Universum

Bevindt de aarde zich al in een zwart gat? Deze wetenschapper zegt van wel

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommige wetenschappers bevindt ons hele universum zich in een enorm zwart gat, dat deel uitmaakt van een nog groter heelal.

Dat impliceert dat zwarte gaten eigenlijk een soort tunnels zijn die naar andere universa leiden.

Eén van de wetenschappers die deze theorie bestudeert, is Nikodem Poplawski van de Universiteit van New Haven in Connecticut.

Moeite

Volgens hem zijn wormgaten mogelijke alternatieven voor de theorie van Albert Einstein, die stelt dat in het centrum van een zwart gat een singulariteit ontstaat wanneer de dichtheid van de materie te groot wordt.

Ondanks de vele aanwijzingen hebben wetenschappers moeite om deze theorie te aanvaarden.

Poplawski gebruikt een aangepaste versie van de algemene relativiteitstheorie om zijn theorie te ondersteunen.

Bouwstenen

Deze versie houdt ook rekening met het draaien van atoomkernen, iets wat Einstein zelf niet deed.

Als Poplawski gelijk heeft, wordt de materie in een zwart gat niet samengeperst, maar afgestoten om vervolgens de bouwstenen te vormen voor nieuwe sterrenstelsels, sterren en planeten in een ander universum.

Gevangen

Volgens deze theorie is ons heelal er slechts één van vele. Het zou zich in een veel groter universum bevinden waarin elk zwart gat een ander heelal kan huisvesten.

Het universum dat we om ons heen zien uitdijen, zit volgens Poplawski gevangen in een reusachtig zwart gat.

[International Business Times via Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikaël
Mikaël
3 jaren geleden

De zon is antimaterie en is zuigende net zoals elke andere Ster . De zon kan je daarom ook een zwart gat noemen en is zuigende . De zon is helemaal geen gasbol zoals het door de wetenschappers gepromoot wordt . Er huizen wel hoge geestelijke wezens in .Zon en aarde waren vroeger een geheel met elkaar , de zon scheidde zich af van de aarde , dit was het tijdperk van Polaris , en Hyperborhea , en in het daaropvolgende tijperk Lemuria scheidde de maan zich af van de aarde, zij kwam uit het beinnenste van de aarde , en pas toen begon de aarde te draaien , voorheen stond de aarde met dezelfde kant steeds naar de zon gericht . Pas dan ontstond de mens zoals in het Genesis verhaal staat geschreven en 1 dag is gelijk aan 1 Eon .

Bernard
Bernard
3 jaren geleden

Mensen die zich in deze duistere tijd heer en meester gemaakt hebben komen werkelijk uit deze middeleeuwse tijd. Laten we deze duisteren MIDDELEEUWSE figuren dan niet de kans geven om zich wetenschappelijk te gaan uiten MET HUN MIDDELEEUWSE ZIELEN ERVARINGEN!!! Het is tijd dat ze plaatsnemen achter de zijlijn!!!

joep
joep
3 jaren geleden

Ik ben het wel met die Theorie eens. Er valt heel veel te ontdekken ik Fotografeer veel vooral van de zon en vaak zie ik veel figuren in de zon en bij de zon is echt mooi . wij zijn niet alleen maar dat weet ik al van kinds af en nog veel meer . En zwarte gaten als je goed naar de hemel kijkt kun je ze ook zien met een kijker. dus naar boven kijken kan geen kwaad ! Groetjes ..

zandloper
zandloper
3 jaren geleden

Er zijn 7 superuniversa, en ieder super uninversa bestaat uit 700 universa geregeerd door een creatieve scheppers zoon. Orvonton is ons superuniversum en ons universum wordt geleid door Chris Michael Aton.
In de jaren na de tweede wereldoorlog is er een boek verschenen, het Urantia boek, waar deze informatie staat vermeld. Ook in het witte huis in Amerika is men op de hoogte van dit boek, omdat er aan de planeet hulp werd aangeboden in de vorm van gavanceerde technologie.
De starwars en startrek films zijn het resultaat geworden door informatie uit dit boek, men wil de mensheid daardoor doen geloven dat het boek fictie is.
Het boek, the Thiooba Profecy, geeft ook veel informatie, die nu geclaimd worden door wetenschappers.

https://bigbluebook.org/nl/15/3/

https://www.thiaoouba.com/mic.htm

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x