Paranormaal

Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een blinde helderziende die de 9/11-aanslagen, de tsunami in 2004 en Brexit zou hebben voorspeld, heeft naar verluidt ook voorspellingen gedaan over twee belangrijke gebeurtenissen in 2018.

Baba Vanga, die in 1996 op 85-jarige leeftijd overleed, claimde over bovennatuurlijke vermogens te beschikken waardoor ze rampen en andere gebeurtenissen zag aankomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De waarzegster, die ook wel de Nostradamus van de Balkan werd genoemd, voorspelde dat China de Verenigde Staten in 2018 voorbijstreeft als supermacht.

Nieuwe vorm van energie
Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018
Baba Vanga (Wikicommons)

Ze beweerde ook dat volgend jaar een nieuwe vorm van energie zal worden ontdekt op de planeet Venus.

In 1970 bedroeg het aandeel van China in de totale wereldeconomie slechts 4,1 procent. Dat aandeel steeg in 2015 naar 15,6 procent.

Volgens zakenblad Forbes zal het aandeel van de VS in de wereldeconomie (nu 16,7 procent) in 2025 dalen naar 14,9 procent.

Niet landen

Er liggen op dit moment geen plannen voor een missie naar Venus, wat betekent dat het ontdekken van een nieuwe energievorm op die planeet waarschijnlijk uitgesloten is.

De Parker Solar Probe van NASA wordt komend jaar gelanceerd, maar gaat uiteindelijk niet landen op Venus.

Stalen vogels

Believers zeggen dat Baba Vanga de 9/11-aanslagen in 2001 heeft voorspeld. Ze zei dat ‘twee stalen vogels’ de ‘Amerikaanse broeders’ zouden aanvallen.

De helderziende zou ook de Brexit hebben voorspeld door te zeggen dat ‘Europa zoals we dat kennen eind 2016 zal ophouden te bestaan’.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
6 jaren geleden

Een blinde helderziende die voorspelt
zo blind is ze dan ook niet met haar helderziendheid
maar er zijn genoeg ziende die niet blind zijn
maar daar is veel helderheid in blind.
Helderziendheid ,tot verwerkelijking voorspelt van leven en gebeuren
dankt men vaak aan een ongeluk ,een ramp of catastrofe van een verleden.
De Ziende daartegen schept voeding aan het niet ziende van een toekomst.
de ziende schept en creëert al het gebeuren van catastrofe en orden
samen gaan ze op weg naar de volgende orde en catastrofe

Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

Onwaarschijnlijk.

Altijd dat het pas achteraf het verhaaltje wordt bijgevoegd van dat heeft ie voorspelt. Maar de voorspellingen die ze nu zou maken over een jaar of langer is zelden correct. Het gaat altijd om “achteraf” zou ze het voorspeld hebben. Maar het is nooit bewezen dat ze het ooit voorspeld zou hebben. Voorspellers zijn altijd erg wollig in woorden. “Voorspellingen” die je op verschillende manieren kan interpreteren.

Dus worden ze altijd in het “achteraf” gelinkt door de herinterpretatie van de verhalen die ze ooit zou verteld hebben (maar ook dat is twijfelachtig).

Overigens als je honderd “voorspellingen” doet in het ene jaar. Dan kan er altijd eentje uitschieten die misschien naar de gebeurtenis kan gelinkt worden. Of misschien over vier jaar of tien jaar kan er nog eentje van die honderd zogenaamde “voorspellingen” gelinkt worden. Andere voorspellingen die niet uitkomen zullen gemakkelijker over het hoofd gezien worden wegens niet relevant

Kortom voorspellingen zijn altijd dubbelzinnig en worden gemakkelijk zo gekneed tot dat deze klopt met de gebeurtenis. En vaak door derden worden deze verhalen aangedikt. Zo ontstaan legendes en parabels, waar misschien een dun laagje “echt gebeurd” in zit maar door de tijden heen zijn opgesmukt tot de legendes en historische verhalen die we vandaag kennen.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Tja dat heeft Nostradamus ook allemaal voorspeld, het probleem is dat er nooit een datum bij staat……..Dat Engeland weer alleen verder gaat… Dat Europa overspoeld zou worden net een andere Gods dienst……….Toch knap dat je dat zo’n 600 jaar geleden al zag aankomen…..Omdat de meeste mensen met oogkleppen lopen, zien ze niks…….De mensheid is beperkt en onbewust en doen weinig moeite om zich wat breder te ontwikkelen….Het heeft alles met energie te maken en de kunst jezelf zo te ontwikkelen dat je gebruik kunt maken van deze mogelijkheid….zo kan een mens overledenen zien, ….andere entiteiten maar ook gebeurtenissen , grote en kleine, terug kijken en vooruit……. Het is jammer dat de meeste mensen zich alleen bezig houden met de materiële dingen……..We zijn energie, we waren energie en we worden weer energie…….

Santander
Santander
6 jaren geleden

Volgens een verhaal dat ik heb gelezen over deze Baba Vanga voorspelde ze zelf helemaal niks, maar vertelde ze na wat schimmige figuren – die alleen zij kon zien – haar in het oor fluisterden. Net zoiets dus als de profeet Mohammad die God nooit gezien heeft maar navertelde wat ene engel Gabriël hem in het oor zou hebben toegefluisterd.
Het is altijd uitkijken geblazen wanneer je zelf niets weet, maar moet afgaan op wat anderen je toefluisteren.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x