CoronaBinnenland

Statisticus verbaast zich: ‘Minstens 15.000 oversterfte sinds oktober 2021, hoe dan??’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Begin dit jaar werd bekend dat de oversterfte in Nederland in 2021 nog hoger was dan het jaar ervoor. In 2021 overleden zo’n 171.000 mensen, 16.000 meer dan verwacht. In 2020 stierven 15.000 mensen meer dan het gemiddelde aantal van voor de coronapandemie. Vooral in Flevoland, Zeeland en Limburg overleden relatief meer mensen dan verwacht.

Volgens de media kan de oversterfte worden verklaard door corona. Dat terwijl altijd is beweerd dat de vaccins de kans op coronasterfte verminderen. Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de oversterfte.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Het klopt niet

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra schrijft op Twitter: “Minstens 15.000 oversterfte sinds oktober 2021, zes maanden. Het CBS zegt dat het corona is. Dat is twee keer zoveel als de eerste golf. Pfizer beloofde dat het vaccin 95 procent effectief is. Hoe dan?? En als het geen corona was, wat dan? De Tweede Kamer haalt de schouders op. Kuipers is stil. Het CBS is gestopt met het updaten van de cijfers.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “Inderdaad. Hoe dan? Misschien weet mijn gewaardeerde collega Lisa Westerveld het? Het klopt niet.”

Sceptisch

De gepensioneerd statisticus is sceptisch over het coronabeleid. Hij zegt dat de zorg het niet zwaar heeft door de coronacrisis, maar als gevolg van de keuze die de overheid heeft gemaakt, ‘dat je de afgelopen jaren de helft van de bedden hebt opgedoekt’.

Tegen RTV Oost zei Steigstra dat hij zich niet laat vaccineren. De statisticus adviseert: “Laat je goed informeren, ook over wie er verantwoordelijk is voor eventuele bijwerkingen van het vaccin.”


4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NPC (non player character)
NPC (non player character)
1 jaar geleden

He, hoe kan dat nou? Ik denk dat het dan toch aan de klimaatverandering ligt.

JaJa
JaJa
1 jaar geleden

Hoe zou dat nou toch komen???? kan natuurlijk niets met die gifspuiten te maken hebben, nee natuurlijk niet, echt niet, die is helemaal veilig.
Die mensen gaan gewoon dood omdat ze daar zin in hebben en het leuk vinden.
De beste manier om dit onder het tapijt te schuiven is het niet meer te publiceren, ja toch, wat de stomme massa niet hoort dat weten ze ook niet. wordt zo al jaren gedaan en werkt prima.
het einddoel is nog lang niet bereikt dus doorgaan jongens zowel met de gifspuiten als met alle andere mogelijkheden die we hebben om de mensen af te maken. zorg dat er geen eten meer is. dat lukt aardig.
Hoe ver laten wij het komen? Wanneer zal de stomme massa het eindelijk begrijpen? Ik denk nooit want daar zijn ze te stom voor………..

DutchOutlaw
DutchOutlaw
1 jaar geleden

Ik voel aan mijn water dat er wel een (militaire)tribunaal aan zit te komen voor deze misdadigers die dit allemaal op hun geweten hebben.

Pieter1
Pieter1
1 jaar geleden

Vraag eens aan klauS-S. of hij een idee heeft hoe dit kan.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x