Mens en Dier

Fleur Agema haalt uit naar Kuipers: ‘One-man-show zonder 1 weerwoord op zijn hartvochtige afbraakbeleid’

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Huisartsen hebben alsnog besloten om het zorgakkoord te ondertekenen. Tot nu toe talmden ze daar nog mee. Vorig jaar september ondertekenden 11 andere partijen het akkoord al.

Dinsdagavond stemde de ledenvergadering van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) in met de ondertekening. Zorgminister Ernst Kuipers reageerde verheugd: “Door met alle partijen samen te werken, kunnen we komen tot oplossingen die nodig zijn om de zorg nu en in de toekomst toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit te houden.”

Bij Op1 vertelt Kuipers donderdagavond wat het zorgakkoord gaat betekenen. PVV-Kamerlid Fleur Agema trekt hard van leer tegen de minister. “We mogen weer kijken naar de one-man-show van minister Kuipers zonder één weerwoord op zijn hartvochtige afbraakbeleid,” schrijft Agema.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De bijl in de zorg

“Dat zorgakkoord is niet eens doorgerekend door het Centraal Planbureau. De bijl in de zorg, maar ongegeneerd doet Kuipers alsof alles er beter op wordt. Fijne uitzending,” vervolgt ze.

Eerder zei het Kamerlid: “Het zorgakkoord is de gekte voorbij met duizend keer herhalen van ‘transformatie’. Het is bedrog. Dit wordt geen rups-tot-vlinder. Dit wordt een ramp. Geloof ze niet.”

Schaamteloos

Het ministerie van VWS wil flink bezuinigen op de huisartsenzorg en wijkverpleegkunde. Uit de plannen bleek dat er 80 miljoen euro minder budget komt voor huisartsen en 600 miljoen euro minder voor wijkverpleegkundigen.

“Nóg meer zorgbezuinigingen! Want onze zorg vangt moeiteloos een crisis op? Want onze huisartsen zitten duimen te draaien? Schaamteloos!” zei Agema.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Hardvochtige man, die Kuipers.

Meija Blok
Meija Blok
2 maanden geleden

Goh, Fleur, heb je wel eens gehoord van het WEF en agenda 2030? Het lijkt wel van niet- maar dat is onmogelijk. Dit staat op hun agenda. Dus: richt je pijlen daarop!!

Alice
Alice
2 maanden geleden

Het geld moet uit de lengte of uit de breedte komen. In dit geval is gekozen om miljarden naar die nazistaat over te maken en het eigen volk kan wéér verrekken.

T,A
T,A
2 maanden geleden

gewooon naar het grote plaatje kijken.

we zijn in wereld oorlog en dat willen ze kalm houden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x