Homepagina » Mens en Dier » “Bewijs voor Amerikaans Monster van Loch Ness”
"Bewijs voor Amerikaans Monster van Loch Ness"

“Bewijs voor Amerikaans Monster van Loch Ness”

Een team van onderzoekers heeft ‘bewijs’ gevonden voor het bestaan van een Amerikaanse versie van het Monster van Loch Ness. Het gaat om een reusachtig waterdier dat Champ heet.

Champ is in het verleden ongeveer 300 keer gezien en leeft in het Champlainmeer in de staat Vermont. Zoölogen hebben nu ‘bewezen’ dat de 300 waarnemingen geen toeval zijn. Ze hebben vreemde klikgeluiden opgenomen die zijn gemaakt door een groot waterdier.

De legende over ‘Champ’ is al honderden jaren oud. De inheemse bewoners, de Abenaki, spraken van een enorm slangachtig wezen dat ze Tatoskok noemden. Recenter zagen reizigers een 10 meter lange zeeslang en één getuige kwam naar eigen zeggen zo dichtbij dat hij lichtpuntjes in de keel van het wezen kon zien zitten.

Scherpe foto’s van Champ zijn er nauwelijks. De klikgeluiden houden volgens het team verband met echolocatie, het vermogen van bepaalde dieren om voorwerpen te lokaliseren door zelf geluid uit te zenden.

Er leven voor zover bekend geen dolfijn- of walvissoorten in het gebied. Cryptozoöloge Katy Elizabeth beweert dat de geluiden duidelijk zijn te onderscheiden van geluiden die worden geproduceerd door de witte dolfijn.

De onderzoekers beweren dat de klikgeluiden – die op drie verschillende locaties zijn opgenomen – bewijzen dat er iets groots en onbekends leeft in het Champlainmeer in Vermont. Elizabeth gelooft dat Champ in feite een dinosaurus is, een zogeheten Tanystropheus. Het dier leefde 232 miljoen jaar geleden op aarde.

[Metro, Vice]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
6 jaren geleden

It didn’t happen without pics.
Ongelooflijk. 300x gezien, maar NIEMAND heeft een fototoestel of een telefoon met camera die het kan opnemen.

redbull
redbull
6 jaren geleden

Kort en krachtig …hoax

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

hahahaha….. lichtjes in z’n keel, niet één duidelijke foto, dinosaurus… whoehaha.
zo lang dat mormel niet met een 250 pk waterscooter over een hangbrug springt geloof ik er geen moer van. tjongejonge…. weer een paar geitenwollensokken zonder aandacht ???

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

…………. en volgens mijn heeft tie ook een brommer. die hoor ik ook duidelijk in dat filmpje. (of hij is bezig met z’n waterscooter te starten……) :-/

x

Check Also

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht ...

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Telepathie bij mensen en dieren is 100 procent echt. Russische legerkolonel publiceert opmerkelijk artikel

Het Russische ministerie van Defensie heeft onlangs ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x