Homepagina » Paranormaal » Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018
Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Een blinde helderziende die de 9/11-aanslagen, de tsunami in 2004 en Brexit zou hebben voorspeld, heeft naar verluidt ook voorspellingen gedaan over twee belangrijke gebeurtenissen in 2018.

Baba Vanga, die in 1996 op 85-jarige leeftijd overleed, claimde over bovennatuurlijke vermogens te beschikken waardoor ze rampen en andere gebeurtenissen zag aankomen.

De waarzegster, die ook wel de Nostradamus van de Balkan werd genoemd, voorspelde dat China de Verenigde Staten in 2018 voorbijstreeft als supermacht.

Nieuwe vorm van energie
Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Baba Vanga (Wikicommons)

Ze beweerde ook dat volgend jaar een nieuwe vorm van energie zal worden ontdekt op de planeet Venus.

In 1970 bedroeg het aandeel van China in de totale wereldeconomie slechts 4,1 procent. Dat aandeel steeg in 2015 naar 15,6 procent.

Volgens zakenblad Forbes zal het aandeel van de VS in de wereldeconomie (nu 16,7 procent) in 2025 dalen naar 14,9 procent.

Niet landen

Er liggen op dit moment geen plannen voor een missie naar Venus, wat betekent dat het ontdekken van een nieuwe energievorm op die planeet waarschijnlijk uitgesloten is.

De Parker Solar Probe van NASA wordt komend jaar gelanceerd, maar gaat uiteindelijk niet landen op Venus.

Stalen vogels

Believers zeggen dat Baba Vanga de 9/11-aanslagen in 2001 heeft voorspeld. Ze zei dat ‘twee stalen vogels’ de ‘Amerikaanse broeders’ zouden aanvallen.

De helderziende zou ook de Brexit hebben voorspeld door te zeggen dat ‘Europa zoals we dat kennen eind 2016 zal ophouden te bestaan’.

[Daily Mail]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
2 jaren geleden

Een blinde helderziende die voorspelt
zo blind is ze dan ook niet met haar helderziendheid
maar er zijn genoeg ziende die niet blind zijn
maar daar is veel helderheid in blind.
Helderziendheid ,tot verwerkelijking voorspelt van leven en gebeuren
dankt men vaak aan een ongeluk ,een ramp of catastrofe van een verleden.
De Ziende daartegen schept voeding aan het niet ziende van een toekomst.
de ziende schept en creëert al het gebeuren van catastrofe en orden
samen gaan ze op weg naar de volgende orde en catastrofe

Maarten V
Maarten V
2 jaren geleden

Onwaarschijnlijk.

Altijd dat het pas achteraf het verhaaltje wordt bijgevoegd van dat heeft ie voorspelt. Maar de voorspellingen die ze nu zou maken over een jaar of langer is zelden correct. Het gaat altijd om “achteraf” zou ze het voorspeld hebben. Maar het is nooit bewezen dat ze het ooit voorspeld zou hebben. Voorspellers zijn altijd erg wollig in woorden. “Voorspellingen” die je op verschillende manieren kan interpreteren.

Dus worden ze altijd in het “achteraf” gelinkt door de herinterpretatie van de verhalen die ze ooit zou verteld hebben (maar ook dat is twijfelachtig).

Overigens als je honderd “voorspellingen” doet in het ene jaar. Dan kan er altijd eentje uitschieten die misschien naar de gebeurtenis kan gelinkt worden. Of misschien over vier jaar of tien jaar kan er nog eentje van die honderd zogenaamde “voorspellingen” gelinkt worden. Andere voorspellingen die niet uitkomen zullen gemakkelijker over het hoofd gezien worden wegens niet relevant

Kortom voorspellingen zijn altijd dubbelzinnig en worden gemakkelijk zo gekneed tot dat deze klopt met de gebeurtenis. En vaak door derden worden deze verhalen aangedikt. Zo ontstaan legendes en parabels, waar misschien een dun laagje “echt gebeurd” in zit maar door de tijden heen zijn opgesmukt tot de legendes en historische verhalen die we vandaag kennen.

henk
henk
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Ik voorspel dat je de volgende keer net als voorgaande keren een uitleggend verhaal brengt, waarin je het topic min of meer, kortwiekt.:-)

Maarten V
Maarten V
Reactie op  henk
2 jaren geleden

Hahaha… Die voorspelling komt vast en zeker uit!

Soms denk ik waarom zit ik hier rond te neuzen in de wereld van het paranormale en het complot?

Ik zit hier misschien niet op mijn plaats, maar het is telkens een opluchting mijn gedacht te mogen zeggen over dingen waar ik weinig geloof in heb tussen de mensen die daar wel in geloven.

En neen. Het is niet de bedoeling om die mensen te kwetsen.
Het de vrijheid van mening en gedachtegoed (en hopelijk zonder conflicten te veroorzaken). De ultieme waarheid is, denk ik, dat iedereen er het zijne over denkt. Wie heeft gelijk? Ik? Jij? Hij? Zij? Het zijn louter (persoonlijke) percepties over dingen die zijn gebeurd.

De wetenschap doet het streven naar de een algemeen aanvaarde waarheid,
maar ook dat veranderd constant en helaas ook niet altijd op een zuivere manier. Door het bouwen van wapens, veroorzaken van vervuiling en de winstbejag of erkenningsdrang.

Hoe dan ook… Baba Vanga zal zich al vele keren “in haar graf te hebben omgedraaid” door wat de mensen beweren dat wat ze zou gezegd hebben.

Chris
Chris
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Ik snap het wel, het is vermakelijke onzin…

Louise
Louise
2 jaren geleden

Tja dat heeft Nostradamus ook allemaal voorspeld, het probleem is dat er nooit een datum bij staat……..Dat Engeland weer alleen verder gaat… Dat Europa overspoeld zou worden net een andere Gods dienst……….Toch knap dat je dat zo’n 600 jaar geleden al zag aankomen…..Omdat de meeste mensen met oogkleppen lopen, zien ze niks…….De mensheid is beperkt en onbewust en doen weinig moeite om zich wat breder te ontwikkelen….Het heeft alles met energie te maken en de kunst jezelf zo te ontwikkelen dat je gebruik kunt maken van deze mogelijkheid….zo kan een mens overledenen zien, ….andere entiteiten maar ook gebeurtenissen , grote en kleine, terug kijken en vooruit……. Het is jammer dat de meeste mensen zich alleen bezig houden met de materiële dingen……..We zijn energie, we waren energie en we worden weer energie…….

Bennie
Bennie
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Hoe doe je dat dan allemaal ? Ik denk zelf dat je geest je voor de gek kan houden. Als je bijvoorbeeld heel hard gelooft dat je in contact kan staan met de dode en je staat er voor open dan ga je het ook zo ervaren.

Annet
Annet
Reactie op  Bennie
2 jaren geleden

Ik geloof dat alle geesten en entiteiten allemaal te herleiden zijn tot een ding, het slechte en dat je daar verre van moet blijven

Santander
Santander
2 jaren geleden

Volgens een verhaal dat ik heb gelezen over deze Baba Vanga voorspelde ze zelf helemaal niks, maar vertelde ze na wat schimmige figuren – die alleen zij kon zien – haar in het oor fluisterden. Net zoiets dus als de profeet Mohammad die God nooit gezien heeft maar navertelde wat ene engel Gabriël hem in het oor zou hebben toegefluisterd.
Het is altijd uitkijken geblazen wanneer je zelf niets weet, maar moet afgaan op wat anderen je toefluisteren.

Santander
Santander
2 jaren geleden

Baba Vanga had het ook over een ramp met de Kursk. Iedereen dacht aan het plaatsje Kursk en niemand dacht aan de onderzeeër genaamd Kursk.

Zo zou het ook kunnen dat met Venus iets anders bedoeld wordt dan de planeet Venus. Venus-energie, liefdes-energie? Oftewel dat seks als helende energie wordt ontdekt?

wakker
wakker
2 jaren geleden

Zo zie je maar hoe krachtig de massa-media echt is: Er zijn geen vliegtuigen bij 9/11 betrokken. Ook geen kapers dus. Heeft iemand resten van een toestel gezien, of bagage? Het is sowieso onmogelijk om een gebouw als een kaartenhuis in elkaar te laten storten, tenzij het al weken voor die tijd met springstoffen is voorbereid. De voorspellingen van deze dame zijn niet erg betrouwbaar.

oeboema
oeboema
Reactie op  wakker
2 jaren geleden

Gelukkig eentje op dit forum die niet gelooft dat de Amerikaanse regering er achter zit. Want als er geen vliegtuigen naar binnen zijn gevlogen, dan kan de Amerikaanse regering dat ook niet georganiseerd hebben, toch?
Maar alle gekheid op een stokje, de beelden en de getuigenverklaringen zijn indrukwekkend. Mijn vroegere baas zat overigens in een van die twee gebouwen, maar gelukkig laag genoeg om na te kunnen vertellen.

SpaceBS
SpaceBS
2 jaren geleden

Venus Nikon p 900

https://www.youtube.com/watch?v=wVzttz5dyJ8

Het komende jaar gaat NASA voor de bijl.

Frans2
Frans2
Reactie op  SpaceBS
2 jaren geleden

Wensdenken.

Johan
Johan
2 jaren geleden

De Nieuwe energie is ijzerpoeder, dit verbrand en de roest die overblijft wordt met waterstof weer teruggebracht tot “ijzerpoeder”

Nooit meer tanken het systeem moet alleen geperfectioneerd en dan komen de eerste auto’s op ijzerpoeder.

Misschien dat hier een verwijzing naar Venus in gevonden kan worden.

Frans2
Frans2
Reactie op  Johan
2 jaren geleden

Nooit meer tanken?

“Het zou zomaar een toekomstig tankstationtafereel kunnen zijn: een auto rijdt voor en de bestuurder steekt enkele cassettes met 10 kilogram roestpoeder in de pomp, die vervolgens nieuwe cassettes van 7,5 kilogram ijzerpoeder teruggeeft. De automobilist steekt ze in zijn auto en kan weer honderden kilometers rijden”

Dit heet gewoon “tanken” hoor.
https://www.volkskrant.nl/wetenschap/stoppen-we-straks-ijzer-in-de-tank~a4440400/

oeboema
oeboema
Reactie op  Johan
2 jaren geleden

Je zult toch eerst van ijzererts (ijzeroxide) zuiver ijzer moeten maken. Of van het restproduct, roest (ook ijzeroxide). Dat kost ook een boel energie, en is waarschijnlijk minder efficiënt dan opslag in batterijen.
Grote autofabrikanten geloven er ook nog niet zo in…

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
2 jaren geleden

Wat komt dat komt, dat wat niet komt komt niet, leef met de dag.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
x

Check Also

immunoloog

Immunoloog (ex-RIVM): Geen tweede lockdown, wel vitamines slikken

Het afkondigen van lockdowns tot er een ...

klokkenluider

Klokkenluider publiceert tweede paper: ‘Corona is biowapen’

Li-Meng Yan, een Chinese viroloog en klokkenluider ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x