Homepagina » Gezondheid » Witte Huis moest worden ontdaan van satanische voorwerpen. Dit eiste Melania Trump nog meer
Witte Huis moest worden ontdaan van satanische voorwerpen. Dit eiste Melania Trump nog meer

Witte Huis moest worden ontdaan van satanische voorwerpen. Dit eiste Melania Trump nog meer

Voordat ze in het Witte Huis kwam zei Melania Trump dat het spiritueel gereinigd moest worden en ontdaan van heidense en satanische voorwerpen uit de tijd van Obama en Clinton. Dat heeft de Amerikaanse dominee Paul Begley gezegd.

“Ik ga het Witte Huis niet in voordat al het kwaad is uitgedreven,” zou ze hebben gezegd. Alleen een kruis aan de muur mocht blijven hangen.

“Ze hebben het Witte Huis gereinigd,” zei Begley. Er liepen volgens hem mensen rond met heilige olie terwijl overal gebeden werd.

Voodoo

De dominee deed zijn uitspraken tijdens een uitzending van Weekend Vigilante afgelopen week.

Toen Obama president was, en misschien zelfs al daarvoor, bevonden zich allerlei afbeeldingen en voorwerpen in het Witte Huis die satanisch waren, zelfs spullen uit de tijd van Clinton, aldus Begley.

Hij zei dat de Clintons zich erg lieten beïnvloeden door voodoo en hun huwelijksreis in 1975 op Haïti doorbrachten met een medicijnman.

Geest

Ze verzamelden Haïtiaanse kunst en brachten vaak een bezoek aan het land. Hillary Clinton zei ooit dat haar familie geobsedeerd is door Haïti.

In zijn boek My Life onthult Bill Clinton dat hij eens samen met zijn vrouw een ceremonie bijwoonde waar een geest werd opgeroepen en deelnemers brandende fakkels over hun lichaam rolden en over hete kolen liepen.

Er was ook iemand aanwezig die ‘de kop van een kip eraf beet’.

Geen nacht

De First Lady zei volgens Begley dat priesters en predikanten het Witte Huis moesten reinigen omdat ze er anders ‘geen nacht zou doorbrengen’.

Begley zei tegen CNSNews.com dat zijn bron iemand is die de mensen die in het Witte Huis werken goed kent en die anoniem wil blijven.

Foto: Mindmatrix Wikimedia Commons

[CNSNews.com]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Trumps energie is ook niet echt rozengeur en maneschijn, vind ik.

  Gelukkig is dit verhaaltje over satanisme in het Witte Huis, door Clinton en Obama (de “democraten” nota bene), onzin.

  Een knap staaltje van een hoax gecreëerd Adoor een godvrezend (of democraat – hatend) volkje in het leven geroepen omdat ze heilig in het bestaan van satan geloven. En waarvan complot-o-fielen van smullen om dit verder op te smukken en zo de wereld nog meer met fake news te overladen. De lichtgelovige mens wordt nog meer met paranoïde gevoelens opgewekt. En de wereld valt in een neerwaartse negatieve spiraal.

  13 likes
  • Clinton en Obama geen satanist… Hahaha.

   Uw bubbel zal snel barsten.

   Sterkte…

   46 likes
   • Trump is overigens geen haar beter… hij is een jood die zich voordoet als Christen. Joden, net als moslims, aanbidden de God van deze wereld. De God van deze wereld luistert naar de naam Lucifer. Jezus Christus keerde zich af van deze God. Extremistische joden vervloeken Maria omdat ze de schepper was van Jezus. Joden en Moslims zijn per definitie satanistisch.
    Melania is waarschijnlijk wel een Christen en daarom niet de moeder van de kinderen van Donald Trump. De vrouw die Donald’s kinderen baarde was joods en daarmee zijn kinderen ook, volgens joodse wetten. Het baren van ‘joodse’ kinderen en daarna een andere vrouw nemen komt vaker voor in die kringen. Lady Diana is daar een goed voorbeeld van.

    14 likes
    • henkie de god van deze wereld is geld en macht. de moslims geloven in 1 god en diens laatste profeet mohammed (sav), de christenen geloven dat god de vader van christus is wat god dus menselijk maakt en herschrijven lekker de bijbel net als de joden de tora herschrijven.

     7 likes
    • Henk, klopt. Allemaal een pot nat in het Witte Huis. Maar ik wil wel meer lezen over wat je schrijft (Joden, net als moslims, aanbidden de God van deze wereld. De God van deze wereld luistert naar de naam Lucifer). Heb je jet ergens vandaan? Maar hoe zit het met de Katholieken dan?

     2 likes
     • beste Hofmans, Jezus verteld er in zijn brieven over, dat ie de Jehova God van de joden verafschuwden, en dat Jezus zelf in zijn 6 weken in de woestijn, de ware en werkelijke God gezien heeft. Jezus noemde dat, Het wat ons verwezelijkt heeft. de bestaanswaarheid. maar om het de joden niet te moeilijk te maken, noemde Jezus dat de Vader.

      0 likes
   • DE clintons en obama’ schijnen daar inderdaad satanise rituelen te hebben uitgevoerd.
    Of pizzagate nepnieuws is ,valt nog te bezien.
    Misschien iets terug te vinden in de trumps memo’s.

    12 likes
  • @Maarten V Ik geloofde de helft altijd niet, was sceptisch maar wist waar rook was, was vuur. Ik raakte mijn baan kwijt in de crisis en leerde, door te veel tijd, meer over complotten, illuminati etc. Net zoals iedereen die het voor het eerst leert kennen, was ik boos, angstig, verbijsterd en heb ik er best lang mee gezeten. Gelukkig kreeg ik al snel een nieuwe baan en ik dacht letterlijk: “Misschien is het wel echt, misschien niet, ik kan er niet veel aan doen. Ik ga gewoon weer me leven oppakken en het er beste van maken.” Totdat ik letterlijk met me neus weer op de feiten gedrukt toen ik op sollicitatie mocht komen. Ik zat in een wachtkamertje te wachten bij een import/export bedrijf waar een poster hing van de Illuminati. Je zag allemaal belangrijke dingen zoals de Eifeltoren, Vrijheidsbeeld, Brussel etc en in het midden de geld beurs. Daar in het midden het logo van de illuminati met letterlijk hun motto. Het was super vreemd en toevallig en ik was letterlijk geschokt terwijl ik best nuchter van aard ben. Nu was het ook zo dat mijn baas in de Quote stond (magazine met rijkste mensen van Nederland) dus het zou heel goed kunnen dat hij connecties heeft en dat schilderij als cadeau kreeg. Ik suggereer hier natuurlijk niet dat hij er bij zit, haha, waarschijnlijk weet hij niet eens wat het is. Maar ik denk dat hij het als een geschenk gekregen heeft. In iedergeval al die samenloop van omstandigheden was bizar en vanaf toen wist ik dat het echt is want ik zag het nu voor me neus in het echte leven.. niet op filmpjes op internet of etc en het leek wel alsof ik het moest zien. Ik ben nooit gelovig opgevoed, maar sindsdien ben ik meer gaan geloven in iets. Wat het is, weet ik niet, maar ik weet dat de Illuminati niet zomaar een complot is wat bedacht is door gelovigen. Doe research, blijf objectief en bekijk alles van 2 kanten. En geloof zeer zeker niet alles, maar link dingen en je komt er vanzelf achter. Ik wou dat het een complot was, echt.

   13 likes
   • Echt zo’n loze kreet he, waar rook is is vuur. Dan bedenk je gewoon iets en zeg je “waar rook is is vuur, dus er is iets van waar”.
    Er is geen rook, en het zal er ook nooit zijn.

    En wat je over de illuminatie zegt klopt ook niet. Die symbolen dienen nergens voor, behalve voor de complottheoretici vandaag de dag. De echte illuminatie waren mensen die verlicht waren en die onder het juk van de RK uit wilden komen. De RK heeft verzonnen dat zij satanisch waren en zich de wereld eigen wilde maken. Echt, mensen die nog steeds in illuminatie en de NWO geloven hebben geen idee. En maar blijven roeptoeteren dat er wel iets van waar zou zijn, want waar rook is is vuur. De rook is veroorzaakt door de RK, en van vuur is dus geen sprake. Begrijp dat nou toch…

    https://www.scientias.nl/de-illustere-illuminati-feiten-fictie-en-symboliek/

    Hier staan wat feiten in. Lees ze

    1 likes
    • Ik heb nooit bedoeld dat waar rook is is vuur betekend dat de illuminati echt is. Ik heb het niet goed uitgelegd zie ik nu, maar ik bedoelde dat ik op dat moment dacht: “waar rook is, is vuur” en op dat moment ik me er in ging verdiepen. Dat is trouwens de enige kritiek die je hebt op mijn stuk. De eerste zin wat je verkeerd heb begrepen en wat deels mijn fout is. Ik roeptoeter trouwens niets, ik beschrijf iets wat ik zelf heb meegemaakt. Dat ik dacht: “F*ck it. Ook al is het zo, ik ga door met mijn eigen leven en dan als ik door ga en het loslaat, Ik dan zon schilderij zie is bijna geen toeval. Dat is mijn mening en dat is een belevenis van mij. Geen geroeptoeter, maar daar heb je het niet over. Alleen over mijn eerste zin. Jammer.

     1 likes
  • Ik zag ergens op een foto dat zij haar wijsvinger en middelvinger en haar ringvinger en pink samen hield. Een symbool die door de geschiedenis heen door machthebbers gebruikt wordt om aan te geven lid te zijn van de Club. Kan de foto jammer genoeg niet terug vinden.

   5 likes
  • Zeer verstandige vrouw!

   2 likes
  • En u bent atheïst?

   0 likes
 2. Heel verstandig.. reken maar dat die energie daar binnen knap verrot was.

  37 likes
  • Verstandig om het belachelijke verhaal van een extremistisch christelijke pastoor te geloven. Deze man heeft al meerdere keren het einde van de wereld voorspeld en verschuift gewoon de datum als er niets gebeurd, is tegen homo’s, vind dat als kinderen doodgaan aan kanker het een terechte straf van God is en haat alles wat zijn stroming niet volgt. Goede energie draagt hij uit hé?

   8 likes
  • Was ? een plek als deze is misschien niet eens “schoon” te maken hij zou misschien eigenlijk niet moeten bestaan…..

   1 likes
 3. En een kruis is niet satanisch?

  4 likes
  • Nee dat is niet satanisch

   17 likes
   • is slechts een symbool van op tijd en ruimte gekruisigd te zijn…
    het lijden van de mens…

    sta op en wandel…in eternity…
    In waarheid leven = de Bron = God = de Centrale Zon = Licht = LIEFDE

    namaste

    8 likes
  • Welzeker, kruizen zijn een overtreding van de 10 geboden.

   Qua symbool is het:
   “Als je moeder vermoord zou zijn door een hamer, zou je dan een hamer aan de muur hangen om je moeder te herdenken?”

   Maar helaas zijn alle kerken geïnfiltreerd en gerund door de Jezuïeten, dus satanisme is weg die kerken volgen. Bovendien, zoals het artikel al zegt, roomse priesters worden ingezet voor de zuivering het Andrew White House, dus het zal weinig helpen. Andrew White was ook een Jezuïet, dus als ze de boel wil zuiveren daar, dan moet ze ook de naam van dat gebouw veranderen.

   2 likes
  • Het kruis is het symbool van de liefde waar Christus zich voor opgeofferd heeft.
   Liefde is iets dat het Kwaad niet kent en waar het bang voor is.

   1 likes
  • Geloof je in God dan geloof je ook in de 😈,ze noemen mij satanist, terwijl ik niet het monotoisme beoefen

   0 likes
 4. Als het kruis satanisch zou zijn waarom zou Obama dan geëist hebben dat alle kruizen moesten worden afgedekt ergens waar hij zijn speech hield ? Het kruis is juist de tegenhanger van Satan.

  18 likes
 5. Trump had allemaal occulte beelden in zijn penthouse in de Trumptouwers en zit in dezelfde bende als Obummer etc..
  Begley is een shill die samenwerkt met vrijmetselaar angstaanjager BP Earthwatch om het Trump sprookje in stand te houden.

  5 likes
 6. BRRRRRRRRRR>>>>>>>>>
  Trump doet goede dingen. we zien het niet. we zien enkel de buitenkant.
  En die is soms lelijk.
  Je kunt net zo goed denken dat Trump de gangmaker is voor vrede tussen de Korea’s.
  Hij liet de oorlogsbodems eerst rechtsomkeert maken van Korea af.
  Hij maakt rare kronkels die wij niet doorzien.

  6 likes
 7. Gestoorde retoriek van een extreem rechtse christelijke pastoor. Sommige mensen geloven ook echt alles.

  5 likes
 8. Ik geloof dit verhaal wel, het is in Nederland niet anders, zie dit filmpje op 0:32
  https://www.youtube.com/watch?v=LT8n1xcLsr0

  5 likes
 9. Hier heb je het geloof weer, het is maar net wat men wil geloven in wezen is het een gestoorde gedrag van de persoon zelf die gelooft in een goddelijke of een satanische en daarmee zich zelf heeft onderworpen van die geest zo word het geloof in voorwerpen ,[wat is wezen een dood ding is] van wie of wat dat ook afkomstig en zal de zwakke geest van die persoon ook worden beïnvloed en een werkelijkheid van angst worden voor degene die erin gelooft ..het is de illusie van de geest zelf die word gevoed door gedachten eraan ..alleen zwakke geesten hebben er last van ..een sterke geest is dat geest zelf helemaal geen macht heeft ..het leeft alleen van concepten ideeën en idioten voorwerpen een kruis bijvoorbeeld al is al zoiets,, ja als je dat je in je macht heeft word ook letterlijk je leven een hel met nu en dan de hemel..over onderworpen gesproken zijn ..al deze in gebaseerd op angst en als men er geen angst meer voor heeft waar blijft die macht dan van al deze voorwerpen ,alleen de angst kan macht uitoefenen ,geen angst meer weg Macht ..

  4 likes
 10. Volgens sommigen schijnt het te spoken op het witte huis. Zo werden er op de presidentiële verdieping voetstappen gehoord terwijl er niemand aanwezig was. De geest van de vermoorde president Abraham Lincoln zou er meerdere malen in en rond het witte huis gesignaleerd zijn. Voormalig president Theodore Roosevelt maakte hier melding van als de dochter van president Ronald Reagan, die beweerde met hem in oogcontact te hebben gehad. Toen in 1942 Koningen Willemina op het witte huis overnachtte zou ze ook de geest van Lincoln hebben gezien. De Britse president Winston Churchill meldde zelfs dat hij Lincoln had begroet.

  4 likes
 11. Ouwe geesten eruit, nieuwe erin? Lucifer blijft bezig haha

  3 likes
 12. waar gaat dit eingelijk over ??? wat kan men het schelen wat zij er uit gelazerd wil hebben..
  nadat trompie was gekozen werd al heel snel duidelijk datMelania en hun zoontje Barron ( leuke naam b.t.w…)
  voorlopig in de toren zouden blijven wonen v\anwege het ventje zijn resterende schooljaar.. aldus bronnen..
  Denk zelf dat Melania een aantal maanden de tijd nam dat al die zooi eruit werd geknikkerd omdat zij zich niet eerder wilden settelen daar in dat witte enge iglootje waar de kou continu te voelen was van de gladde reptielen die daar rond kronkelden en sisten met hun gevorkte ( n a s a ) tongen..

  Kortom.. slim wijffie is het denk ik wel, haar lichaamstaal zegt alles hoe nuchter zij is ingesteld, moet ook wel met een man als potus die alle ellendigste media over hem heen krijgt.. denk dat zij de 1e first Lady is die later introk en wat heel leuk is te benoemen : Melania not first but the best second!

  3 likes
 13. Alles is politiek, dus religieus gekleurd.

  2 likes
 14. Melania is goed bezig. Eigenlijk zegt haar verhaal meer dan genoeg. Wake up everybody :-))

  1 likes
 15. Er zullen heel wat pussies gegrabt zijn door haar man. Hij moet ook een flinke reinigingsbeurt ondergaan. Vreemd dat ze al die tijd met zo’n onreine man leeft.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Deze informant beweert van wel

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Informant baart opzien

De Amerikaanse overheid heeft contact gemaakt met ...

Deep State is machtiger dan presidenten. Voormalig presidentskandidaat doet boekje open

Deep State is machtiger dan presidenten. Voormalig presidentskandidaat doet boekje open

Deze week bleek dat de Amerikaanse minister ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+