Homepagina » Bewustzijn » Subliminale boodschappen tijdens de Olympische Spelen

Subliminale boodschappen tijdens de Olympische Spelen

Over de gehele wereld zijn tradities en geschriften te vinden waarbij naties en hun territoria worden opgedeeld in twaalf stammen en twaalf regio’s.

Elke stam en elke sector corresponderen met de twaalf tekenen uit de dierenriem en één van de twaalf maanden. Welke geheimen bevinden zich recht voor onze neus, maar zien we niet?

In de Archaïsche periode vormden Griekse stammen een Amphictyonisch verbond, met als voorbeelden de Delische Bond, het Verbond van Delphi en de Ionische Bond. Deze vormden allen de Etruskische twaalfstedenbond, ook wel Dodekapolis genoemd. Elk gebied had een centrum dat gemarkeerd werd met een steen. De Olympiërs kwamen waarschijnlijk voort uit een Dodekapolis.

Net zoals de Olympische Spelen begonnen in Athene in 1896, werd na de Eerste Wereldoorlog de Volkenbond opgericht. De Volkenbond was de voorloper van de Verenigde Naties.

Moderne omphalos

De O2, voorheen de Millennium Dome, zal het centrum van de aandacht zijn tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen. De twaalf masten van het bouwwerk verwijzen naar de tekenen van de dierenriem en de twaalf maanden. De diameter van de dome, 365 meter, correspondeert met het aantal dagen in een jaar en de hoogte, 52 meter, komt overeen met het aantal weken in een jaar.

Het centrum van de Millennium Dome bevindt zich zeer dicht bij de nulmeridiaan. De exacte lengtegraad van deze moderne omphalos is 0° 0′ 11.22″. De numerologie van de lengtegraad is als volgt: 11 + (11+11) = 33. Vrijmetselaars en NASA/nazi’s laten dit getal veelvuldig terugkomen.

Miljarden mensen gaan daar de komende zomer hun geestelijke energie op richten. Het officiële logo van de Zomerspelen van 2012 bevat een subliminaal geheim. Je linker hersenhelft is zich hier hoogstwaarschijnlijk niet van bewust maar je rechter hersenhelft begrijpt het onbewust.

Iran heeft gedreigd de Olympische Zomerspelen van 2012 te boycotten tenzij de organisatoren het officiële logo vervangen. De regering in Teheran zegt dat het woord ‘Zion’ zichtbaar wordt.

Isle of Dogs

De Millennium Dome is gebouwd op het schiereiland Isle of Dogs. Sirius staat bekend als de hondenster omdat zij zich in het sterrenbeeld Grote Hond bevindt. De godin Artemis wordt vaak afgebeeld met een hond. Artemis is een Griekse versie van Isis, wat logisch is omdat Sirius de ster van Isis is.

Sardis

De Franse schrijver Jean Richer identificeerde het oudste Amphictyonisch verbond in Sardis, de hoofdstad van het oude koninkrijk Lydië (West-Turkije).

Vraag je je wel eens af vanaf welk punt wordt gerekend wanneer gesproken wordt van het Nabije Oosten, het Midden-Oosten of het Verre Oosten? Sardis is de omphalos, de oude navel(steen) van de wereld. Het woord omphalos is etymologisch verbonden met koningin Omphale van Lydië.

Wanneer een lijn wordt getrokken van Sardis naar de piramide van het Louvre, die door I.M. Pei is ontworpen, zien we dat de as exact door het midden van het museum loopt en precies is uitgelijnd met de ingang van het museum.

Het pad van Sardis naar de piramide van het Louvre loopt vervolgens exact over de gedenkzuil Colonne de Juilliet van het Place de la Bastille. Het gouden beeld op de Colonne is de Griekse Hermes, van het motto ‘zo boven, zo beneden’ gedurende zijn eerdere incarnatie als de Egyptische Thoth.

Het pad van Sardis gaat van Parijs in de richting van Maagd zoals omschreven door John Michell en Christine Rhone in Twelve Tribe Nations. Het eerste teken van de dierenriem (Ram) is uitgelijnd met de opkomende Zon in het oosten.

Parijs

Het is interessant te noemen dat het pad in de richting van Maagd (Isis) is omdat Parijs daar alles mee te maken heeft. Graham Hancock en Robert Bauval toonden in hun boek Talisman aan hoe het woord Parijs is ontstaan uit Pharia-Isis. Pharia of Pharos is de locatie van de Pharos (vuurtoren) van Alexandrië, een centrum waar Isis werd aanbeden.

De Notre Dame is naar alle waarschijnlijkheid op een Druïdische Tempel van Isis gebouwd. De historische as wijkt 6 graden af van de as die door Pei’s pyramide loopt, via de Colonne de Juilliet naar de oude omphalos bij Sardis.

Deze afwijking van 6 graden komt exact overeen met de afwijking bij de Luxortempel, wiens obelisk zich in het centrum van het 86.400 vierkante meter grote Eendrachtsplein in Parijs bevindt. De Champs-Élysées (de historische as van Parijs) is uitgelijnd met de heliakische opkomst van Sirius, het fenomeen waar de oude Egyptenaren hun kalender op baseerden.

De naam Champs-Élysées is Frans voor Elysische Velden, de plaats voor gezegende doden in de Griekse mythologie. Deze velden zijn gerelateerd aan de Mysteriën van Eleusis waarbij de deelnemers een drankje nuttigden dat bekend stond als Kykeon, een dunne pap die bestond uit gort, gekweekte gerst aangelengd met water, kruiden en ‘natuurlijk voorkomende substanties’. Volgens sommige onderzoekers gaat het om entheogenen. Waarschijnlijk zijn deze substanties afkomstig uit de Acacia-soorten die DMT bevatten.

Een groots geheim recht voor onze neus. Met de komst van het christendom werden de mysteriën onderdrukt en verboden. Een verruimd bewijstzijn werd niet langer toegestaan toen het christendom in de 4e eeuw na Christus de officiële religie werd van het Romeinse Rijk.

Bron: Viewzone.com

Gerelateerd: Is Petra een oude Shiva tempel?

 Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

jaar

Vergeet alles wat u hebt gehoord. Ontdek hoeveel kouder het in de afgelopen 200 jaar is geworden in West-Europa

Jaar in jaar uit beweren bekende personen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.