Homepagina » Paranormaal » Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018
Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Een blinde helderziende die de 9/11-aanslagen, de tsunami in 2004 en Brexit zou hebben voorspeld, heeft naar verluidt ook voorspellingen gedaan over twee belangrijke gebeurtenissen in 2018.

Baba Vanga, die in 1996 op 85-jarige leeftijd overleed, claimde over bovennatuurlijke vermogens te beschikken waardoor ze rampen en andere gebeurtenissen zag aankomen.

De waarzegster, die ook wel de Nostradamus van de Balkan werd genoemd, voorspelde dat China de Verenigde Staten in 2018 voorbijstreeft als supermacht.

Nieuwe vorm van energie
Blinde Bulgaarse helderziende die 9/11, IS en Brexit zag aankomen deed deze twee voorspellingen voor 2018

Baba Vanga (Wikicommons)

Ze beweerde ook dat volgend jaar een nieuwe vorm van energie zal worden ontdekt op de planeet Venus.

In 1970 bedroeg het aandeel van China in de totale wereldeconomie slechts 4,1 procent. Dat aandeel steeg in 2015 naar 15,6 procent.

Volgens zakenblad Forbes zal het aandeel van de VS in de wereldeconomie (nu 16,7 procent) in 2025 dalen naar 14,9 procent.

Niet landen

Er liggen op dit moment geen plannen voor een missie naar Venus, wat betekent dat het ontdekken van een nieuwe energievorm op die planeet waarschijnlijk uitgesloten is.

De Parker Solar Probe van NASA wordt komend jaar gelanceerd, maar gaat uiteindelijk niet landen op Venus.

Stalen vogels

Believers zeggen dat Baba Vanga de 9/11-aanslagen in 2001 heeft voorspeld. Ze zei dat ‘twee stalen vogels’ de ‘Amerikaanse broeders’ zouden aanvallen.

De helderziende zou ook de Brexit hebben voorspeld door te zeggen dat ‘Europa zoals we dat kennen eind 2016 zal ophouden te bestaan’.

[Daily Mail]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Onwaarschijnlijk.

  Altijd dat het pas achteraf het verhaaltje wordt bijgevoegd van dat heeft ie voorspelt. Maar de voorspellingen die ze nu zou maken over een jaar of langer is zelden correct. Het gaat altijd om “achteraf” zou ze het voorspeld hebben. Maar het is nooit bewezen dat ze het ooit voorspeld zou hebben. Voorspellers zijn altijd erg wollig in woorden. “Voorspellingen” die je op verschillende manieren kan interpreteren.

  Dus worden ze altijd in het “achteraf” gelinkt door de herinterpretatie van de verhalen die ze ooit zou verteld hebben (maar ook dat is twijfelachtig).

  Overigens als je honderd “voorspellingen” doet in het ene jaar. Dan kan er altijd eentje uitschieten die misschien naar de gebeurtenis kan gelinkt worden. Of misschien over vier jaar of tien jaar kan er nog eentje van die honderd zogenaamde “voorspellingen” gelinkt worden. Andere voorspellingen die niet uitkomen zullen gemakkelijker over het hoofd gezien worden wegens niet relevant

  Kortom voorspellingen zijn altijd dubbelzinnig en worden gemakkelijk zo gekneed tot dat deze klopt met de gebeurtenis. En vaak door derden worden deze verhalen aangedikt. Zo ontstaan legendes en parabels, waar misschien een dun laagje “echt gebeurd” in zit maar door de tijden heen zijn opgesmukt tot de legendes en historische verhalen die we vandaag kennen.

  28 likes
  • Ik voorspel dat je de volgende keer net als voorgaande keren een uitleggend verhaal brengt, waarin je het topic min of meer, kortwiekt.:-)

   7 likes
   • Hahaha… Die voorspelling komt vast en zeker uit!

    Soms denk ik waarom zit ik hier rond te neuzen in de wereld van het paranormale en het complot?

    Ik zit hier misschien niet op mijn plaats, maar het is telkens een opluchting mijn gedacht te mogen zeggen over dingen waar ik weinig geloof in heb tussen de mensen die daar wel in geloven.

    En neen. Het is niet de bedoeling om die mensen te kwetsen.
    Het de vrijheid van mening en gedachtegoed (en hopelijk zonder conflicten te veroorzaken). De ultieme waarheid is, denk ik, dat iedereen er het zijne over denkt. Wie heeft gelijk? Ik? Jij? Hij? Zij? Het zijn louter (persoonlijke) percepties over dingen die zijn gebeurd.

    De wetenschap doet het streven naar de een algemeen aanvaarde waarheid,
    maar ook dat veranderd constant en helaas ook niet altijd op een zuivere manier. Door het bouwen van wapens, veroorzaken van vervuiling en de winstbejag of erkenningsdrang.

    Hoe dan ook… Baba Vanga zal zich al vele keren “in haar graf te hebben omgedraaid” door wat de mensen beweren dat wat ze zou gezegd hebben.

    7 likes
 2. Tja dat heeft Nostradamus ook allemaal voorspeld, het probleem is dat er nooit een datum bij staat……..Dat Engeland weer alleen verder gaat… Dat Europa overspoeld zou worden net een andere Gods dienst……….Toch knap dat je dat zo’n 600 jaar geleden al zag aankomen…..Omdat de meeste mensen met oogkleppen lopen, zien ze niks…….De mensheid is beperkt en onbewust en doen weinig moeite om zich wat breder te ontwikkelen….Het heeft alles met energie te maken en de kunst jezelf zo te ontwikkelen dat je gebruik kunt maken van deze mogelijkheid….zo kan een mens overledenen zien, ….andere entiteiten maar ook gebeurtenissen , grote en kleine, terug kijken en vooruit……. Het is jammer dat de meeste mensen zich alleen bezig houden met de materiële dingen……..We zijn energie, we waren energie en we worden weer energie…….

  27 likes
  • Hoe doe je dat dan allemaal ? Ik denk zelf dat je geest je voor de gek kan houden. Als je bijvoorbeeld heel hard gelooft dat je in contact kan staan met de dode en je staat er voor open dan ga je het ook zo ervaren.

   1 likes
 3. Zo zie je maar hoe krachtig de massa-media echt is: Er zijn geen vliegtuigen bij 9/11 betrokken. Ook geen kapers dus. Heeft iemand resten van een toestel gezien, of bagage? Het is sowieso onmogelijk om een gebouw als een kaartenhuis in elkaar te laten storten, tenzij het al weken voor die tijd met springstoffen is voorbereid. De voorspellingen van deze dame zijn niet erg betrouwbaar.

  10 likes
  • Gelukkig eentje op dit forum die niet gelooft dat de Amerikaanse regering er achter zit. Want als er geen vliegtuigen naar binnen zijn gevlogen, dan kan de Amerikaanse regering dat ook niet georganiseerd hebben, toch?
   Maar alle gekheid op een stokje, de beelden en de getuigenverklaringen zijn indrukwekkend. Mijn vroegere baas zat overigens in een van die twee gebouwen, maar gelukkig laag genoeg om na te kunnen vertellen.

   1 likes
 4. De Nieuwe energie is ijzerpoeder, dit verbrand en de roest die overblijft wordt met waterstof weer teruggebracht tot “ijzerpoeder”

  Nooit meer tanken het systeem moet alleen geperfectioneerd en dan komen de eerste auto’s op ijzerpoeder.

  Misschien dat hier een verwijzing naar Venus in gevonden kan worden.

  3 likes
  • Nooit meer tanken?

   “Het zou zomaar een toekomstig tankstationtafereel kunnen zijn: een auto rijdt voor en de bestuurder steekt enkele cassettes met 10 kilogram roestpoeder in de pomp, die vervolgens nieuwe cassettes van 7,5 kilogram ijzerpoeder teruggeeft. De automobilist steekt ze in zijn auto en kan weer honderden kilometers rijden”

   Dit heet gewoon “tanken” hoor.
   https://www.volkskrant.nl/wetenschap/stoppen-we-straks-ijzer-in-de-tank~a4440400/

   7 likes
  • Je zult toch eerst van ijzererts (ijzeroxide) zuiver ijzer moeten maken. Of van het restproduct, roest (ook ijzeroxide). Dat kost ook een boel energie, en is waarschijnlijk minder efficiënt dan opslag in batterijen.
   Grote autofabrikanten geloven er ook nog niet zo in…

   1 likes
 5. Venus Nikon p 900

  https://www.youtube.com/watch?v=wVzttz5dyJ8

  Het komende jaar gaat NASA voor de bijl.

  2 likes
 6. Baba Vanga had het ook over een ramp met de Kursk. Iedereen dacht aan het plaatsje Kursk en niemand dacht aan de onderzeeër genaamd Kursk.

  Zo zou het ook kunnen dat met Venus iets anders bedoeld wordt dan de planeet Venus. Venus-energie, liefdes-energie? Oftewel dat seks als helende energie wordt ontdekt?

  7 likes
 7. Volgens een verhaal dat ik heb gelezen over deze Baba Vanga voorspelde ze zelf helemaal niks, maar vertelde ze na wat schimmige figuren – die alleen zij kon zien – haar in het oor fluisterden. Net zoiets dus als de profeet Mohammad die God nooit gezien heeft maar navertelde wat ene engel Gabriël hem in het oor zou hebben toegefluisterd.
  Het is altijd uitkijken geblazen wanneer je zelf niets weet, maar moet afgaan op wat anderen je toefluisteren.

  5 likes
 8. De vrije energie die ufo’s gebruiken om van de noordpool uit naar Venus te vliegen en vice versa komt echt wel vrij voor ons burgers en dat voor 2020!
  Tanken hoeft niet meer dan.
  En mooier nog. op elk dankbare plek op aarde kun je je nu vestigen.
  Een angstdroom van de elite!

  0 likes
 9. Predictions:

  2010 – World War III. War will begin in November 2010 and end in October 2014. Will begin as usual, then nuclear will be used initially, and then chemical weapons.

  2011 – As a result of the fallout of nuclear fallout in the northern hemisphere will not be any animals or vegetation. Then Muslims will wage war against chemical surviving Europeans.

  2014 – Most people will suffer skin cancer and other skin diseases (a consequence of chemical warfare).

  2016 – Europe almost lonely (empty).

  2018 – New China becomes a world power. Developing countries in turn operated from exploiters.

  https://lighthead.wordpress.com/2008/09/30/baba-vanga-predictions-2010-5079/

  4 likes
 10. Een blinde helderziende die voorspelt
  zo blind is ze dan ook niet met haar helderziendheid
  maar er zijn genoeg ziende die niet blind zijn
  maar daar is veel helderheid in blind.
  Helderziendheid ,tot verwerkelijking voorspelt van leven en gebeuren
  dankt men vaak aan een ongeluk ,een ramp of catastrofe van een verleden.
  De Ziende daartegen schept voeding aan het niet ziende van een toekomst.
  de ziende schept en creëert al het gebeuren van catastrofe en orden
  samen gaan ze op weg naar de volgende orde en catastrofe

  2 likes
 11. Voor de mensen die het allemaal nog niet snappen…..zolang er mensen zijn op planeet Aarde is de les goed/ kwaad.. Dat kan heel subtiel tot Oorlog en vernietiging ……Voorspellingen zijn er al duizenden jaren…….en nee omdat tijd niet bestaat, zal er elk jaar opnieuw iets voorspeld worden, soms mazzel meestal jaren erna…. Leef je leven bij de dag, zo slecht gaat het helemaal nog niet, althans het wordt wel slechter, helaas zal helemaal niemand dit, de toekomst tegen kunnen houden…… wil je wat meer duidelijkheid. Kijk even op heartworkz.com , het heeft geen enkele zin om je op te winden over de slechterikken, bv Bilderberg of andere slechterikken……..want helaas als die vertrokken zijn, komen er weer nieuwe…… Helaas is de mens tot alles in staat……echter de meeste lopen er blind achteraan…….. Daarom is de mensheid het minst spiritueel ontwikkeld……… Er is nog een lange weg te gaan, geniet een beetje van wat je hebt…..

  1 likes
 12. Wat komt dat komt, dat wat niet komt komt niet, leef met de dag.

  0 likes
 13. Niet Baba Vanga maar wat de “gelovigen”daarvan maken. Uitstekend voorbeeld de laatste zijn :”De helderziende zou ook de Brexit hebben voorspeld door te zeggen dat ‘Europa zoals we dat kennen eind 2016 zal ophouden te bestaan” .
  Neem als voorbeeld voetbal : een speler krijgt rode kaart-> Einde wedstrijd ???? Een lid stapt eruit geen EU??? Dit staat er letterlijk “ophouden te bestaan”. Nog een leuk voorbeeld: binnen in een gebouw hangt een kruis aan de muur, dus alle mensen die in dat gebouw zitten moeten dan gelovigen zijn. Zo kan ikl nog meer van die onzinnige conclusies trekken. Onzinnig omdat er duidelijke speciificaties ontbreken waardoor interpretaties de overhand gaan krijgen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...