CoronaBuitenland

Pfizer-directeur verklapt: we willen corona ‘muteren’ voor nieuwe vaccins

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Project Veritas heeft een nieuwe video gepubliceerd waarin een Pfizer-directeur claimt dat het bedrijf probeert corona te ‘muteren’ door middel van ‘gestuurde evolutie’ om nieuwe vaccins te kunnen maken.

Jordon Trishton Walker beweerde dat ‘gestuurde evolutie’ niet hetzelfde is als gain of function-onderzoek, waarbij kunstmatige ingrepen virussen gevaarlijker maken.

Melkkoe

“Eén van de dingen die we onderzoeken is het muteren van corona zodat we nieuwe vaccins kunnen ontwikkelen,” zei Walker tegen een undercoverjournalist van Project Veritas. Hij erkende dat er risico’s aan kleven, want ‘niemand wil dat een farmabedrijf virussen gaat muteren’.

Hij voegde toe dat Pfizer-wetenschappers rustig aan doen omdat het erg gevoelig ligt. “Vertel het aan niemand. Beloof dat je het aan niemand zult vertellen,” zei Walker tegen de journalist.

Het werkt als volgt: Pfizer stopt het virus in apen en laat de dieren elkaar besmetten, waarna er monsters worden verzameld. “Dit gaat een melkkoe worden. Corona wordt vanaf nu een melkkoe voor ons.”

Draaideur

“Ik denk dat het onderzoek naar en muteren van virussen de ultieme melkkoe gaat worden,” reageerde de journalist. Waarop Walker zei: “Ja, dat zou perfect zijn.” Hij zei ook dat Pfizer gretig gebruikmaakt van de draaideur tussen Big Pharma en de overheid.

De Pfizer-directeur onthulde verder dat de meeste mensen die hun medicijnen beoordelen uiteindelijk komen te werken bij farmabedrijven.

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
naxpax
naxpax
2 maanden geleden
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
2 maanden geleden

Muteren en dan loslaten om geld aan vaccins te verdienen.
Wordt het niet tijd voor een psychopaten-kamp op de Zuidpool?

TAO Foundation
TAO Foundation
2 maanden geleden
hoogtijd
hoogtijd
2 maanden geleden

Heb je ooit van die mensonterende hufters gezien. Dit is werkelijk ONGEKEND.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x