Mens en Dier

Donald Trump spreekt steun uit voor dappere Nederlandse boeren: ‘Verschrikkelijk wat er gebeurt’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

De Amerikaanse oud-president Donald Trump gaf zaterdag een speech tijdens een bijeenkomst van Turning Point USA in Florida. Tijdens de conferentie sprak hij onder meer zijn steun uit voor de Nederlandse boeren.

Hij waarschuwde dat de klimaatcrisishoax kan leiden tot hongersnood. Op dit moment strijden moedige boeren in Nederland tegen de klimaattirannie van de Nederlandse overheid, zei Trump.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Jullie zijn hierna aan de beurt

De ex-president wees erop dat de Nederlandse regering de voedselproductie van boerderijen drastisch wil terugdringen, ondanks toenemende voedseltekorten. “Ze zeggen: je mag je land niet bewerken, je krijgt geen kunstmest, je moet je vee wegdoen.”

Ze willen van het vee af en jullie zijn hierna aan de beurt, waarschuwde Trump de aanwezigen. “Wij zijn tegen de klimaatfanatici en steunen de vreedzame Nederlandse boeren die dapper strijden voor hun vrijheid. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt.”

Michael Flynn

Tijdens het protest op de Dam in Amsterdam zaterdagmiddag werd een video getoond van de Amerikaanse oud-generaal Michael Flynn, voormalig veiligheidsadviseur van Trump, die steun uitsprak aan de Nederlandse boeren.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Mooi dat Trump zich hierover uitspreekt bijna tegelijk met ex generaal Flynn. Het komt nou allemaal dichtbij. Nou ben ik nieuwsgierig hoe die nederlandse nep- politiek en fake- media hier straks mee omgaat. Natuurlijk weer om te huilen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Heel Nederland , hijs je Nederlandse vlag met de boeren zakdoek… STEUN DE BOEREN !! HARD NODIG !!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Zolang justitie en defensie niet gaan inzien dat ze aan verkeerde kant staan, gaat er niets veranderen en zullen we een zekere hongerdood tegemoet gaan, Mao deed het ook…..

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Trumpster is een PSYOP…de Linker- & Rechtervleugel behoren toe aan dezelfde Vampier…verwacht helemaal niks van deze Captain America…Amerika een Land gebouwd op Genocides, Terrorisme & Globalistische Oorlogen…Dat Luciferiaanse NWO-Globalisme is hier in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden praktisch uitgevonden, maar zelfs na al die “Gouden” eeuwen van imperialistische, kolonialistische, Globalistische oorlogen, rooftochten, slavenhandel, (staats-)terrorisme, onderdrukking & pure uitbuiting van andere Volkeren, realiseren die Arrogante Hollandse Überschapen-Volk met de herseninhoud van een Pantoffeldiertje zich nog steeds niet dat de Rest van de Wereld inmiddels helemaal klaar is met de Hegemonie van dat imperialistische, kolonialistische Westen & onze Bolsjewistische-Fascistische NWO/WEF-Nazis volkomen hebben uitgekotst…Wij Hollanders zijn altijd TOP-ZioNazis geweest! En nog steeds staan we in de TOP-5…Me voorvaderen leverden notabene hoogstpersoonlijk alle Wapens, Kanonnen & Buskruit aan de V.O.C. & waren ook in andere opzichten nauw betrokken bij deze zéér Terroristische organisatie….Ken je Geschiedenis, dan begrijp je waarschijnlijk ook beter wat de Toekomst zal brengen…Ik wacht geduldig op het moment dat er geen Bier & Pizza meer in de koelkast ligt, dan word het Nederlandse Volk vanzelf een beetje bescheidenheid bijgebracht…

Oh is dat zo?….Aber wir haben das nicht gewußt, also sind wir nicht schuldig…

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x