Buitenland

Bevestigd door CNN-verslaggever: verhaal over massagraven bij Marioepol is broodje aap

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De media zijn al ruim een week in de ban van ‘massagraven’ bij de Oekraïense stad Marioepol. Satellietbeelden tonen mogelijk massagraf bij Marioepol, berichtte de NOS vorige week donderdag. Een dag later klonk het stelliger: ‘Onderzoek naar massagraf Marioepol race tegen klok’. Wéér brengt alziend oog van satelliet Poetin in verlegenheid, kopte het AD deze week.

De Canadese journalist Eva Bartlett nam poolshoogte en kwam tot de ontdekking dat de massagraven helemaal niet bestaan. Het is een hoax. Ze werd genegeerd. Nu ook een verslaggever van CNN op de plek van de ‘massagraven’ is geweest, kunnen de media er niet langer omheen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
We vonden geen massagraven

Bruno Carvalho schrijft voor CNN Portugal dat de plek van het ene ‘massagraf’ niet moeilijk te vinden was. We vonden in Manhush geen massagraven, in tegenstelling tot wat de voormalige burgemeester van Marioepol beweerde, zegt hij.

Carvalho stuitte op zo’n 230 individuele graven. Doodgravers vertelden hem dat de lichamen afkomstig zijn uit Marioepol en van Oekraïense burgers en soldaten zijn. Ze liggen in een kist en er is zelfs een akte van overlijden opgesteld.

Leugen

Een oudere vrouw, Ana geheten, zei tegen de CNN-verslaggever dat de Oekraïense autoriteiten hun eigen volk aanvallen. Hij sprak ook met een arts, die zei dat er geen massagraf is. Carvalho vroeg de arts specifiek naar massagraven die gemaakt zouden zijn door het Russische leger. Dat is een leugen, zei de arts.

Volgens de Oekraïense autoriteiten is er nog een tweede massagraf in de buurt van Marioepol. Ook daar trof Carvalho lichamen in kisten aan en ontkenden grafdelvers het bestaan van massagraven.

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

De leugenachtige m.s.m is voor mij al 2 jaar aan de kant geschoven. Ik geloof in karma.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Zonder mainstream media, geen oorlog, zonder mainstream media zeker geen wereldoorlog!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

We zullen zien,hier op de staats tv??

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Deze eerlijke CNN verslaggever zal binnen korte tijd zijn baan verliezen. Dat moeten we niet willen eerlijke verslaggeving. De voorgeschreven werkelijkheid moet onaangetast blijven zoniet dan vallen de plannen van de globalisten als uitvoerders van de cabal in duigen.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x