Gezondheid

Witte Huis moest worden ontdaan van satanische voorwerpen. Dit eiste Melania Trump nog meer

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voordat ze in het Witte Huis kwam zei Melania Trump dat het spiritueel gereinigd moest worden en ontdaan van heidense en satanische voorwerpen uit de tijd van Obama en Clinton. Dat heeft de Amerikaanse dominee Paul Begley gezegd.

“Ik ga het Witte Huis niet in voordat al het kwaad is uitgedreven,” zou ze hebben gezegd. Alleen een kruis aan de muur mocht blijven hangen.

“Ze hebben het Witte Huis gereinigd,” zei Begley. Er liepen volgens hem mensen rond met heilige olie terwijl overal gebeden werd.

Voodoo

De dominee deed zijn uitspraken tijdens een uitzending van Weekend Vigilante afgelopen week.

Toen Obama president was, en misschien zelfs al daarvoor, bevonden zich allerlei afbeeldingen en voorwerpen in het Witte Huis die satanisch waren, zelfs spullen uit de tijd van Clinton, aldus Begley.

Hij zei dat de Clintons zich erg lieten beïnvloeden door voodoo en hun huwelijksreis in 1975 op Haïti doorbrachten met een medicijnman.

Geest

Ze verzamelden Haïtiaanse kunst en brachten vaak een bezoek aan het land. Hillary Clinton zei ooit dat haar familie geobsedeerd is door Haïti.

In zijn boek My Life onthult Bill Clinton dat hij eens samen met zijn vrouw een ceremonie bijwoonde waar een geest werd opgeroepen en deelnemers brandende fakkels over hun lichaam rolden en over hete kolen liepen.

Er was ook iemand aanwezig die ‘de kop van een kip eraf beet’.

Geen nacht

De First Lady zei volgens Begley dat priesters en predikanten het Witte Huis moesten reinigen omdat ze er anders ‘geen nacht zou doorbrengen’.

Begley zei tegen CNSNews.com dat zijn bron iemand is die de mensen die in het Witte Huis werken goed kent en die anoniem wil blijven.

Foto: Mindmatrix Wikimedia Commons

[CNSNews.com]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dusdat
dusdat
5 jaren geleden

En een kruis is niet satanisch?

Rosalie
Rosalie
5 jaren geleden

Als het kruis satanisch zou zijn waarom zou Obama dan geëist hebben dat alle kruizen moesten worden afgedekt ergens waar hij zijn speech hield ? Het kruis is juist de tegenhanger van Satan.

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

Heel verstandig.. reken maar dat die energie daar binnen knap verrot was.

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

Alles is politiek, dus religieus gekleurd.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x