert. Vaak draait het om personen die binnen deze macht zijn aangesloten bij verenigingen en of instituten waar absolute geheimhouding een vereiste is. Er niet over de onderwerpen gesproken mag worden met buitenstaanders of de pers. Een eigenaardig democratisch verschijnsel vind je niet?

      Dat de voormalige Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, John F. Kerry, de uitslag van de verkiezingen torpedeert is aan hem en kan hij aankaarten bij de rechter. Net zoals de bevolking naar de rechter kan stappen omdat John Kerry in zijn functie niet wilde vertellen wat het genootschap van Skull and Bones voor hun zelf en Amerika betekend. Dat is volgens Kerry’s eigen bewoording een groot geheim.

      Als je vind dat hier propagandistische praatjes tegen het westen worden gehouden zou ik vooral blijven kijken als ik jouw was. Je word hier namelijk regelmatig geïnformeerd over dergelijke bedorven zaken, inclusief onderstaande propagandist van achter de schermen.

      https://www.youtube.com/watch?v=aJem06E0RJs

      15 likes
     • Gezinusk schreef:

      De situatie is inderdaad complex te noemen. Zo had Assad er geen invloed op dat in noord Syrië en in de regio’s waar de koerden zitten, de Syrische bevolking werd belet om te gaan stemmen. Dit gold ook voor de regio’s die in handen waren van de rebellen en andere groeperingen als al-Nusra. De bedreigingen aan het adres van de plaatselijke bevolking om niet te gaan stemmen zijn bekend.

      Opvallend is dat met name Syrische alevieten en christenen het moesten ontgelden. Een paar miljoen vluchtte naar Turkije waar de Turkse regering verbood om ze mee te laten doen aan de verkiezingen. Erdogan stook er een stokje voor. De man die sinds de couppoging dermate argwanend geworden is dat hij meer macht naar zich toe wil trekken.

      Het is een ander onderwerp waar de Nederlandse regering zich dermate over opwind omdat veel Nederlandse turken op Erdogan schijnen te stemmen. Je kunt het als opmerkelijk beschouwen waar het niet dat Nederlandse regeringspartijen de afgelopen decennia er werkelijk alles aan hebben gedaan om het twee paspoortensysteem te promoten.

      Voor de rest zou ik niet zo snel iets kunnen bedenken waar het met de democratische verkiezingen in het westen aan schort zo lang er in Amerika een Deep State actief is die projecten als PNAC opzet. De Project of the American Century,

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

      Naast dat de schaduwregering alles in het werk stelt om bepaalde verkiezingskandidaten in het zadel te helpen. Zij die niet meewerken worden dermate besmeurd en gedemoniseerd opdat de mainstream media overuren draait.

      Wat mij betreft is dit het begin van het einde van de democratische gang van zaken, of zoals George Knapp enige tijd geleden aanhaalde – een journalist die de onderzoeksjournalistiek hoog in het vaandel houdt – zitten we al enige tijd in een plutocratisch proces waardoor het zinloos is om nog te gaan stemmen. In dat geval, wat is het verschil tussen het ene en het andere?

      Zo heb ik van huis uit altijd geleerd dat als je zelf iets hebt geflikt waarvan je later een ander beschuldigd, je eerst zelf in de spiegel moet kijken alvorens je iemand er hard op aanvalt. Ik ben van mening dat Amerika dat stadium vooral na de tweede wereldoorlog in zijn geheel heeft overgeslagen. Een land die wereldleider wil zijn heeft dan wat mij betreft in veel kwesties geen recht van spreken meer, en mag een ander het proberen.

      8 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Echt, Assad heeft democratische verkiezingen gehouden terwijl vrijwel het hele land in oorlog was, en het overgrote deel van de mensen dus niet kon stemmen, en dan toch vol houden dat alles koek en ei is? En als jij meent dat er het een of ander schort aan de democratische verkiezingen in de westerse wereld, zou ik daar graag toch eens meer van willen horen, maar dan wel meer dan roddel en achterklap.
      Ik vindt het al prachtig als ik vertel dat ik het stembiljet mee naar huis heb genomen, en mijn stem dus daadwerkelijk een nee is tegen dit systeem, maar klaarblijkelijk zijn jullie zelf nog niet zo wakker, en gaan dan maar niet stemmen, lekker makkelijk…
      Alleen al het feit dát ik het stembiljet mee naar huis heb genomen, wordt door menigeen hier al niet begrepen.

      1 likes
   • Aramata schreef:

    Hoeveel brengt dit berichtje je op René van Zalk ?

    18 likes
 • andré schreef:

  CNN atrice

  21 likes
  • andré schreef:

   (present)atrice

   9 likes
   • Loki schreef:

    Mogelijk CNN shapeshifter.
    Zoals je kunt zie heeft ze bruine ogen en dat is op bijna alle foto’s.
    http://i2.cdn.turner.com/cnn/2016/images/05/09/kate.bolduan_t1.jpg

    Maar op deze foto heeft ze ineens grijsgroene ogen. Let op het linker oog.
    Het onder ooglid lijkt te veranderen en bizar is de ooghoek, donkere driehoekige vlek wat lijkt op een 2de oogvlies. Ook haar pupillen lijken niet helemaal normaal en zien er amandelachtig uit. (iets uitvergroten om beter te zien 250%)
    https://i.ytimg.com/vi/hPSP1YSGF1o/maxresdefault.jpg

    Oordeel zelf wat je ziet.

    7 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Ja hoor Loki, een portretfoto (stilstand) en een screencapture (beweging) met elkaar vergelijken. Iedereen met een beetje verstand van fotograferen en analyseren weet dat het er dan een beetje anders uit ziet. Het niveau van waarheidsvinding hier is daadwerkelijk om te lachen, en fantasie als waarheid heeft groteske vormen aangenomen…

     2 likes
     • Visser schreef:

      Rob weer druk aan het trollen….

      10 likes
     • Loki schreef:

      Ja tuurlijk Rob, net als het leven op Mars ontkennen, terwijl ik je de mogelijkheid heb gegeven om mijn foto’s van Mars op te vragen.
      Maar ik zou zo zeggen ga zelf dan op zoek want er zijn meer foto’s van haar waar duidelijke verschillen in te zien zijn. Kritiek leveren is natuurlijk de makkelijkste weg, niet waar dan?

      4 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Als jij dat al trollen noemt, eenmalige nicknamer dan moet jij eens gaan “diepzeevissen”…

      0 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      @ Loki.
      Heb ik ontkend dat er leven zou kunnen zijn op Mars, nee dus!
      Er zijn echter genoeg foto’s op internet te vinden die anomalieën laten zien, maar de voorbeelden waar jij specifiek naar verwees deden dat niet.

      0 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Loki, jij hebt zelf al een paar keer een link gegeven naar die zogenaamde bewijzen van jouw, en daar kon je inderdaad met enige fantasie en fantasierijk denken wezens zien in vormen en schaduwen. Hetzelfde principe pas jij nu toe op de dame van CNN…

     Als jij het verschil niet kan zien van de effecten tussen een foto van een stilstaand object, en een bewegend object dan is het wel duidelijk waarom jij dingen ziet, die er niet zijn (pareidolia).

     0 likes
     • Erik schreef:

      Niemand zit te wachten op je commentaar Rob.
      Al heb je de vrijheid om hem te verkondigen.
      Maar als dit zo een alu site is, waarom ga je dan niet je mening verkondigen bij de nos of iets dergelijks?
      Daar zitten meer gelijk gestemde in het hok.

      6 likes
     • Loki schreef:

      Rob je leeft in een fantasiewereld, die past in het straatje van de elite. Ik heb hier inderdaad een paar links gegeven van Mars foto’s, waar jij zoals gewoonlijk weer commentaar op had. Mijn collectie foto’s zijn door een aantal mensen opgevraagd en die zijn zover ik weet overtuigd. Alleen jij Rob, laat het zoals gewoonlijk weer afweten als het er op aan komt. Als jij het allemaal zo goed weet, kun je misschien beter solliciteren bij het door de overheid gesubsidieerde Skepsis.nl. Daar zal je waarschijnlijk helemaal in je element voelen. Daar zitten de echte pareidolia’s.

      2 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Typisch weer een zwart-wit denkwijze. Als je niet voor bent, dan ben je tegen. Als jij problemen hebt met een andere mening, dan is dat toch jouw probleem, zeker als jij al moeite hebt met vrijheid van meningsuiting, waar ik overigens geen probleem mee heb evenals een andere mening. Hier in Nederland kan je tenminste nog vrij je mening geven…

      0 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      @ Loki

      Wat betreft dat die anderen “overtuigt” zijn, dáár heb ik juist nooit wat van gehoord achteraf, en dat vindt ik toch vooral vreemd. Misschien kan jij daar iets meer over zeggen.

      0 likes
    • Visser schreef:

     en op 0.37 sec het bekende tongetje

     7 likes
 • Freduardo schreef:

  Kate Bolduan.
  Een verschrikkelijk mens.
  Onvoorstelbaar.
  Je zou er spontaan impotent van worden.
  Brrr.

  24 likes
  • René van Zalk schreef:

   Ik vind haar een lekker pittig wijf 🙂 Gaat ie echt nie van hangen haha

   4 likes
   • exegese schreef:

    @Renee van Zalk, waarom flikker je niet op met je walgelijke opmerkingen. Niemand hier zit te wachten op jouw idiote commentaar. Ga en begeef je onder gelijkgezinden en val ons niet langer lastig met je oeverloos gezwam en onsmakelijke geneuzel. Er is vast elders wel iemand te vinden die het misschien wel met je eens is

    18 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Nooit gehoord van vrijheid van meningsuiting, heer exegese!

     1 likes
     • exegese schreef:

      Oh jawel heer ter Horst. En u, hebt u ooit gehoord van enig moreel besef, enig invoelingsvermogen, enig fatsoen, enig gevoel voor rechtvaardigheid van eerlijkheid ?
      Bij gebrek aan dit alles en ik bespeur bovendien met regelmaat een sterke behoefte om te sarren en te liegen in iemands reacties dan geef ik op mijn beurt mijn ongezouten mening er gratis bij, gewoon omdat dat dat mag vanwege diezelfde vrijheid van meningsuiting, ik hoop met uw goedvinden, zo niet dan toch. Volgens mij krijgen hier de meesten spontane braakneigingen van de spam-reacties van mijnheer van Zalk, vandaar mijn welgemeende advies aan hem.

      9 likes
     • Erik schreef:

      Ik dacht dat de aanhangers van de msn niet zo gaven om vrijheids van meningsuiting?
      Dit gezien de anders denkers worden uitgemaakt voor aluminiumhoedjes dragers.
      Maw, we zijn dus gek?
      Het zwaard snijdt aan twee kanten Rob.

      4 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Inderdaad Erik. Het zwaard snijdt aan twee kanten, en automatisch is jouw conclusie blijkbaar dat ik dan een aanhanger ben van de MSN?
      Ik persoonlijk vindt het interessant om het gehele verhaal te zien, net zoals ik vaak genoeg heb laten zien dat de andere kant (Syrië, Rusland en Iran) ook bewijzen aan het vervalsen zijn, en propaganda toepassen. Kan je dat niet van beide kanten zien, dan ben je onderdeel van het probleem, niet de oplossing…

      0 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      @ Exegese

      Iets over moraal, dus gebruik makend van de vrijheid van meningsuiting om een andere de vrijheid van meningsuiting te ontnemen?
      Misschien gezien dat Freduardo het had over deze vrouw en impotentie. Is toch ook niet bepaald respectvol, maar wél een mening, toch?

      0 likes
     • exegese schreef:

      Ik ben absoluut niet in staat om anderen hun vrijheid van meningsuiting te ontnemen, wat ik wel kan is mijn afschuw uitspreken over giftige leugens, smerige propaganda of vulgaire opmerkingen. Knappe jongen die mij daarvan weerhoudt.

      0 likes
 • weg met ons schreef:

  CNN is een zionistische judaszender pur sang. Dat deze man überhaupt aan het woord kwam was een foutje of om zo quasi stomverbaasd en verbijsterd te kijken en te reageren en duidelijk te maken hoe dom en simpel sommige mensen volgens de mainstream denken? Het gezicht van dat serpent is als die van een b-actrice. Ze zou ook zo een goedkope (i.p.v. een dure CNN) prostituee kunnen zijn die speelt dat ze het lekker vindt of een sluwe vos die passie spreekt of een ordinaire verkoopster die een wc-eend product aan te smeren. Beetje type ” tel sell”.

  24 likes
 • Stefan schreef:

  De Mensheid wordt langzaam wakker.
  Aquariustijdperk.

  12 likes
  • SpiritualmanNL schreef:

   Hoi Stefan,

   De mensheid wordt langzaam wakker?????

   Hahaha laat me niet lachen….als dat zo was geweest dan waren alle dingen niet gebeurd die de afgelopen honderden jaren zijn gebeurd.

   Kan je een definitie geven van ‘wakker worden’?

   Hier is de mijne…….wakker worden houdt in dat je weer weet wie je bent en dat je door deze maya heen prikt. Mijn bewustzijn ben ik en deze is onbeperkt/ongelimiteerd, mijn lichaam is een gevangenis om mijn bewustzijn te beperken. De grootste straf die een onbeperkt wezen kan krijgen is een lichaam die het onbeperkte beperkt…..ooit eens over nagedacht waarom we een bewuste en onbewuste hebben?

   In mijn mening zijn wij al in de hel en daarbij kijk eens in de wereld wat het meest wordt aanbeden(satan/yahweh etc…..dit zijn allemaal benamingen van Satan de maker van deze maya ofterwijl onze god)….waar we werkelijk vandaan komen komt dat niet voor gezien er geen regels zijn. Ook als je de bijbel erop naleest (oude gedeeltes) zie dat de zogenaamde adam en eva eigenlijk alleen zijn gemaakt om te dienen voor de god die hun gemaakt heeft…..dus wat doen we hier dan in onze menselijke gevangenis…..wat gebeurd er als je niet dient (verplichtingen niet nakomen staat gelijk aan…)?

   De mensheid en wakker worden….bijlange na niet!

   6 likes
 • Theylive schreef:

  Is duidelijk geen mens.

  17 likes
 • Louise schreef:

  Tja dat is nu het hele probleem in het Westen bij alle media…….aardige leuke mensen, ze zijn onnozel, informeren zich niet en weten helemaal niet waar het over gaat, een partij domme treurigheid, wel met een goed salaris denk ik zo.. Maar ik neem ook steeds meer waar dat er veel meer mensen zijn die verdomd goed weten hoe de wereld in elkaar steekt, en dat is hoop vol,daar kunnen ze niet meer om heen,goed zo dat geeft moed en vertrouwen meneer Massie………Uiteindelijk geeft hij alleen maar zijn mening, en daar was hij waarschijnlijk ook voor uitgenodigd ..

  8 likes
  • anti libertard schreef:

   Informeren zich niet en weten helemaal niet waar het over gaat? Die weten drommels goed hoe het zit! Of denk je dat het ze niet op valt dat ze geen onderzoek meer hoeven doen en slechts hoeven verkondigen. Dit heet geel journalisme en denk maar niet dat ze dat zelf niet door hebben. Geld voor Hollywood sterren net zo goed, er zijn wel filmpjes te vinden op youtube van bekenden die indirect hinten op als ze de liberale menig niet verkondigen dan is het einde carrière. Ze doen het gewoon voor het geld doch gelukkig niet allemaal. Was het je nog niet opgevallen dat je grote namen als Rob Snijder nergens meer in ziet verschijnen, wat dacht je van Allison Hannigan die geen rollen meer krijgt? Waarom? Omdat ze vertikken om de liberale agenda te vertegenwoordigen. Je hebt ook wel een handje vol journalisten die gelukkig niet hun ziel hebben verkocht. Dit hele gebeuren heet neo liberalisme, geïmplementeerd van bovenaf door Links in America(dems) en volgens een trickle down dynamiek corrupteerd dit het gehele systeem en bereikt het de onderste lagen van het systeem bij zich zelf en feodale vazal staten, net zo lang totdat jij en ik het weer terug zien bij zelfs bijvoorbeeld de tandarts. Die van mij heeft nu het hele systeem op de kop en onder het motto van preventief werken krijg je als je een afspraak voor controle maakt ook meteen 1 voor de mondhygiëniste door de strot gedrukt terwijl ze nog niet eens hebben gezien of het wel nodig is. Dit is graaien en wij maar meer en meer premie en eigen risico betalen! Zo financieren we onze eigen ondergang/beroving/vrijheidsinperking/onderdrukking etc. Heb ik een klacht(graaien door tandarts) over ingediend en daar word door de hogere autoriteit niets mee gedaan, dit was ook allemaal de bedoeling van de hogere autoriteit want het is ook “nieuwe” economie met een stukje belasting er bij in.(dus ook daar weer de neo lib keuze) Dat libs hier van kunnen profiteren levert de politieke stroming die deze “verwenning” mogelijk maakt vast stemvee op want dan gaat de verwennerij door. Feitelijk is het ook een variant van Pay For Play! Je moet het zien als niet de morele keuze maken, maar kiezen voor neo liberalisme wordt beloond en dus, zo koopt een “nieuwe” politieke ideologie zijn steun omdat anders natuurlijk geen hond dit verraad naar de mens zou steunen. Neo liberalisme definitie: Keuze maken op basis van wat het meeste geld oplevert waarbij het morele aspect compleet ondergeschikt is. Geld bepaald alles! Neo liberalisme onderaan in het systeem levert wel mensen op die zonder dat ze het zelf door hebben veranderen. Je kunt ze herkennen aan het feit dat als je ze kritiek levert op hun neo lib keuze’s dat ze geen argument kunnen aanvoeren om die keuze te verdedigen en als ze al iets hebben dat op een argument lijkt dan is het nooit of te nimmer iets zinnigs en al helemaal nooit iets dat stand houd. Dit maakt neo libs pranken en pesten tot mijn nieuwe hobby! Als ik bij de tandarts kom dan heb ik nadat ze mijn kop 1 sec gezien hebben meteen hun hele dag verpest en dat maakt mijn dag goed! Ik neem zelfs geen verdoving, alleen al om haar te pesten zodat ze de verdoving dus ook niet schrijven kan. (en weer wat minder farma rommel in je lijf natuurlijk) Als ik daarna weg ga en ik zie haar kop op onweer staan wat overigens altijd resulteert in valsigheid bij haar dan weet ik dat mijn werk er weer op zit en vertrek ik voldaan. Deze euforie is een betere verdoving dan al haar farma gif. Bewust geen empathie voor Libertards, ze moeten eerst even een lesje leren! Al kun je jezelf afvragen of ze het ooit leren zullen gezien hun narcistische persoonlijkheid stoornis!

   Daarnaast zijn er natuurlijk ook journalisten die er bij in zitten zoals Mika Brezinski MSNBC omdat ze dochter is van Zbignew(ofzo) Brezinski(Council on Foreign Relations) of Meghan mcCain FOX omdat ze de dochter is van John mcCain(senator/congress voor Arizona). Of ze hebben die ene bepaalde etnische achtergrond die onder de globalisten mafia ook zo sterk vertegenwoordigd blijkt te zijn b.v. Rachel Madow MSNBC. Mika Brezinski MSNBC. He, een patroon….. hoe kan dat nou? En als ze niet uit die hoek komen dan heb je nog de kliek die hun carrière gemaakt hebben bij de CIA nadat ze door de grooming van de orde der jezuïeten gevormd zijn en na hun intelligence carrière een soort van Co Stompe worden alleen dan gaat het niet om darten. Wat denk je, zouden de “journalisten” in deze laatste alinea het ook niet door hebben?

   6 likes
 • Gezinusk schreef:

  CNN is een typisch voorbeeld van een geconditioneerd mainstream media station. Kenmerkend is dat directieleden van dergelijke mediastations lid zijn van invloedrijke besloten denktanks als de Council on Foreign Relations (CFR) Bedenk ook dat hier directieleden van machtige bedrijven, zakenbanken, en inlichtingendiensten lid van zijn. Duidelijk is ook dat de administratie van de Amerikaanse President sinds Lyndon B. Johnson rijkelijk word gevuld met personen afkomstig van de CFR.

  Als de Council on Foreign Relations niet betrokken is bij de Deep State dan zijn het de leden zelf wel. Typerend hierbij is het rouleer circus. De kans is dan ook groot dat de huidige CEO van CNN eerder als afdelingsofficier functioneerde bij de CIA, of mogelijk daarvoor werkzaam was als lid van een raad van commissaris bij een grote multinational of commerciële Bank op Wall Street.

  Eenmaal in het CFR wereldje zijn de spelregels en richtlijnen bekend. Het verklaard veelal waarom de massamedia die op zijn beurt gecontroleerd word door bedrijven en zakenbanken vaak een en dezelfde agenda hebben. Deze nastreven en het draait om geld. Het mediastation NBC is bijvoorbeeld eigendom van General Electric.

  Het resultaat is zoals we hier in het filmpje zien. Zij willen en hebben totaal geen belang bij onderzoeksjournalisten die ergens ter plaatse de waarheid onder ogen zien en komen melden. Ze hebben meer aan voorgeprogrammeerde presentatoren die geregeld aangevuld worden met tafel- en of videogasten die moeiteloos in de zelfde richting mee praten, en vooral geen kritische vragen stellen. Vaak zijn deze gasten al gepolst en hun zegje ingecalculeerd.

  Een van de technieken die ze toepassen is je wegleiden van de feiten door je bezig te houden waar je vooral over moet denken. (Onthou deze voor een volgende keer en zie toe hoe ze bepaalde onderwerpen een richting uit buigen!) Zo vinden ze het niet noodzakelijk dat er onderzoek gedaan word na de gifgasaanval, maar word er alvast op los gehamerd hoe gevaarlijk Assad wel niet is, en kan hij ook het westen bereiken..

  Desalniettemin, het antwoord van republikein Thomas Massie was kennelijk onverwachts en voldeed geheel niet aan het verwachtingspatroon. Hij diende geëxcommuniceerd te worden en de presentatrice zal dat halverwege de rit via het oortje wel te horen hebben gekregen. Het zal niet verrassend zijn om te melden dat presentatoren die bij de mainstream media een voorname rol spelen, zwaar worden overbetaald.

  9 likes
 • justin schreef:

  Trump kan geen oorlog beginnen omdat hij geen President is,want USA inc bestaat namelijk niet meer de oorspronkelijke Republiek is hersteld ,en je kunt geen President zijn van iets wat niet meer bestaat.de meeste boeven zitten al vast ook Obama schijnt vast te zitten.Er is al een interim President aangesteld Het hele verkiezings gedoe was een toneelstuk van de bovenste plank. Trump zal aftreden.Alles is een afleiding om de nieuwe globale geldstructuur op te starten.Of het iets goed voor de wereld gaat worden kan alleen de tijd uitwijzen .Voorlopig kijk ik de kat uit de boom.

  https://www.youtube.com/watch?v=nadt2s14HVc

  8 likes
 • Henk schreef:

  De reactie van Trump, het bombarderen van een vliegveld, zonder het vliegveld daadwerkelijk uit te schakelen, het op voorhand melden aan de ‘tegenstander’, is voor alle partijen waarschijnlijk de beste geweest om de vrede te bewaren.
  Zijn tegenstanders hebben een stok minder om mee te slaan… hij ‘bewijst’ een sterk leider te zijn.

  7 likes
 • weg met ons schreef:

  Ik las deze: …..”,,Wij zijn bereid meer te doen, maar hopen dat dit niet nodig zal zijn”, zei Haley. ,,De Verenigde Staten blijven niet toekijken wanneer chemische wapens worden gebruikt. Het is in het vitale belang van onze nationale veiligheid om de verspreiding en het gebruik van chemische wapens te voorkomen.”…..Dat betekent pure chantage en iedere willekeurige gek kan een chemischvat tot ontploffing brengen en de US kan of gaat dan zonder bewijs te hebben een aanval openen op ieder willekeurige doel.

  Tevens heeft de US de Russen zover gekregen dat ze geen onderling contact meer onderhouden over wie waar vliegt of zich bevind. Alles heel gevaarlijke ontwikkelingen en ingrediënten voor het beginnen van een WOIII.

  7 likes
 • Bro schreef:

  Heel byzar een 180 graden omdraai en een tegenaanval.
  Soms zit er ergens een verborgen boodschap. Zien jullie het ook?
  Kijk naar de uitzending van RTL nieuws 07-04-2017 tijd 19:30. verschuif je video naar 05:22 dan zie je dit op de achtergrond. Een raar personage zo dark evil en ook nog rook.
  Je krijgt gewoon de kriebels. Ik denk dat de meeste dit niet eerder opgevallen is.

  https://www.mupload.nl/img/dxkhdffxekhgc.jpg

  5 likes
 • Bro schreef:

  Waar ik het ook upload , wordt deze al snel verwijdert. Heel vreemd.
  Op de achtergrond verschijnt er iemand en verdwijnt in rook. Lijkt meer op een verborgen boodschap.
  Voor de slapers blijf slapen.
  wie dit begrijpt, snapt bolivia de russen en syrie.

  https://ibb.co/dV5uJ5

  image uploader

  hier staat de uitzending
  http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-nieuws-132237/5b8ddf91-115c-3b24-bafe-11646fa702b4

  6 likes
 • Derek schreef:

  Zijn er nu nog steeds mensen die geloven in Trump?

  Hij is gewoon onderdeel van en vele zijn erin gestonken!

  5 likes
 • exegese schreef:

  En zo is het maar net @Faye, sommigen van ons zien het grote geheel (volg bijv. simpelweg maar de spoor van het grote geld) en zo worden al hun smerige complotten en hun smerige tactieken genadeloos ontmaskerd. Daar kunnen ze behoorlijk slecht tegen, ze doen er dan ook alles aan om het zicht door list bedrog en getrol te vertroebelen. Bij velen werkt dat nog steeds bij anderen weer niet. Ik hoop dat de laatste groep snel groeit tot we het allemaal gaan zien. Als we allen de vierde dimensie betreden is het over en sluiten met de cabal.

  5 likes
 • Ton Nuiten schreef:

  Dat Bashar al-Assad niet achter de gifgasaanval hoeft te zitten, wordt steeds duidelijker. Thomas Massie maakte duidelijk dat het weleens pogingen zouden kunnen zijn om de US bij de burgeroorlog in Syrië te betrekken. En hij heeft er zeer waarschijnlijk niet naast gezeten. Voeg daar het artikel, “President Assad: “Terroristen strijden in Syrië voor Israël” op deze site bij, en dan krijgen we een bepaald beeld te zien: de pogingen om de US bij het Syrische conflict betrokken te krijgen (of méer bij dit conflict betrokken te krijgen), maken deel uit van een groter geheel. Al de inspanningen om de US in de richting van een bemoeienis met het oorlogsgeweld in Syrië te krijgen, maken eigenlijk deel uit van een plan wat al veel eerder was opgesteld: het Oded Yion-plan! In dit plan had men een “Groot-Israël” voor ogen waarvan de grenzen zich uit zouden strekken van de Rivier van Egypte tot aan de Eufraat.

  Het was de vader van het Zionisme, Theodore Herzl, die in zijn tijd al een dergelijke visie voor ogen had (hoewel hij toen uiteraard niet zal hebben geweten, hoe die zich in de toekomst verder zou ontwikkelen.) Het doel is tevens om Israël de overheersende hegemonie in het Midden-Oosten te geven Dit is de hoofdreden dat circa zes jaar geleden de “Arabische Lente” (“Zionistische Winter” is een betere term) in het Midden-Oosten werd ingeluid. Egypte, Libië, Tunesië etc., waren een hindernis voor het Oded Yinon-plan. Om die reden moesten de oorspronkelijke heersers van deze landen verdwijnen om plaats te maken voor pro-Zionistsch-Amerikaanse marionettenregimes. Ook Iran staat op de “hitlist”, vandaar al het kabaal over een ingebeelde atoombom die Iran binnen zeer afzienbare tijd zou kunnen produceren. Het is vooral Benjamin Netanyahu die dit al vanaf 1993 overgeëmotioneerd aan het verkondigen is!

  Maar ook met het Oded Yonin-plan op zich is nog niet alles gezegd; als Israël (met steun van de US) eenmaal de hegemonie in het Midden-Oosten heeft, zal dit in de toekomst verder leiden tot de installatie van de Nieuwe Wereldorde waarin Israël als wereldstaat en Jeruzalem als hoofdstad der wereld zullen dienen. De leider die de Nieuwe Wereldorde vanuit Jeruzalem in de toekomst zal besturen (waar volgens wijlen premier, David Ben-Gurion een wáre Verenigde Naties -een soort van Israëlisch Internationaal Strafhof- gesticht zou worden (Look Magazine 1962) , wordt door sommigen Maitreya genoemd; anderen zien in hem de reeds lang verwachte antichrist uit het laatste bijbelboek, Openbaring. Het huidige conflict in Syrië is dan ook slechts een van de vele schakels aan een lange ketting waarvan ons tot nu toe echter slechts een klein deel is getoond. Dit om te voorkomen dat we het “grotere geheel” zouden gaan zien…..

  4 likes
 • Faye schreef:

  Vergeet de Krachten van het Licht niet te noemen waar de planeet momenteel mee gebombardeerd wordt.
  In tegenstelling tot de uitdagingen en herrie schoppen, verwarring zaaien en nog meer herie door minder ontwikkelden zie je het niet, hoor je het niet en ruik je het niet omdat dat het niet iets van 3D is.
  Ze kunnen het niet voorkomen dat we het grote geheel zien.

  3 likes
 • Gerrit Cnossen schreef:

  .. en volgende week mag klaas vaak / twan huis cnn katrijn kietelen .. van cnn .. whaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Wie kijkt het Cia News Network dan nóg?!
  CNN heeft alles aan elkaar gelogen. Hun geloofwaardigheid = NUL.
  Golfoorlog I, II, de demonisering van Khadaffi, de blijvende bezetting, overname van de drugshandel en opzetten netwerken van radicale Islam in Afghanistan, 9/11 – als aftrap van zowel de bankzwendel, de electronische bankroof, Patriot Act, alsmede de ‘Global War on Terror’, het WereldKalifaat – olv. de fascistische VSA, immers een slavenkolonie in de tang van de zakenwereld, en de fascistische coup in de VS met de oprichting van een clandestien en geheim ‘oorlogskabinet’.

  Onderschat de ‘state of the art’ propagandazender niet.
  Weinig waarschijnlijk dat iets wat de regie niet in de propaganda vind passen niet vakkundig wordt weg gemonteerd.
  Handige truc, de populairste oppositieleden uitnodigen – om vervolgens hun reputatie door het slijk te halen, en doelwit te maken van de lobby ‘untouchables’; afschrikwekkende voorbeelden te stellen. Al heel wat zijn er ‘gesuicideerd’.
  Ook in ons land zit de doodsangst er onder volksvertegenwoordigers goed in.
  Ze dansen allemaal op het ritme van de oorlogstrom en nazitoppen NAVO, WEF, Bilderberg – allemaal collaborateurs.
  De ouderen onder ons hebben het allemaal al eerder zien opkomen, gelegaliseerd en verheiligd zien worden, en de touwtjestrekkers (koninklijke, en andere) onderscheidingen toegeworpen zien krijgen.

  Voor ons is belangrijker de eenzijdige berichtgeving (propaganda) door het Journaal en RTL-nieuws. Ongemakkelijke waarheden, zelfs enige nuance, is in hun berichtgeving zorgvuldig gefilterd: het motto: “the war must go on”

  2 likes
 • Erik schreef:

  Fijn dat er meer de waarheid word gesproken.
  Zoals het met schapen gaat, als er één over de dam gaat….

  2 likes
 • AlbertV schreef:

  Iedereen weet, of behoort te weten, dat het eerste slachtoffer van een oorlog de waarheid is. Daarvoor in de plaats komt een heel propaganda circus dat gebaseerd is op nep-nieuws en alternatieve feiten, ofwel leugens.
  Hoewel onze journalisten, en de media voor wie ze werken, door die propaganda heen behoren te prikken doen zij dat niet (meer). In tegendeel, ze zijn, op een enkeling na, vertegenwoordigers en spreekbuizen van de heersende machthebbers geworden.
  Journalistiek is gedegradeerd tot kopieerwerk uit andere nieuwsmedia die als betrouwbaar worden gezien (New York Times, Washington Post), controleren of dat nieuws klopt doet men niet meer. Journalisten zijn papegaaien geworden (op die enkeling na dan) en doen niets anders dan collega journalisten na-papegaaien.
  Onze media zijn compleet verslaaft aan het Amerikaanse verhaal, wat uit die hoek komt, hoe absurd ook, wordt direct voor waar aangenomen. Zelfs als er aanvankelijk twijfels zijn over het waarheidsgehalte wordt het nieuws toch voor waar aangenomen, tenzij er harde bewijzen op tafel komen die het tegendeel aantonen.
  Wat de VS zegt is bij voorbaat waar, tenzij het tegendeel wordt bewezen.
  Wat bijvoorbeeld Rusland zegt is bij voorbaat onwaar, tenzij het tegendeel wordt bewezen.
  In beide gevallen wordt in de meeste gevallen gezwegen als het verhaal het tegenovergestelde blijkt te zijn.

  Gelukkig is er internet met nieuwsmedia die verder durven kijken en denken, zodat iedereen in de gelegenheid is (zolang dit nog duurt) om zelf te beoordelen wie het dichtst bij de waarheid zit.

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Ook memorabel: Nikki Haleys (slang om de nek van ‘flip flop’ Trump), ambassadeur in de VN ‘Veiligheidsraad’: “de VN is slap, besluiteloos, en fout – wij zijn bovenmenschen, de opperste rechter qua mensenrechten (kug), dus wij gaan gewoon doen wat we nodig vinden (lees: willen; ‘fuck the UN’).
  De Yanks zijn aldoende ‘van God los’, een gevaar voor iedere burger op de planeet.

  mw. Nikki is (ook) zo’n apparatsjik van de globalisten, uit de programmering ‘Young Global Leaders’ –
  een Amerikaanse Jessy ‘nep-groen’ Klaver zeg maar:

  “Mrs Haley selection for UN ambassador raised eyebrows. She has no foreign policy track record to speak of, let alone diplomatic experience.” http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/24/nikki-haley-americas-next-ambassador-united-nations/

  – his UN ambassador Nikki Haley is notorious for “pay for play” politics…
  het moedertje grossiert in feitenvrije turbo-taal:

  Haley agreed that the Syrian regime’s actions, backed by Russia, constituted “genocide.”
  Nikki Haley breaks with Trump on Russia
  http://www.politico.com/story/2017/01/nikki-haley-un-confirmation-hearing-233757

  Komt uit de (nazi-Jugend) klas ‘Young Global Leaders’ van 2011. https://nl.wikipedia.org/wiki/Young_Global_Leaders

  Nu de dagbladen zo slecht informeren, hebben zij hun business model verlegd van abonnees naar ‘branded content’; van uitgever naar ‘content brand’:
  Met journalisten in de rol van copywriters.
  https://www.apache.be/2016/03/17/hoe-de-persgroep-zijn-journalistieke-ziel-verkoopt/

  De Yanks zijn blind voor de genocides die zijzelf (laten) plegen. Indianen, Duitse, Armeense, Perzische genocide, Indonesiërs, Congolese, Biafra, Oost-Afrika, Vietnam, Laos, Cambodia, Irak, Syrië, Afghanistan, Haïti, Oekraïne, etc. Obamacare, en CODEX/WTO – TPP/TTIP, handelsverdragen met ICS-paragrafen (verkapt ISDS) zal de gaande Amerikaanse genocide bestendigen.

  Zelf plegen zij genocides uit naam van democratie, natuurlijk. Bij iedere genocide zijn zij net toevallig louter weldoender?? Waar ze een voet tussen de deur zetten, krijg je ze nooit meer weg.

  Ook niet onbelangrijk, CNN! :
  Ambassador’s tweet accidentally reveals that Trump is violating the Constitution:
  https://thinkprogress.org/georgian-ambassador-accidentally-illustrates-trumps-conflicts-of-interest-6a110be0d921

  N.B.: deze site staat bol van de laaghartige intriges in het Trump-regime; taboe voor onze media.

  1 likes
 • Bagwany schreef:

  Ik vraag me af hoe en wanneer we dit gekloot allemaal kunnen stoppen dit zal bijzonder moeilijk worden denk ik als je kijkt naar de opbouw van politie en leger die zetten ze straks in om de mensen het volk onder cotrole te houden zodat ze door kunnen gaan met deze volkeren moord
  over gifgas gesproken zew sproeien dagelijks gems in de lucht voor het zelfde geld gebruiken ze gifgas of zoiets om ons allemaal de mond te snoeren maar er staat op een pakje sigaretten dat het slecht is voor je gezondheid ik vraag me af of er meer mesen sterven van roken of van de gems die ze in de lucht sproeien onder het mom van geoengeering

  1 likes
 • Kees schreef:

  Zie hier een voorbeeld van hoe die links liberale, politiek correcte media mafia reageerd als ze hun zin niet krijgen, dan zijn het net kleine kinderen.
  Mensen moeten eindelijk massaal wakker worden om te beseffen wie hun echte vijanden zijn….
  In Nederlands zijn dat die linkse graaiers van O.A de VARA, vooral die misselijkmakende fascisten van DWDD.
  Hopelijk komt er een tijd waarin wij deze geldwolven het land uitknuppelen…

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  coronacrisis

  Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

  Dag in dag uit zie je dezelfde ...

  >